- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #50.461
Bencede 4 çocuğu anca yetiştirirsin zatenben pink ten önce doğururum bu gidişle
Rabbim nasip ederse :)
Utandir utandir cani! Siz nekadardir birliktesiniz canimEdicem bekliyorum marjinal bi fikir arıyorum bi utandırıcam da benim alcak bi tektaşımda yokAhahahah
sen satış elemanı mısın :)
Ne çocuk meraklısı çıktınız yafffBence de bana da oyle geliyor kanka kesin pinkten once dogursun en sonda bemde dogururum
Utandir utandir cani! Siz nekadardir birliktesiniz canim
Bence de bana da oyle geliyor kanka kesin pinkten once dogursun en sonda bemde dogururum
Bencede 4 çocuğu anca yetiştirirsin zaten
Yok yok önceden suryapı satış sonrasındaydım yani müşteri hizmetleri ne sıkıntı varsa bendeydi sonra tabi sabır taşı oldum çıktım :)
Allah gönlüne göre versin :)hehehehe Rabbim gönlümüze göre versin kızlar :)
Valla anca yetiştiririm
boşuna büyük ev bakmıyorum yaa geleceğe yönelik düşünüyoruz
Allah gönlüne göre versin :)
Amin canim benim simdi aramiza yavru geyikcimiz katilcak meryemimim bebesi :)hehehehe Rabbim gönlümüze göre versin kızlar :)
Valla anca yetiştiririm
boşuna büyük ev bakmıyorum yaa geleceğe yönelik düşünüyoruz
Kesinlikle öyle canım :)amin canım senin de
bu işler istemekle olmuyor malesef nasipte varsa olur yoksa kimse önüne geçemez
Amin canim benim simdi aramiza yavru geyikcimiz katilcak meryemimim bebesi :)
Canim bebegi olacak olan tek uye ve buraua gelenlerden bi meryem var kuzum cogu bekar yada evlincocugu olmus yada cocugu yok ondan dedi! Suan icin meryem oncesini hatirlamiyorum:)eveeet :) topiğin ilk bebesi mi?
daha önce bebeği olan olmuştur mutlaka (ama sürekli gelenlerden bahsediyorum)
bu topik eski yeni de değil :)
Canim bebegi olacak olan tek uye ve buraua gelenlerden bi meryem var kuzum cogu bekar yada evlincocugu olmus yada cocugu yok ondan dedi! Suan icin meryem oncesini hatirlamiyorum:)
Aynen aynen.. :)Amin canim benim simdi aramiza yavru geyikcimiz katilcak meryemimim bebesi :)
Aciktim ben ya senim nicki her gorusumde gidip lokum atiyorum agzimaaa meyvelilerden kalmis lokum gibi kizsin masallahanladım pekalaaa canımm :)
Aciktim ben ya senim nicki her gorusumde gidip lokum atiyorum agzimaaa meyvelilerden kalmis lokum gibi kizsin masallah
Meryem cileden cikar artik :)Aynen aynen.. :)
Yanaklarini oksarsan lokum yemis kadar olursun zaten tatli kiz :)sende hiç değilse lokum var yaa bak benim de canım çekiyor ama yiyecek lokumum yok
kendi kendime eziyet ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?