- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #8.621
Aradı zaten :)
Bugun bahsettiğim gibi sesim çok kötü. Yani bildiğiniz cazır cazır çıkıyor sesim..
Aradı konuştuk , birtanem canın bir şeye mi sıkkın ağladın mı sesin niye öyle diyip duruyor bende hayır hastayım birtanem falan dedim. Öyle konuştuk ..
Sonra bir 10 dakika sonra tekrar telefonum çaldı, aklım sende kaldı bak bir şey olduysa söyle diyip duruyor.. =)
Ölürüm ben ona..
Tamda o sırada bankadaki kadınla görüşecektim baktım benimki arıyor , hemen kapadım bankanın telefonunu..
Aşkım arıyor diye
Ben çok seviyorum , çokta özlüyorum..
Ayrı kalmak istemiyorum
Geçsin artık şu zaman be..!
ah canım ya ne desek boş ama bak bu söz tamda şuanki durumunu anlatıyor
Zaman ;
Beklerken çok yavaş, Korkarken çok hızlı,
Kederliyken çok uzun, Sevinçliyken çok kısadır
Aradı zaten :)
Bugun bahsettiğim gibi sesim çok kötü. Yani bildiğiniz cazır cazır çıkıyor sesim..
Aradı konuştuk , birtanem canın bir şeye mi sıkkın ağladın mı sesin niye öyle diyip duruyor bende hayır hastayım birtanem falan dedim. Öyle konuştuk ..
Sonra bir 10 dakika sonra tekrar telefonum çaldı, aklım sende kaldı bak bir şey olduysa söyle diyip duruyor.. =)
Ölürüm ben ona..
Tamda o sırada bankadaki kadınla görüşecektim baktım benimki arıyor , hemen kapadım bankanın telefonunu..
Aşkım arıyor diye
Ben çok seviyorum , çokta özlüyorum..
Ayrı kalmak istemiyorum
Geçsin artık şu zaman be..!
ya şimdi şu war işletme kamu iktisat falan klasik
%90 herkes bunuları okuyoo maliyenin adı war yaa daha afilli gelioo banada o yüzden ama iş imkanı olarakta maliye öne çekio kendini sanırımm
ooohhoo kuzumm yapma böle yaa sende o bıcıe bıcır neşeli edayı görmek istiomm ben yaa kızdrma beniiüzme çocuguda orda aklı kalmış bak az kaldı 1.5 ayy sonra gelceekk beni tekmeleyip gönderceniz sonraa siizzz btti gtti iştee
bilirim 50 lerden düşerken sıkıştırır 1 ay kalana dek de sıkıştıracak ama sabır be canım yaaa:26:
Aynen öyle valla :)
Eee siz neler yaptınız bakayım..
Annem çay koymuş sıcak sıcak çay içiyorum ben..
ohhh afiyet olsun canım valla bende biraz meyve yedim daha yemek yapacağım da kalkamadım pc başından
Yemek yapmaya geç başla ki sıcak sıcak yersin kocişin gelince..
Evliler yemek de yapmaz desene sen şuna hahahah
sağol canım çok aciyiiii
5 te geliyor kız geç olmaz ki:104:
hehhee yok anacım kim demiş onuuu ben nie hergün yapıyorum yahu
hahaha jagger
tetanozz 2.dozz :2::2:
Artık kocalarımız sözlülerimiz bize birşey dediğinde
evliyken yapılmaz sözlüyken hele hiç yapılmaz diyeceğiz tamam mı
hahhahahha onlarda tamam diyecek sankiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?