İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Hım benim ki havacı olduğu için rahat o zaman . Doğru söylüyorsun bir mevzu olduğunda jandarma da gidiyor haklısın..
Birde bugun pazartesi baya bir yoğundur onlar, arar sen merak etme..

Mesaj falan çektin mi ?

ewet canım yaa normalde komutan postası şoförü ama durdurmazlar ki bi iştee illet ettk dewriyeden yaa dioz kii adamlara dewriye yazma 12 saat nöbet tutuyum yoookkk olmaz inadına devriye çıkıooo

atmadım mesaj canım yaa tel kapalıı

Biz baya bir deli çift sayılırız daha bunun gibi ne komikliklerimiz var bi bilseniz..
Ay kıyamam bende kaç haftadır görmüyorum dur hesap edeyim..

İki hafta oldu sanırım..:26:

bzde komediyiz ya yan etlerimi mıncıklıyor ne cimciriyon diyorum cimciklemiyorum cimciklemek böyle olur diyip cimciriyr sonrada ne miyavlıyon ya diyor

Evet ben buraya girmiyorum demek istedim canim
Iyiyim ya aksam yemegi fasli agirlik coktu sofrayi toplamak icin kendimi ikna etmeye calisiyorum
Sen nasilsin ?

İyi sayılırım kuzum bende saçlarımı salık mı bıraksam toplasam mı bi karar veremedim

Görende bir yere gidiyorum sanacak evin içinde bile süsüme püsüme dikkat ediyorum vay benim halime..

anaaammmerkek milleti bu abi memnun olmazlar kii
iştee yani vurup kafasına bayıltcaannn
şaka bi yana dewreleri yakmayın yaa idare et sende işte şaka falan yap güldür öle şeyler diyipte üzmesn senideee

konuşamıyoruz ki ne güldürmesi . 1 aydır sevgilimle muhabbet bile edemiyorum çok komik ya .

Aslında nöbet daha rahat. Devriyede yanlarında bir rütbeli oluyor o sıkıntı oluyor..
Hep diken üstündeler gibi birşey oluyor..

Hım şarjzı bitmiştir belki ?

Aslında nöbet daha rahat. Devriyede yanlarında bir rütbeli oluyor o sıkıntı oluyor..
Hep diken üstündeler gibi birşey oluyor..

Hım şarjzı bitmiştir belki ?

yaa normalde açık olsada bakamaz anca nöbette görür işte
rütbelilerle bnmki ii kaynaştıı yaa kanka oldular icee

Bence aramalısın..
Ama öyle bana bozuk musun deme çocuğa..
Aşkım seni çok merak ettim bu yüzden aradım iyi misin diye konuş..

bilemedm ki şimdii yaa arasam olur aslında uyuyosa uyansın gidiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…