İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

evet doğru .. Allah'm dert verdi çaresinide versin inşallah gerçekten dayanamıyorm artık .

slmm:82::82::82:.82:
slm hoşgeldiinnn

sabıııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

diyin bakalım kimler iki lafın belini kırıyoo öğrenciler.....çalışanlar....ev hanımları......bekarlar.....nişanlılar

Aslında şaşkınım..

Yıllar olmuş attığın kurşunun ..
Bıraktığı şuurumun sakatlığından !
Yanında yattığımdan, dibe battığımdan sesimi sildiğinden, şarkımı kısalttığından..

Fakülte çıkışı yaktığım sigaraydın. Bu aşkı kılıcım bile karşılayamazdı.
Ölümle atlar nasıl yarışır.. ?

Böyle olmasaydı ..

Biz birbirimizi her zaman üzerdik. Bizim bütün düzenimiz kargaşada düzendi ! sen dudağını kilitlerden, ağlayıp küserdin ..
İnan dokunulamayacak kadar güzeldin !!

Ey o zalim şüpheyi şakağıma vuran çelişki!
Ey onun elini tutunca dağılan kalabalık!
Gökyüzüne baktığımda saygın bir subay görüyorum ; bu haydut kibrimi bir tarafa bırakıp..

[video=youtube;I1BE76o3oAI]https://www.youtube.com/watch?v=I1BE76o3oAI[/video]

nie efkarladın sen bakim

iim bende ne olsun dolanıyordum kk daa.bi tur atayım dedim topiğinize
iyi yapmışsın bende bugün buldum burayı zaten
Özlem vurdu şakaklarıma..
oyyyy kuzummmm kıyamam yaa bi arasaydın sesini duysaydın özlediğinin olmaz mıydı
yaa walaa illaki öledr de çeko mu maliye mi sosyoloji mi sencee canım yaa ??
bi akıl versene bana fikrine ihtiyacım war birilerinin

bence tabikide maliyeeeeee... ben maliyeyi seviyorum ya ne bileyim daha klas geliyor bu bölüm
sende maliye istiyorsan hiç kafanı karıştırma ve maliyeyi seç derim

edaa nolduu kuzuumm yaaa???

Aradı zaten :)

Bugun bahsettiğim gibi sesim çok kötü. Yani bildiğiniz cazır cazır çıkıyor sesim..
Aradı konuştuk , birtanem canın bir şeye mi sıkkın ağladın mı sesin niye öyle diyip duruyor bende hayır hastayım birtanem falan dedim. Öyle konuştuk ..

Sonra bir 10 dakika sonra tekrar telefonum çaldı, aklım sende kaldı bak bir şey olduysa söyle diyip duruyor.. =)
Ölürüm ben ona..
Tamda o sırada bankadaki kadınla görüşecektim baktım benimki arıyor , hemen kapadım bankanın telefonunu..
Aşkım arıyor diye

Ben çok seviyorum , çokta özlüyorum..
Ayrı kalmak istemiyorum
Geçsin artık şu zaman be..!

ya şimdi şu war işletme kamu iktisat falan klasik
%90 herkes bunuları okuyoo maliyenin adı war yaa daha afilli gelioo banada o yüzden ama iş imkanı olarakta maliye öne çekio kendini sanırımm

Hadi bakalım bu kadar duygusallık yeter..

Coşalım biraz..

[video=youtube;hYaRoS71Mf8]https://www.youtube.com/watch?v=hYaRoS71Mf8[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…