İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

İyi sayılırım kuzum bende saçlarımı salık mı bıraksam toplasam mı bi karar veremedim

Görende bir yere gidiyorum sanacak evin içinde bile süsüme püsüme dikkat ediyorum vay benim halime..

Bu aralar o kadar saldim ki hep pijama terlik modundayim valla
Saclarimi cok toplayamiyorum , dugunden sonra kestirdim ama ozledim eski saclarimi uzundu ne guzel :115:

yaaw 10 dk konuştuunuzdaa deyoomm girmeyelm konuşma muhabbetine en iisi bz
yogsa senin dewreler yancak genee....

hiç bi şekilde gülceğini sanmıyorum :) psikolojisi bozulmuş durumda zaten . Aynen neyse kapatalm konuyu çok sinir bozucuu
Ben çıkcam şimdi şekercim zaten . Muhabbetim yok fark etmişsindir anca mal mal aynı şeyleri söylüyorum . Papaağan gibi . Bari bi halta yarasa . Neyse sinirlerim bozuk moralimde bozuk gidiyorum benn Adioss

Bu aralar o kadar saldim ki hep pijama terlik modundayim valla
Saclarimi cok toplayamiyorum , dugunden sonra kestirdim ama ozledim eski saclarimi uzundu ne guzel :115:

Benim eskiden de uzundu şimdide uzun..
Saçlarımı boyayasım var ama bizim ki izin vermiyor..

Şu renk yapasım var beyaz tenliyim yakışır diyor herkes sevgilimde diyor ama izni vermiyor bi türlü ..
Dikkat çekermişim diye evlenince yaptır diyo

yakışır sana ama doğalı daha güzel yaa

deme kızım öle yaa sende konuş nese bnde kaçcam zatii gel gene canım skma canını lütfen...

daha önce hiç boyadın mı cnm kızıl çabuk akıyor dye blyrm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…