İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Immm kizil bayilirim.
Ama saci cok yipratiyor bu renk boyadikca :97:
Ben hep kizildim 6 senedir falan. En son 6 ay once boyamistim , akti gitti belli bi saatten sonra tutmadi benim sacima. Yada kuafor istiyor.
Beyaz tenliysen cok yakisir evet :115:

Siyah mı yakışır bu mu daha çok yakışır sen beni gördün biliyorsun seç bakayım objektif ol ..
siyah değil mi zaten
kızılda çok yakışır ama saçların çok güzel kızıldan dönmesi çok zor siyaha boyasan bile alttan çıkıyor soluk soluk
yazık etme bence bir anlık hevese yaa

Hayır hiç boyamadım simsiyah uzun saçlarım var hiç boya sürmedim

Benimki yıpranır saçların boşuna sürme doğal saçların çok güzel diyor..
Ama ben farklılık istiyorum ..

haklı senn ki yıpratıyr bnde boyayım dyrm ama evdekiler izin vermyr saçların yıpranır boyadıkça boya ister dye

yıpratırsa boyamam yok canım saçlarım zarar görmesin..

yıpratırsa boyamam yok canım saçlarım zarar görmesin..
Siyahtan donmesi cok zor ,
Ben ilk yaptirdigimda once actilar. Kadin bir gun dinlensin sacin yanar dedi altin sarisi kafayla gezdim bigun
Allahtan tesetturluyumde gozukmedi

Helede hic boya vurmadiysan kiyma saclarina :97:

Siyahtan donmesi cok zor ,
Ben ilk yaptirdigimda once actilar. Kadin bir gun dinlensin sacin yanar dedi altin sarisi kafayla gezdim bigun
Allahtan tesetturluyumde gozukmedi

Helede hic boya vurmadiysan kiyma saclarina :97:

Ay yok kalsın o zaman ...

Bencede kalsın böyle

Sarı demeyin bana sarı saçı sevmem ben ..

boya saçı kolay kolay yıpratmıyor açtırmadıkça ve defalarda üstüste boyamadıkça bence
ben boyuyorum arkadaşım boyamıyor ama arada sırada düzleştirici kullanıyor onun saçları yapıklı yapıklı benimkilerde tek kırık yok
ama sürekli boya istiyor işte o kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…