İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

aman allah daha kötüsünü yaşatmasın

Senden 6-7 yaş büyük diyon birde allahım o nerden bilecekmiş sevdiceğini düşünmeyi..
Özel gün olması gerekmiyor ki sevdiceğin üşüyorsa, onu düşünüp yollayacaksın.
Kafana takma canım ya. Bence çok güzel düşünmüşsn

morallerim düştü kız o öyle deyince

iyi düşünmüşüm dimiii , panduf giyer mi bir fikrim yok ama ben aldım diye giyer sonuçta

göndereyim dimii pek güzel modelde bulamadım yaa dur bir göstereyim

Düşmesin moralleeer

Duymamazlıktan gel o kızı sen..
Gayet iyi düşünmüşsün, kuzum giyer neden gitmesin ya sen alıyorsun sonuçta..
Benimki pandufları çok seviyor, hatta çeyizime almıştık geçen geldiğinde..
Ona düz siyah, bana pembişş

eylül o panduflarla beraber şunlardan da al bence
ben alacağım elleri çok üşüyormuş kıyamam
Eki Görüntüle 882146 Eki Görüntüle 882147

Buz gibi geçen günlerde ister karlar altında bir yürüyüş yaparken, isterseniz de dondurucu havada işe yetişmeye çalışırken sizi ısıtacak birşeyler mi arıyorsunuz? Sihirli El Isıtıcı imdadınıza koşuyor! İçindeki siyah düğmeye bastığınız zaman saniyeler içinde kendiliğinden ısınan Hot Bottle Hand Warmer sayesinde en soğuk havada bile saniyeler içinde ısınacaksınız. Tamamen içindeki özel maddesi sayesinde ısıtıcı bir tepkimeye girerek plastik kesenin ısınmasını sağlayan Sihirli El Isıtıcı, özel maddesi sayesinde 45 dakika boyunca sıcak kalabilmektedir. Her yere giderken cebinize atıp yanınızda götürebileceğiniz Sihirli El Isıtıcı soğuk kış günlerinizin kurtarıcısı olacak.
HotBottle Hand Warmer ı kullandıktan sonra eve geldiğinizde sıcak suya attığınızda tekrar kullanmadan önceki haline dönerek, kullanıma hazır hale gelecek. Böylelikle Sihirli El Isıtıcı yani Cep Kaloriferi ni tekrar tekrar kullanabileceksiniz.

Cep sobası da var pinigo diye bi siteden bakın derimm luysaaaa bende askere ondan alacağım

evett dimiii huuh
bende pek heveslendim işteee , ama kaldığı evin adresini nasıl öğrenicem bilmiyorum ne diyebilirim sence anlamaması içinnn

bak bunlar var pek seçenek yok sence hangisi güzel canımm ben 1. ci en çok beğendimm

ayy bu süpermişş yaa bnmkininde elleri çook üşür ben ısıtırdm hep baya ii bişiymiş bende baksam barii

aaa bu ne kızz

bencede en güzeli birincisi yanına bunlardan koy
oh sıcacık pahalı birşeyde değil
ben hem kendime hem ona alacağm

Bence de 1. çok güzel yavrum, bana da al lan bana da yolla hemen veririm adresi
Hımm ne diyebilirsin :44: Ev arkadaşından al, ne biliyim ailesiyle tanışıyorsan ya da ablası, abisi varsa onlardan rica etsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…