- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #50.741
oooo bi disi kartal daha helal olsunnnnnn disi kartali! Dua ert de bir tane daha gol atalim eksik oynuyoruzBeşiktaş kuzum kesin almalıyız bide bizimki iddaa oynadıDedim o kadar hissetmiyorum almıcak diye
O
oooo bi disi kartal daha helal olsunnnnnn disi kartali! Dua ert de bir tane daha gol atalim eksik oynuyoruz
Gokhan fb macinda yok coktan sevinmislerdir zaten canim olcayin kafasina cok fena carpti top gordun demi birinci yaridaYa suan nasııı moralim bozuk almalıyıız!! Fb liler sevinicek yoksa
Hosgeldinnnn bizde suan nabzini tutuyoruz lutfen dua edin kazanalim maciBen de varım tabi ki
Ooooo harbi hanim mapis damlalarindan cikabildiniz demek hosgeldin canim naber
Ne maçı desem çok mu ayıp olurHosgeldinnnn bizde suan nabzini tutuyoruz lutfen dua edin kazanalim maci
Ne maçı desem çok mu ayıp olur
O zaman tabi ki sizin takım kazanacak :) dualarım sizinleBeşiktaş erciyes :)
Ah sorma margacigim,tangasiz kaldim mapuslarda hacı donu giydim. Cok magdurum cokOoooo harbi hanim mapis damlalarindan cikabildiniz demek hosgeldin canim naber
Besiktasin maci canim ya goooooolll attik goooooolllNe maçı desem çok mu ayıp olur
Gokhan fb macinda yok coktan sevinmislerdir zaten canim olcayin kafasina cok fena carpti top gordun demi birinci yarida
Ya su maci onde bitirelim sana en has tangalardan alcam harbiii suan titriyorum resmennnn gol attik beeeeeeAh sorma margacigim,tangasiz kaldim mapuslarda hacı donu giydim. Cok magdurum cokhos buldum,iyiyim. Sen nasilsin bebek?
Dantelli olsunYa su maci onde bitirelim sana en has tangalardan alcam harbiii suan titriyorum resmennnn gol attik beeeeee
Varyaaaaaa agliycam ya goool be gooolll insallah boyle biter macÖlcem sevinçtenn olduuu!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?