- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #50.701
naptılar cnm nolduSelam kızlar bizde kaynananın oglunu gorumcenin de abisini kıskanma evresi başladı hayırlı ugurlu olsun.
İmzamı da kaldırdım ya ne zaman heveslenip mutlu olacagım tutsa bir sey oluyor
naptılar cnm noldu
İyi gezmeler canım, görüşürüz.
Karşı tarafda adım atacakki sende atasın hep tek taraflı bakıyorlarKlasik şeyler işte :) mesela sevgilimin kardesinin derdi varmis da ben ilgilenmemişim de imalı laflar etmişim de :) yok annesini aramıyomuşum da :) bana tavır alıyo kadın soğuk davranıyo çok da tın
Kusura bakmasınlar dugunumu yapmayacak insanları aramam da sormam bizim imanımız gevredi nerden para bulcaz diye
Karşı tarafda adım atacakki sende atasın hep tek taraflı bakıyorlar
hiç bişi yapmıyorlar yaniEvet canim bi de sanki kız tarafı onlar erkek tarafı biziz :) benim annem onun annesini niye aramiyomus :) cok alem insanlar ya :) oldu istemeye de cicegimi cikolatami alir gideriz :)
Ya sevgilim hep benden yana da ben de soylenip duruyorum ailesini sikayet edip duruyorum cenemi de tutamiyorum sonra kavga ediyoruzAh bi tutabilsem adam zaten benden yana
İyi tatlım senden naber?Pink naber canim
hiç bişi yapmıyorlar yani
dediğim gibi karşı taraf adım atacakki sende atasın :)
tut çeneni :) :) sevgilinde senin yanındaysa iyi :)
ee istemede nasıl olacakilk erkek tarafının adım atması gerek bence yani
İyi tatlım senden naber?
Tamam canım görüşürüz, git gezİdare eder canim senden?
Simdi cikmam lazim aksam burda olursan gorusuruz :)
:) tamam canım görüşürüzBilmyom nolcak :) canim cikmam lazim kusura bakma aksam gelirim, sevgilime dirdir etmeme karari aldim bari burada anlatayim ya :)
Sen napıyorsun gadanalam:) tamam canım görüşürüz
Sen benim dedigimoi uygula test et bi anca oyle anlarsim fazla yorma cildiniAslında bencede öyle olmalı ama ben bulaştım bikere tatminde olmuyorum
İslerimi bitirip geldim fistik sende ne var ne yokiyiyim canım =) nevr nyk:) :)
Sen benim dedigimoi uygula test et bi anca oyle anlarsim fazla yorma cildini
Napayi!m canim benim evi toparladim birseyler atistirdi!m ve geldim canim bu tarz benimi actim ona bakiyorumÖyle yaparım kuzuş. Sen napıyosun naber
Napayi!m canim benim evi toparladim birseyler atistirdi!m ve geldim canim bu tarz benimi actim ona bakiyorum
Senin ki mi yapiyor temizligi :)Ayy bizde temizlik yaptık sevdicekle kaçamak yaptımm o hala devam ediyor yoruldum
Senin ki mi yapiyor temizligi :)
Sildim süpürdüm oda banyoları yıkıyor canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?