- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #50.221
Hele ki merkezi carsiya yakin yerler daha fena
inşaAllah canım Allah ağız tadı versin yeter ki
benim kuzenim de istnbulda oturuyor 2+1 ya da 1+1 evi kirası 1.600 lira
biz de ilk başta 4-5 ay kirada oturacağız büyük ihtimal çünkü almayı düşündüğümüz ev daha inşaat halinde
Burda yağdı durdu hemen :)
Bizim 900
amin canım hepimizin inşallah
inşaAllah canım Allah ağız tadı versin yeter ki
benim kuzenim de istnbulda oturuyor 2+1 ya da 1+1 evi kirası 1.600 lira
biz de ilk başta 4-5 ay kirada oturacağız büyük ihtimal çünkü almayı düşündüğümüz ev daha inşaat halinde
O cihanin yanlis hatitlamiyorsam normal hayatta ikizi vardi :)Ya ben üzülüyom bu cihana ben
başlamaya çalışıyoruz daha bi donu bi biberonu var yavrumunBebise alisverise baaslamisssiniz :)
Burda da ciseledi eve girerken yahu burda kira parasi karsida bi apartmanda 3+1 600 tlBurda yağdı durdu hemen :)
Bizim 900
Oda simdilik yeter hahahabaşlamaya çalışıyoruz daha bi donu bi biberonu var yavrumun
30 yıllık ev. 2 1 900 lira :) eşya falan yok
900 de az değil yaw kaç oda kaç salon?
biz geçici oturmalık full eşyalı 2+1 daire 1.000 tl kiralı bulduk
ama ev full yani bavul alıp gidiyosun halısından ütü masasına perdesinden kettle a kadar her şey var evde
altı var üstü yokOda simdilik yeter hahaha
Semte göre değişiyor canımda oralarda da biz oturamayız işte. Zaten eşim avrupa yakasında çalışıyor. Semt konusundada takıntıliBurda da ciseledi eve girerken yahu burda kira parasi karsida bi apartmanda 3+1 600 tl
ne guzel yaa nısanlın nerde calısıyo askerlıgı bıttımı yası kac :) ne guzel heycan vla masallah cnm
iyi akşamlar iyiyim ben çok şükür
yorgunum ama tatlı yorgunluk tüm gün ev baktık
sen nasılsın :) :)
altı var üstü yokçıbılıkdak geziririm artık puahhaha
30 yıllık ev. 2 1 900 lira :) eşya falan yok
şimdilik bi aksilik olmazsa ocak canım oğlak olcak eşim birdin iki olcaksınız ben sizinle nasıl başetcem dioTam olarak hangi ayda dogacak canim burcu ne olacak hayirlisiyla
Aynen canim mesela benimki karsi taraf hastasi anadolu yakasi sessiz sakim daha duzenli bence . karsi taraf bama cok karisik geliyorSemte göre değişiyor canımda oralarda da biz oturamayız işte. Zaten eşim avrupa yakasında çalışıyor. Semt konusundada takıntıli
ne guzel yaa nısanlın nerde calısıyo askerlıgı bıttımı yası kac :) ne guzel heycan vla masallah cnm
Hahaha yandi senin ki balla Allah sabir versin oglagin pek ozelliklerini bil!miyorum ben en nefret ettigim burc balik ve ikizlerşimdilik bi aksilik olmazsa ocak canım oğlak olcak eşim birdin iki olcaksınız ben sizinle nasıl başetcem dio
Bakırköy :)
o zaman demek ki iyi bir semtte oturuyosunuz bu kadar pahalı olduguna göre kirası
Iki tarafta güzel aslında Anadoluda otursam burhaniyeyi tercih ederdimAynen canim mesela benimki karsi taraf hastasi anadolu yakasi sessiz sakim daha duzenli bence . karsi taraf bama cok karisik geliyor
bende pek ilgilenmem tek bildiğim inatcılığı bana göre pek inat değilim ama eşime göre öyle değil bide biriyle tartışıp hayatımından çıkardıysam geri almamHahaha yandi senin ki balla Allah sabir versin oglagin pek ozelliklerini bil!miyorum ben en nefret ettigim burc balik ve ikizler
Hayir beni! Oturdugum yeri tercih edeceksin tamam mi hihBakırköy :)
Iki tarafta güzel aslında Anadoluda otursam burhaniyeyi tercih ederdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?