- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #50.441
Yok canim ben istanbuldayim suan ama burada degilnzonguldakta yasiyorum aslinda burada da yasiyor sayilirim suan benimkinin evindeyim gelin gelicem buraya . erkek arkadasim eskiden bizim oturdugumuz yerde idi, babasi baskomiser oldugu icin istanbula gelmek zoruznda oldular, buradanda ev aldilar buraya yerlestiler canim yani anlayacagin her iki yerde de evi! Var burasida evim gibi, bana ait bi oda bi dolap hersey var iste kuzum , lilikm teklifini bekliyorum ay yazamadim evlilik ya!Ahahaha :) marga ben hakkında pek bişi bilmiyorum şimdi sen ist.te yaşamıyosun? Başka :)
250ydi işte :) 1+1 di diye vazgeçtik.
misafir gelse, çokcuk olsa sıkıntı
Ne zaman teyze olcam ben250ydi işte :) 1+1 di diye vazgeçtik.
misafir gelse, çokcuk olsa sıkıntı
:) Kısmet :)Ne zaman teyze olcam ben
Valla ben ileride yazlik tarzi birs almak istersek kesinlikle sessiz sakin bir yerden almamizi isterim cunku istanbul full gurultuahaha imkan olsa neler neler yapılır da valla ben de isterdim çiflik evim olsun :)
Canım burası böyle napalım :)dibim düştü dibimm
anam ben 4+1 evi 270e fln almayı planlıyorum
Yok canim ben istanbuldayim suan ama burada degilnzonguldakta yasiyorum aslinda burada da yasiyor sayilirim suan benimkinin evindeyim gelin gelicem buraya . erkek arkadasim eskiden bizim oturdugumuz yerde idi, babasi baskomiser oldugu icin istanbula gelmek zoruznda oldular, buradanda ev aldilar buraya yerlestiler canim yani anlayacagin her iki yerde de evi! Var burasida evim gibi, bana ait bi oda bi dolap hersey var iste kuzum , lilikm teklifini bekliyorum ay yazamadim evlilik ya!
Cicicici ona sabun yaptirim ben oyuncak alimmm bebrek sevesim var ama severken kokrkuyorum ben bisey olur bebeklere diye:) Kısmet :)
Planlarımızda yok henüz :)
exen sur yapıda 1+1 ev min. 680 bin lira
bu evleri alan insanlar var
Eyluldemi olcak dugun canim yoksa daha etmedi mi anlamadimHahaha yerim :) inşallah tez zamanda en iyi şekilde bekliyoruz haberlerinii. Bizimkide anca eylül daha sen bana evlenme teklifi edicen desin
Benimkini rahat rahat sevebilirsin, muhtemelen birşey olmaz :)Cicicici ona sabun yaptirim ben oyuncak alimmm bebrek sevesim var ama severken kokrkuyorum ben bisey olur bebeklere diye
Valla ben ileride yazlik tarzi birs almak istersek kesinlikle sessiz sakin bir yerden almamizi isterim cunku istanbul full gurultu
Eyluldemi olcak dugun canim yoksa daha etmedi mi anlamadim
Var hemde çok iyi hatırlıyorum a1 b1 c1 bloğun bahçe katı aynı kişiye ait :)
way be benim kuzenim de işte sur yapıda kirada oturuyor 1.600 lira kirası 2+1
Hahaha oyle mi diyor e niye etmedin kiz :)Yok odunluğundan bahsediyorum. Bizimki bana ''eylülcüm sen daha bana evlenme teklifi etmedin'' diyor
Ne zaman teyze olcam ben
Hahaha oyle mi diyor e niye etmedin kiz :)
Acaba bi gün beni arayıp delirtenler arasında mıdır diye düşündüm kim bilir :)))
Bence de bana da oyle geliyor kanka kesin pinkten once dogursun en sonda bemde dogururumben pink ten önce doğururum bu gidişle
Rabbim nasip ederse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?