- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #50.421
Site sakinlerine ücretsiz dışardan misafir filan girerse ücrete tabii. Bide olduğu yerde tıpkı kurtköy gibi azcık daha gelişmiişi öyle düşün. Bide suryapı - exen projesine bak orda calıstım ben harika daireler
Atasehir denilimve aklima butun otobus firmalarinin yezaneleri geliyorHaaa şimdi çaktımOrası nasıl. O tarafta bi ümraniye bi kadıköyü biliyorum
Haaa şimdi çaktımOrası nasıl. O tarafta bi ümraniye bi kadıköyü biliyorum
bakayım :) bu arada ben istanbullu değilim ha istanbulu bilmiyorum :)
Atasehir denilimve aklima butun otobus firmalarinin yezaneleri geliyor
Eşimede sordumda Ataşehir sürekli gelişiyormuşYani finansmerkezi sayesinde uçmuş durumda. Bende ümraniye çıkışı ataşehir girisindeyim ümr bilirim yani çok yakınlar fakat insanları dünyalar kadar farklı sanki başka şehir.
Ilginç derken güzel mi değil mi :)2+1 ler yaklaşık 200 bin filan çok ilginçmiş ama gerçekten :)
Eşimede sordumda Ataşehir sürekli gelişiyormuş
Ilginç derken güzel mi değil mi :)
Evet canım mobilyalı. Biz evlenirken orayı alalım dedik sonra vazgeçtik :)bu kutu gibi evler neden bu kadar pahalı400bin e bile varmış orda ev
mobilyalı mı veriyolar
Eşimede sordumda Ataşehir sürekli gelişiyormuş
Kaldırmasa yapmazlar.Kendisi rekor kırıyor 4 avm li ilçe 5e yakında imza atıcak çok gereksiz buluyorum ben burayı. O kadar şeyin tek bi ilçeye yerleşmesine
Evet canim benim valla aklima tum firmalari geliyor zaten hepsi ya dudulluda yada atasehirde gerisi full karsidaAhaha sen çok seyahat ediyosun galibaaa :)
Evet canim benim valla aklima tum firmalari geliyor zaten hepsi ya dudulluda yada atasehirde gerisi full karsida
İmkanimiz olsa yemin ederim ciftlik tarzi yerde yasarim sabah kalkar yuruyuse cikarim falan bildigin emekli ruhu var bende hahahhabu kutu gibi evler neden bu kadar pahalı400bin e bile varmış orda ev
mobilyalı mı veriyolar
Evet canım mobilyalı. Biz evlenirken orayı alalım dedik sonra vazgeçtik :)
İmkanimiz olsa yemin ederim ciftlik tarzi yerde yasarim sabah kalkar yuruyuse cikarim falan bildigin emekli ruhu var bende hahahha
ahaha imkan olsa neler neler yapılır da valla ben de isterdim çiflik evim olsun :)
250ydi işte :) 1+1 di diye vazgeçtik.hmmmmm peki size göre olan dairenin fiyatı ne kadardı?
mobilyalı olması iyiymiş aslında
Reklamlarda görmüştüm bi proje egeli bişeydi adı orman ortamı falan. Tam margalık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?