İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

aynen ya ölse düşünsene sen yaptın derler kim takar maçı

iyi ki daha kötüsü olmadı ama ben çok sinirliydim eskiden gidip iyi strest atardım yani

ya ben de haftaya yapacağım agdayı
bu veetlerin hazır agda bezlerinden alıyorm çok masraflı oluyor her defasında o kadar para vermek
kartuş agdayı sıcak suya atıp yapıyordum oda çok zahmetli sürekli donuyor işin yarımken onu halletmeye gidiyorsun falan
önerisi olan var mıı

Geçer geçeeer yavru, canını birşeye mi sıktın lan
enneeeeeee sen asker yolu mu gözlüyosun
eniştemi pazar günü askere gönderdik
1 ay sonrada 2. çocuğu dünyaya gelecek
ablam bursada yaşıyordu mecburen annemlere geldi burda doğum yapacak gerçekten çok zor
evlendşkten sonra eşi askere uğurlamak

Ben vivetin sir ağda setini aldım..

Makinesinin içine kartuş sir ağdayı takıyorum..

3 metrelik ağda bezlerimi alıyorum..

Her yerime sürüyorum..

Sonra iki dakika bekliyorum..

Sonra başlıyorum ağda beziyle cart curt yolmaya..

Temizlik bitiyor,sir ağda temizleme yağı ile her yerimi siliyorum..
Kalan küçük sir ağdalar çıksın diye bir de yanmasın diye..

Çok rahat bunlarda alsana..

aynen ya ölse düşünsene sen yaptın derler kim takar maçı

iyi ki daha kötüsü olmadı ama ben çok sinirliydim eskiden gidip iyi strest atardım yani

Ailesine ne derdim ki hepsi ağlıyordu ama maç sonuçta suçlayamıyolardı ama içlerindeki o öfke çok kötü bişey benimde başıma gelse bende suçlardım karşımdakini
Ya ben çok sakindim sinirli bi yapım yok ama ağır atın tekmesi pek olurmuş derler ya

Evet canım Jagger'da asker yolu gözlüyor benim terto
Allah kavuştursun daha yeni gitmiş, ablana rabbim yardımcı olsun

iyi ısıtıyorr mu kanka
benim arkadaşım almştı iki saat agda erisin diye bekliyorum durmadan donup duruyor demişti :26:

Geçer geçeeer yavru, canını birşeye mi sıktın lan

evett

yaa benimkinin kaldığı ev çok soğuk oluyor doğalgazı yok ısıtıcı falan var sürekli üşütüyor ordaken bende ona panduf alıp göndermeyi düşündüm ; özel gün falan değil sadece içimden geldi sürpriz yapıp kargoyla göndermek istiyorum

burdaki bir arkadaş benden 6-7 yaş büüyük bekar , işte ona gösterdim nasıl falan diye sinirimmi bozdu bu ne işte özel gün falan değilse ne gerek var yok şöyle yok böyle işte giymez bunu bilmem ne canımı sıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…