- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 35
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #50.781
Kimle oynuyodu ki bjkKuzum onla bu bir mi ya
Cok rahatlar demi ay uzuntuden tum herseyi yirtasim varTangaci?tanga satmiyorum kizim giyiyorum
Erciyesle oynuyordu pinko gelir dalga gecer simdi yandimmm!Kimle oynuyodu ki bjk
Aynen oyle almamiz gereken bir macti ama olmadi saglik olsum artik yapacak birsey yok oldu bi kere
Hee yok gibiCok rahatlar demi ay uzuntuden tum herseyi yirtasim var
Meryeemmm nasilsinnKimle oynuyodu ki bjk
Hakem varya katıksız... yaktı gökhanımıAllahim kirmizi kart verdi inanmiyorum ya !!!!!!!
Fanatik olmak zorErciyesle oynuyordu pinko gelir dalga gecer simdi yandimmm!
BebisiiimmmmKuzummm
Baska neden dolayi yapacak sirf konustu diye milyon taner oyuncu her hakeme lak lak etti bi bizimki kirmizi kart aldiHakem varya katıksız... yaktı gökhanımıFener için yapmadıysa ben neyim
Yorgun caniim bugun alisverise gittik sen nasilsinMeryeemmm nasilsinn
Neden geçeyim be :) bjk nin geliniyim benErciyesle oynuyordu pinko gelir dalga gecer simdi yandimmm!
Sakin ol kuzum sakin ol besiktasimin basina gelen ilk olay degilsakinleşmem lazım gerçekten çok gerildim 4 dakkada neler oldu
Bebis icin mi? İyidir,ugrasiyorum iste deli manyaklarlaYorgun caniim bugun alisverise gittik sen nasilsin
Geçen senede sizden birine haksız kart verip maçtan sonra helallik istemiştiBaska neden dolayi yapacak sirf konustu diye milyon taner oyuncu her hakeme lak lak etti bi bizimki kirmizi kart aldi
Bjknin gelini miNeden geçeyim be :) bjk nin geliniyim ben
Hee kocam bjk li :)Bjknin gelini mi
Not defterim var ama onda da seluloz yok zor yirtiliyor hatta hic yirtilmiyor desem yeri hahaHee yok gibidefter bul bir tane,sayfalari yirt belki iyi gelir
Sakin ol kuzum sakin ol besiktasimin basina gelen ilk olay degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?