İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

bencede en güzeli birincisi yanına bunlardan koy
oh sıcacık pahalı birşeyde değil
ben hem kendime hem ona alacağm
evettt
hem sürpriz olsun şaşırsın istiyorumm

Bence de 1. çok güzel yavrum, bana da al lan bana da yolla hemen veririm adresi
Hımm ne diyebilirsin :44: Ev arkadaşından al, ne biliyim ailesiyle tanışıyorsan ya da ablası, abisi varsa onlardan rica etsen
bencedee , yaa ablasına sordum zaten oda bilmiyormuş evin tam adresini bir de tek kalıyor sen sor dedim de ne diyip sorucam dedi onu düşünüyoruz şimdi :26::26:
eylüül bence 1 ve 3 güzeel sewgilin için miii
evett bende 1 de karar kıldım o zamannn kızlarrr
içinde değişk bi madde varmış canım tuz gibi o düğmeye basınca eriyip sıcaklık veriyormuş 55 dereceye kadar neydeyse
soğugunca kaynar suya atıp beklemek lazım sonra tekrar tekrar kullanılabilir

aaa çok değişik hiç duymamıştım baktım şimdi ucuz bişeymişte alsam mı ki sonra bu ne demesin

saol bebeemm yaa farkında olmadan baya kırmışımm amaa:26:düzellttimm canım bnm siz nasılsınız askerinleee???

29 gününüz kaldı vuslata.. Kırmayın boş yere birbirinizi kuzum bi daha

Bizde idare eder işte, neden demeden hemen söyleyeyim.
Benim herif atar yapıyo bana.. Oda şu nedenden dolayı babam memlekete gitti, annemle evde yalnız kalıyoruz diye dayım dün akşam geldi aldı bizi onlara geldik. Dün akşam burda kaldık, bugünde burda kalacağız diye suratlar içerisinde evde kalsam ayrı surat yapardı zaten orası ayrı.. Öyle işte kuzu

yok kız niye diyecek nasıl kullanması gerektiğini anlatırsın çok işe yarar bence

baktım şimdi canım ama bunlar tek seferlik sanki :26:

5 kez kullanımlık canım

bencedee , yaa ablasına sordum zaten oda bilmiyormuş evin tam adresini bir de tek kalıyor sen sor dedim de ne diyip sorucam dedi onu düşünüyoruz şimdi :26::26:

Ablası abi bu nedenini sormaz pek sanmıyorum ama, sorunca da misal ''sana bi kağıt geldi, onu yollacağım.'' desin..
Birşeyler uydursun o kardeşini, sen sevgilini gayet iyi tanıyorsunuz kuzu, yutacağı birşey bul daa

ayy ewt kuzumm walaa şaka gibii yaa bttirdik resmen su gibi geçsiin sizlerindeee
şeycim bende senin herifi anlamadm ewde tek kalmaktan iyidir orda kalın işte baban gelene dek
hani ewde kalsanızda sorun olmaz korkcak diilsiniz yaa ama ii işte yanınızda birileri olur
bizimde bi yerde kalcam mı sıkıntı yapar yaa ewde kal nie gtcende blmem ne diee

yokk anlar o yaaa

ne desem offf :2: ben adresi sorsam şıp diye anlar zatennn ablası da sorsa bilmiyorum
bunuda gördüm çok tatlı dimi

evet alırsma bunu alırım kiiiüü

ayyy bnmki giymez sanırım ben çok sewerimde o çocuk gbi diyee gymeezgiysee bende alırımmm

Geçeer geçeer, darısı başımızaa siz gidince dede biz oluyoz buralar bize sorulur
Yav 15 yaşında dayıoğlu var, ama boylu poslu yakışıklı görsen 15 demezsin herif ondan kıskanıyor birazda
Sabah aradı asker şafak kaç dedim, saymıyor o ya. Bilmiyorum sen söyle dedi.
Şafak 64 uşak, tez gel sevdiğim kavuşak dedim. Güldü sıpaydii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…