- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #50.501
iyilik cnmm senden naberNaber canimmm
Günaydın canım :)Günaydın şekerler , diş ağrısı ve baş ağrısıyla bir de agresif bir adamla güne uyandım bugün ! Hayırlı hafta sonları..
GünaydınGunaydin herkese :)
Gunaydin kuzum naberGünaydın
Gunaydizn sari kiz naberGünaydın fıstıklar
Gunaydin canim benim iyiyim cok sukur sen nasilsiniyilik cnmm senden naber:)
Günaydın canım :)
geçmiş olsun bugün nasılsın
Gunaydizn sari kiz naber
Aynen otomatik almis her saat ama ev saatine bakinca noluyoriuz dedim bi an..İyiyim canımcım telefon saati kendiliğinden geri almasaymış saat 11 olsaymıs daha iyi olurdum ama senden naber :)
Gunaydin canim benim ben yaptim ve geldimmmGünaydın kızlar, kahvaltımı yapıp gelcem :)
Aynen otomatik almis her saat ama ev saatine bakinca noluyoriuz dedim bi an..
Sakin ol canim benim trafikten herkes sikayetci. Bende bir iki saat sonra acilisa gidecegim :)Her pazar bıkmadan küfür ediyorum varya trafiğe babamda arabayı vermedi otobüs beklemekten ağaç oldum çok agresifim şuan
Gunaydin lokumum sagolasin sanada keyifli pazarlar cani!mHerkeşlere günaydın ve de iyi pazarlar
Sakin ol canim benim trafikten herkes sikayetci. Bende bir iki saat sonra acilisa gidecegim :)
Herkeşlere günaydın ve de iyi pazarlar
Buyuk gorumcemin guzellik salonu var yeni yere tasindilar oraya gidicez hemde sav el ayak cilt vs bakim yaptircam gitmiskenNe
Ne açılışı canım :)
Buyuk gorumcemin guzellik salonu var yeni yere tasindilar oraya gidicez hemde sav el ayak cilt vs bakim yaptircam gitmisken
Dünyayı yedimGunaydin canim benim ben yaptim ve geldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?