- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #50.881
Herseyi boslamis senin ki boyl herseyi umursamamakta iyi degil canimişte o takmamamı istiyoo kendisi biraz gamsızdır babam ona küfretse misal oturup kafaya takmaz
keşke ben de öyle olsam
o kin tutmaz
ben kin tutarım sonsuza dek
x
ondan cıkarıyorum ona cok yükleniyorum kendimi nasil tutacağım?
aklıma buraya anlatmak geldi sevgilime anlatmak yerine size anlatayım
NasilllÇarpılırsın bak :)
ben bu ara çok musaitim canım ne zaman istersen zevkle konuşuruzKeske berabere bitseydi neyse artik.. Bi ara musait oldugunda seninle ozelden bir konu hakkinda konusacagim ablacim :) tamam mi
Bursa maçıydı o :) Biraz önde onu diyordum margaya
hoşbulduk canımcesmi naz hosgeldin canım
Aynen yaptığın smileydeki gibiNasilll
Cesmi naz hos geldin :)ben bu ara çok musaitim canım ne zaman istersen zevkle konuşuruz
ben kısıtlı intrernetimle maçı ve sonrası yorumları ancak twitter dan takip edebildim de ordan gördüm herşeyi
hoşbulduk canım
Mantıklı bir çözüm :)
Seninki ailesini silemeyeceğine göre
Canim bunlar cok olur biriniz atesken digeriniz su olmalisiniz bizim dugun zamani cok asiri bisi olmadi ama birbirimizi alttan almasak cok kirilirdik
Herseyi boslamis senin ki boyl herseyi umursamamakta iyi degil canim
Hep tanga giyiyoz diye oluyo bunlar hepsi senin yuzunden``gelll lan burayaaa,sacini yolarimmm `` hep kotu davraniyosun bana  
Ayneeennn 
Hosgeldin fistikSakinleşip geldim
Bende maç ayırt etmeden izliyorum :) Normalde Gsliyim ama Bjk yide seviyorum kocamdan ötürü :)ben bu ara çok musaitim canım ne zaman istersen zevkle konuşuruz
ben kısıtlı intrernetimle maçı ve sonrası yorumları ancak twitter dan takip edebildim de ordan gördüm herşeyi
hoşbulduk canım
Diyosun Hep tanga giyiyoz diye oluyo bunlar hepsi senin yuzunden
İyi geceler tatlımKizlar ben yatıyorum öpüyorum hepinizi iyi geceler
Yarin burda olursan veya gece musait olursan konusalim canim ben ozelden yazarim sana :)ben bu ara çok musaitim canım ne zaman istersen zevkle konuşuruz
hoşbulduk canım
Seni futbol kanallarina spiker diye alsinlar pinko fena para kazanirsin hahaBende maç ayırt etmeden izliyorum :) Normalde Gsliyim ama Bjk yide seviyorum kocamdan ötürü :)
Aynen öyle :)laniii et tırnaktan ayrılmaz tek çözüm cok takmamak ve sevgilime çok dırdır etmemek
ben ateşim
canım bebeğinin cicileri icin yorum yazmıstım görmemis olabilirsin :)
aman ne güzel hicbi seyi dert etmiyor
Niye bizde yokmu :)Hep tanga giyiyoz diye oluyo bunlar hepsi senin yuzunden
Demi bari boşa izlemiyor olurumSeni futbol kanallarina spiker diye alsinlar pinko fena para kazanirsin haha
Aynen öyle :)
Niye bizde yokmu :)
Oyle tabi sana diyorum herkesin ortasinda dantel mantelden bahsetme diye olan var olmayan varDiyosun tangamizi mi kiskandilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?