- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 35
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #50.901
Yok canim gormedim begendi diye bildirim geldi sadece benden sana tavsiye mustakbeline cok fazla annen sole kardesin bole deme erkekler cabuk bunalir kuzum inşallah skintisiz halledersinlaniii et tırnaktan ayrılmaz tek çözüm cok takmamak ve sevgilime çok dırdır etmemek
ben ateşim
canım bebeğinin cicileri icin yorum yazmıstım görmemis olabilirsin :)
aman ne güzel hicbi seyi dert etmiyor
Hem biraz yoğunum hem de şu yeni haline hala ısınamadım ondan çok giresim gelmiyor canımCok mu yogunsun canim
Göster bakim :)almayı dusunduğumuz evi gösterteyim miii
Göster göster herkes görsün çok hoş bir evalmayı dusunduğumuz evi gösterteyim miii
Sizdekiler pacali donAynen öyle :)
Niye bizde yokmu :)
Resmini çekip koyayım mıOyle tabi sana diyorum herkesin ortasinda dantel mantelden bahsetme diye olan var olmayan var
Yok canim gormedim begendi diye bildirim geldi sadece benden sana tavsiye mustakbeline cok fazla annen sole kardesin bole deme erkekler cabuk bunalir kuzum inşallah skintisiz halledersin
Cesmi naz hos geldin :)
Bende maç ayırt etmeden izliyorum :) Normalde Gsliyim ama Bjk yide seviyorum kocamdan ötürü :)
yarın öğleden sonradan itibaren buralarda olurum canım, konuşalımYarin burda olursan veya gece musait olursan konusalim canim ben ozelden yazarim sana :)
Selam hoşgeldin :)Göster göster herkes görsün çok hoş bir evBak damladım bile hemen
Herkese selam
Aleykumselam hosgeldin valla ben kocamla samanlikta bile yasarim hihGöster göster herkes görsün çok hoş bir evBak damladım bile hemen
Herkese selam
Göster göster herkes görsün çok hoş bir evBak damladım bile hemen
Herkese selam
Anaaa ev mi aliyosunuzzzzz. Gosterrrralmayı dusunduğumuz evi gösterteyim miii
Haklisin,ilk ve sondu Oyle tabi sana diyorum herkesin ortasinda dantel mantelden bahsetme diye olan var olmayan var
Canım bende takımımın ne mal olduğunu biliyorumteşekkür ederim harbikız, hoşbuldum
sen yorum yazınca beşiktaşlı sandım seni, arada da galatasarayaa giydirmiş oldum kusura bakmabikaç arkadaşın yorumuna sinirlendim de yenildik diye, ondan dedim yani
yarın öğleden sonradan itibaren buralarda olurum canım, konuşalım
Tamam canim oglen burda olurum gelmeyen circir olsunteşekkür ederim harbikız, hoşbuldum
sen yorum yazınca beşiktaşlı sandım seni, arada da galatasarayaa giydirmiş oldum kusura bakmabikaç arkadaşın yorumuna sinirlendim de yenildik diye, ondan dedim yani
yarın öğleden sonradan itibaren buralarda olurum canım, konuşalım
Aleykumselam hosgeldin valla ben kocamla samanlikta bile yasarim hih
Benim ki de bama barbie evi aliyo oyuncakcidan vay halimeAnaaa ev mi aliyosunuzzzzz. Gosterrrr
Haklisin,ilk ve sondu 
Anaaa ev mi aliyosunuzzzzz. Gosterrrr
Haklisin,ilk ve sondu 
Selam hoşgeldin :)
Aleykumselam hosgeldin valla ben kocamla samanlikta bile yasarim hih
çok tatlısın
Ben yasarim da benim ki yasamaz yokluk ne bilmez kendisi peh inat degil mi ogreticem isteben yaşamam hıhh
benim ateşimden samanlık yanar fln maazaaallah
Seni müzeye kaldırsınlar :) Böyle düşünen pek kalmadı :)Aleykumselam hosgeldin valla ben kocamla samanlikta bile yasarim hih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?