- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #50.921
Hadi o zaman eve bakalimmm :)HoşbuldumHerkese açık değil mi damdan düşer gibi oldu biraz ama
HoşbuldumBende öyle diyordum ama o evi görünce samanlığı rafa da kaldırabilirim Niye atlıyorsam her lafa
Canımmm sağol sende öylesinn
Canım bende takımımın ne mal olduğunu biliyorum
tamamdır, gelmeyen cırcır olsunTamam canim oglen burda olurum gelmeyen circir olsun
Tabikide kapımız herkese ardına kadar açık :)HoşbuldumHerkese açık değil mi damdan düşer gibi oldu biraz ama
HoşbuldumBende öyle diyordum ama o evi görünce samanlığı rafa da kaldırabilirim Niye atlıyorsam her lafa
Canımmm sağol sende öylesinn
Antika kokuyorum zatenSeni müzeye kaldırsınlar :) Böyle düşünen pek kalmadı :)
Paralarını alamıyorlar, takımda guruplaşmalar var, takım ruhu yok. Musleraya üzülüyorum adam mal gibi takımda kalitesini düşürüyor :)öyle de demeyelim de şimdibu sezon anlamsız bir şekilde kötü gidiyor maçları, halbuki geçen sezonki oyuncularla devam ediyorlar ama anlam veremedim pek
tamamdır, gelmeyen cırcır olsun
Bu arada avatarin cok hosuma gitti soylemeden edemiycemöyle de demeyelim de şimdibu sezon anlamsız bir şekilde kötü gidiyor maçları, halbuki geçen sezonki oyuncularla devam ediyorlar ama anlam veremedim pek
tamamdır, gelmeyen cırcır olsun
Sevsinler senin huzurunu :) vazgeçtim Klonlayalım seniAntika kokuyorum zatenben yasarim rkadas huzurum herseyden onemliiii
Ben yasarim da benim ki yasamaz yokluk ne bilmez kendisi peh inat degil mi ogreticem iste
evlisin sanırım ne güzel darısı tez zamanda başıma inşallahBen yasarim da benim ki yasamaz yokluk ne bilmez kendisi peh inat degil mi ogreticem iste
AhahahahBenim ki de bama barbie evi aliyo oyuncakcidan vay halime
defans yoksa kaleci ne kadar iyi de olsa bir işe yaramıyor ki işte. 4 tane yenilen gollerde tek kaleciden kaynaklı olamaz mumkun degil yaniParalarını alamıyorlar, takımda guruplaşmalar var, takım ruhu yok. Musleraya üzülüyorum adam mal gibi takımda kalitesini düşürüyor :)
tıpkı ben degil miBu arada avatarin cok hosuma gitti soylemeden edemiycem
Teşekkür ederimmTabikide kapımız herkese ardına kadar açık :)
Vay vay vay vayyyyy kimler varmış hiç haberimiz yokdefans yoksa kaleci ne kadar iyi de olsa bir işe yaramıyor ki işte. 4 tane yenilen gollerde tek kaleciden kaynaklı olamaz mumkun degil yani
tıpkı ben degil mi
Ahahahahbenmki onu da almiyo pis pinti adam nolcak
Bence pembe lokum fake  
Demi bukadarda olmaz yaniAhahahahbenmki onu da almiyo pis pinti adam nolcak
Bence pembe lokum fake  
2 maçta 8 gol yedirdilerdefans yoksa kaleci ne kadar iyi de olsa bir işe yaramıyor ki işte. 4 tane yenilen gollerde tek kaleciden kaynaklı olamaz mumkun degil yani
tıpkı ben degil mi
Ben seni görüyordum, sen pek pas vermiyordun ama olsun ben sıcak karşılayarak utandırdım seniTeşekkür ederimm
Yok kuzum evli degilim sozluyum nisanim olcak sonrada dugun dortbucuk yildir beraberligim var mesela bende tek cocugum her dedigim yapiir ediir ama tek erkek her istedigi yapilir edilir ama yokluk ne bilmez bem de ogretiyorum daha tutumlu yapiyorum onu :)evlisin sanırım ne güzel darısı tez zamanda başıma inşallahYokluğa alışmak zor özellikle durumun iyiken sen alış en iyisi lükse olmaz mı
Yok o degil ben fakeyim hahaban fake deeeliiiim
bir brreakingbadd vakası daha mı zannettin
Beni mi görüyordun nerede gmrüyordun pasta mı vermedim tüü bana valla hatırlamıyorum hiç bu topiğe ilk gelişim benim nerede karşılaştıkDemi bukadarda olmaz yani
2 maçta 8 gol yedirdiler
Ben seni görüyordum, sen pek pas vermiyordun ama olsun ben sıcak karşılayarak utandırdım seni
Hayır benim fakeYok o degil ben fakeyim haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?