- 30 Ağustos 2013
- 6.363
- 1.085
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #8.521
Evet su gibi eriyor valla..
Az benim morelim bozuk..
Siz konuşun tamam.
Ailesine ne derdim ki hepsi ağlıyordu ama maç sonuçta suçlayamıyolardı ama içlerindeki o öfke çok kötü bişey benimde başıma gelse bende suçlardım karşımdakini
Ya ben çok sakindim sinirli bi yapım yok ama ağır atın tekmesi pek olurmuş derler ya
aman allah daha kötüsünü yaşatmasın
evett
yaa benimkinin kaldığı ev çok soğuk oluyor doğalgazı yok ısıtıcı falan var sürekli üşütüyor ordaken bende ona panduf alıp göndermeyi düşündüm ; özel gün falan değil sadece içimden geldi sürpriz yapıp kargoyla göndermek istiyorum
burdaki bir arkadaş benden 6-7 yaş büüyük bekar , işte ona gösterdim nasıl falan diye sinirimmi bozdu bu ne işte özel gün falan değilse ne gerek var yok şöyle yok böyle işte giymez bunu bilmem ne canımı sıktı
sizide allah kavuştursun kızlar gelince
sevdicekler gelince evlilik telaşları başlar artıkınn
Senden 6-7 yaş büyük diyon birde allahım o nerden bilecekmiş sevdiceğini düşünmeyi..
Özel gün olması gerekmiyor ki sevdiceğin üşüyorsa, onu düşünüp yollayacaksın.
Kafana takma canım ya. Bence çok güzel düşünmüşsn
morallerim düştü kız o öyle deyince
iyi düşünmüşüm dimiii , panduf giyer mi bir fikrim yok ama ben aldım diye giyer sonuçta
göndereyim dimii pek güzel modelde bulamadım yaa dur bir göstereyim
ben geldiimmmm kuzular nabeer
Hoşgeldin ecrin
Ben iyiyim sen nasılsın?
Düzeldiniz mii?
eylül o panduflarla beraber şunlardan da al bence
ben alacağım elleri çok üşüyormuş kıyamam
Eki Görüntüle 882146 Eki Görüntüle 882147
Buz gibi geçen günlerde ister karlar altında bir yürüyüş yaparken, isterseniz de dondurucu havada işe yetişmeye çalışırken sizi ısıtacak birşeyler mi arıyorsunuz? Sihirli El Isıtıcı imdadınıza koşuyor! İçindeki siyah düğmeye bastığınız zaman saniyeler içinde kendiliğinden ısınan Hot Bottle Hand Warmer sayesinde en soğuk havada bile saniyeler içinde ısınacaksınız. Tamamen içindeki özel maddesi sayesinde ısıtıcı bir tepkimeye girerek plastik kesenin ısınmasını sağlayan Sihirli El Isıtıcı, özel maddesi sayesinde 45 dakika boyunca sıcak kalabilmektedir. Her yere giderken cebinize atıp yanınızda götürebileceğiniz Sihirli El Isıtıcı soğuk kış günlerinizin kurtarıcısı olacak.
HotBottle Hand Warmer ı kullandıktan sonra eve geldiğinizde sıcak suya attığınızda tekrar kullanmadan önceki haline dönerek, kullanıma hazır hale gelecek. Böylelikle Sihirli El Isıtıcı yani Cep Kaloriferi ni tekrar tekrar kullanabileceksiniz.
evett dimiii huuhDüşmesin moralleeer
Duymamazlıktan gel o kızı sen..
Gayet iyi düşünmüşsün, kuzum giyer neden gitmesin ya sen alıyorsun sonuçta..
Benimki pandufları çok seviyor, hatta çeyizime almıştık geçen geldiğinde..
Ona düz siyah, bana pembişş
bende iyiyim kuzum hee yaa düzeldiiik akşam aradı konuştuuk aşkımlaaa
Buz gibi geçen günlerde ister karlar altında bir yürüyüş yaparken, isterseniz de dondurucu havada işe yetişmeye çalışırken sizi ısıtacak birşeyler mi arıyorsunuz? Sihirli El Isıtıcı imdadınıza koşuyor! İçindeki siyah düğmeye bastığınız zaman saniyeler içinde kendiliğinden ısınan Hot Bottle Hand Warmer sayesinde en soğuk havada bile saniyeler içinde ısınacaksınız. Tamamen içindeki özel maddesi sayesinde ısıtıcı bir tepkimeye girerek plastik kesenin ısınmasını sağlayan Sihirli El Isıtıcı, özel maddesi sayesinde 45 dakika boyunca sıcak kalabilmektedir. Her yere giderken cebinize atıp yanınızda götürebileceğiniz Sihirli El Isıtıcı soğuk kış günlerinizin kurtarıcısı olacak.
HotBottle Hand Warmer ı kullandıktan sonra eve geldiğinizde sıcak suya attığınızda tekrar kullanmadan önceki haline dönerek, kullanıma hazır hale gelecek. Böylelikle Sihirli El Isıtıcı yani Cep Kaloriferi ni tekrar tekrar kullanabileceksiniz.
zipponun cep sobasından mı bahsediyorsun canım yoksa başka markadan mıCep sobası da var pinigo diye bi siteden bakın derimm luysaaaa bende askere ondan alacağım
bencede en güzeli birincisi yanına bunlardan koy
evett dimiii huuh
bende pek heveslendim işteee , ama kaldığı evin adresini nasıl öğrenicem bilmiyorum ne diyebilirim sence anlamaması içinnn
bak bunlar var pek seçenek yok sence hangisi güzel canımm ben 1. ci en çok beğendimm
Eki Görüntüle 882158
Eki Görüntüle 882163
Eki Görüntüle 882164
Eki Görüntüle 882166
evett dimiii huuh
bende pek heveslendim işteee , ama kaldığı evin adresini nasıl öğrenicem bilmiyorum ne diyebilirim sence anlamaması içinnn
bak bunlar var pek seçenek yok sence hangisi güzel canımm ben 1. ci en çok beğendimm
Eki Görüntüle 882158
Eki Görüntüle 882163
Eki Görüntüle 882164
Eki Görüntüle 882166
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?