- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #50.541
İyi yapmışsın o zaman :)Ders çalışıyorum giremiyorum Pinki
ama şimdi başım ağrıyor bi kola vereyim dedim peypi
Hee ya kızlar öyle diyor :)Ne var ne yok
bbmi donmus siteye :)
Konumu açmışHee ya kızlar öyle diyor :)
Hastalıklı kişilik
Adını hatırlamıyorum ki. Allah aşkına lı birşeydi heraldeKonumu açmış
hangi konu
pampa enler baslamıs kımlerı yazıcan enlereeeKonumu açmış
hangi konu
bdv deki baban oluyo konusu ama o mu degıl mi daha bellı degıl:)Adını hatırlamıyorum ki. Allah aşkına lı birşeydi heralde
Carrie olmasa yüzümüze bakmıycanpampa enler baslamıs kımlerı yazıcan enlereee
Sizleri yazıcam daaaapampa enler baslamıs kımlerı yazıcan enlereee
Buldum okuoyorum şimdi conemmmAdını hatırlamıyorum ki. Allah aşkına lı birşeydi heralde
Beni?Sizleri yazıcam daaaa
Zor bulunur o, herşey sahteyse...bdv deki baban oluyo konusu ama o mu degıl mi daha bellı degıl:)
Bilmiorumki panda hiç aday gostermedim şu ana kadarBeni?
Nasıl oluyor bu enler? Bende yapayım diyelim ki ben seni falan yazdım. Ne olacak sonra
yok beaaa tanısmadık senınle ondan ben tolın kkda en cok banlanan uyeeeeCarrie olmasa yüzümüze bakmıycan
Hmm tam yapayım diyorum sonra vazgeçip çıkıyorum, olmadı oy veririm :)Bilmiorumki panda hiç aday gostermedim şu ana kadar
aday gösteriliyor sonra açık oylama yapılıyor
ma bu sene bende aday göstericem :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...dinlar-kulubu-enleri-yarisma-duyurusu.763650/ link burada her sene yapılıyp cok atraksıyonlu gecerBeni?
Nasıl oluyor bu enler? Bende yapayım diyelim ki ben seni falan yazdım. Ne olacak sonra
Bende hiç banlanmayan üyeyok beaaa tanısmadık senınle ondan ben tolın kkda en cok banlanan uyeeee
Yani mesela benim listem aynı başkasının ki ayrımı oylanacak yoksa herkesin listesi birleşecek her dalda birimi seçilecek :)http://www.kadinlarkulubu.com/forum...dinlar-kulubu-enleri-yarisma-duyurusu.763650/ link burada her sene yapılıyp cok atraksıyonlu gecer
bu sene bende aday gosterıcem o yuzden bıraz kk da dolanıyım kım var kım yok bakıımmBilmiorumki panda hiç aday gostermedim şu ana kadar
aday gösteriliyor sonra açık oylama yapılıyor
ma bu sene bende aday göstericem :)
yok beaaaa degılım sadece yazmadan duramıyorummmBende hiç banlanmayan üyeMemnun oldum
Demek ki sivri dillisin hmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?