- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #8.601
merhaba canım hoşbuldum maliye okuyorum kuzum
a.slm canım hoşgeldin
dualarım kabul olmuyo die bişi yok cansu deme öle allahın gücüne giderr çook güzel bi söz wardr "istegin kabul olmuyorsa ya olmaması gerektiği için olmuyordur,yada daha iyisi olacagı için olmuyordur"bence bu kadar kötü düşünme artk rabbim bi yola koydu onu bz ne desek ne yapsak boş....
slm hoşgeldiinnnslmm:82::82::82:.82:
Diycek bişey kalmadı zaten . Teselli edecek de hiçbişey yok görmeyede gidemiyorum telefonda knşma hakkımda yok fax da haftada bi kere gidiyom 1 kağıt okuyorm sadece bu kadar . Günlerin geçmesinden başka ilacım yok ya . 1 aydır böyle 2 ay daha böyle olcak sanırım . nasl dayancam bilmiyorm ama yapcak bşey yok . Bii insan nasl dayanırki ya .. Sesini duymadan haber alamadan yüzünü görmeden hayallerle hatıralarla 2 ay daha nasl dayanır .. Çok özledim hiç bu kdr ayrı kalmamıştık kaç senedir . yani hem knşmadan hem görmeden askerdeyken hep knşuyoduk telde şimdi hiç tel de yok berbat ya .
diyin bakalım kimler iki lafın belini kırıyoo öğrenciler.....çalışanlar....ev hanımları......bekarlar.....nişanlılar
valla kuzum çalışırsan kolay ama çalışmazsan zor tabikideaaa hastanın ayagına dr geldii
yaaa şükür bi yandaş çıktı bana bende maliyeyi çook istiommm nasıı zormuuu???anlatsana az yaa
iyidir valla sendenhoşbulduk nasılsınız hatunlarr
Napıyosunuz kızlarrr
Aslında şaşkınım..
Yıllar olmuş attığın kurşunun ..
Bıraktığı şuurumun sakatlığından !
Yanında yattığımdan, dibe battığımdan sesimi sildiğinden, şarkımı kısalttığından..
Fakülte çıkışı yaktığım sigaraydın. Bu aşkı kılıcım bile karşılayamazdı.
Ölümle atlar nasıl yarışır.. ?
Böyle olmasaydı ..
Biz birbirimizi her zaman üzerdik. Bizim bütün düzenimiz kargaşada düzendi ! sen dudağını kilitlerden, ağlayıp küserdin ..
İnan dokunulamayacak kadar güzeldin !!
Ey o zalim şüpheyi şakağıma vuran çelişki!
Ey onun elini tutunca dağılan kalabalık!
Gökyüzüne baktığımda saygın bir subay görüyorum ; bu haydut kibrimi bir tarafa bırakıp..
[video=youtube;I1BE76o3oAI]https://www.youtube.com/watch?v=I1BE76o3oAI[/video]
iyidir valla senden
valla kuzum çalışırsan kolay ama çalışmazsan zor tabikide
iyidir valla senden
valla evdeyim ben o yüzden aynı yani sen ne yapıyosun
Özlem vurdu şakaklarıma..
iyi yapmışsın bende bugün buldum burayı zateniim bende ne olsun dolanıyordum kk daa.bi tur atayım dedim topiğinize
oyyyy kuzummmm kıyamam yaa bi arasaydın sesini duysaydın özlediğinin olmaz mıydıÖzlem vurdu şakaklarıma..
yaa walaa illaki öledr de çeko mu maliye mi sosyoloji mi sencee canım yaa ??
bi akıl versene bana fikrine ihtiyacım war birilerinin
edaa nolduu kuzuumm yaaa???
iyi yapmışsın bende bugün buldum burayı zaten
oyyyy kuzummmm kıyamam yaa bi arasaydın sesini duysaydın özlediğinin olmaz mıydı
bence tabikide maliyeeeeee... ben maliyeyi seviyorum ya ne bileyim daha klas geliyor bu bölüm
sende maliye istiyorsan hiç kafanı karıştırma ve maliyeyi seç derim
iyi yapmışsın bende bugün buldum burayı zaten
oyyyy kuzummmm kıyamam yaa bi arasaydın sesini duysaydın özlediğinin olmaz mıydı
bence tabikide maliyeeeeee... ben maliyeyi seviyorum ya ne bileyim daha klas geliyor bu bölüm
sende maliye istiyorsan hiç kafanı karıştırma ve maliyeyi seç derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?