İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Büyük gelirse iki çorapla giyer yavru dert etme
Bak o kalpli de güzel haa olabileer

hmm anladım canım olsun önemli değil:13:
bende memnun oldum tatlım geleneği bozmayım o zaman Zeyno deyim bende

Bende memnun oldum şekeriiim, eee neler yapıyorsun bakiim

Dualarımda kabul olmuyo gece gündüz dua ediyorm hiç bişey olduğu yok . Töbe ya . Neyse ya benim herşey bitti ilişki de kalmadı ortada zaten . Böyle ot gibi bekliyoz işte . Konuşma yok haberleşme yok hiçbişey yok . Kendi kendme takılıyorm platonik gibi bişey olduk ikimizde tek kişililk yaşıyorz ilişkiiyi hayallerle ruhani artık .. Sinir krizlerindeym gülüyorm artık hani insan çıldırırda sinirden güler ya aynı öyleyim .. neyse salla beni yazsamda aynı yazmasamda . senin nasl gidiyo neeler yapıyon bakalm :)

hahaha

temem alıyorum

kalpliyi alıyım laa kesin bişey deyin kullnışlı olur demii :26:

valla şuan evdeyim çalışmıyorum ama aöfte okuyorum 2.sınıfım sınavıma da az kaldı öyle işte ya sen?

Son düzenleme:

oofff oofff kuzu walaa esine katılıyorumm yaa diyecek bişi bulamıyomm artık yaa :26:

Sen şuan ne kadar kötü şeyler söylüyorsun. Dualarım kabul olmuyor demeyeceksin. Olur zamanı vardır
Platonik olsa canın bu kdar acımaz dı canım..

Bende aynı dayımlardayım, şafak saymaya devam ...

hahaha

temem alıyorum

kalpliyi alıyım laa kesin bişey deyin kullnışlı olur demii :26:

Al al denemekten bi zarar çıkmaz kuzu

valla şuan evdeyim çalışmıyorum ama aöfte okuyorum 2.sınıfım sınavıma da az kaldı öyle işte ya sen?

Sınava çalışmayı ihmal etme
Çizelgelerden gördüğün üzere nişanlım askerde, şafak sayıyorum işte..
Bende evdeyim, çeyiz falan düzüyorum. Öyle boş boş takılıyorm

oofff oofff kuzu walaa esine katılıyorumm yaa diyecek bişi bulamıyomm artık yaa :26:

Diycek bişey kalmadı zaten . Teselli edecek de hiçbişey yok görmeyede gidemiyorum telefonda knşma hakkımda yok fax da haftada bi kere gidiyom 1 kağıt okuyorm sadece bu kadar . Günlerin geçmesinden başka ilacım yok ya . 1 aydır böyle 2 ay daha böyle olcak sanırım . nasl dayancam bilmiyorm ama yapcak bşey yok . Bii insan nasl dayanırki ya .. Sesini duymadan haber alamadan yüzünü görmeden hayallerle hatıralarla 2 ay daha nasl dayanır .. Çok özledim hiç bu kdr ayrı kalmamıştık kaç senedir . yani hem knşmadan hem görmeden askerdeyken hep knşuyoduk telde şimdi hiç tel de yok berbat ya .

Son düzenleyen: Moderatör:
Heyyooooo ben çıkıyorum bayanlar bi tüttüreyim, sonra bi yatıp uyuyayım uykum var bee

Öpüldünz

dualarım kabul olmuyo die bişi yok cansu deme öle allahın gücüne giderr çook güzel bi söz wardr "istegin kabul olmuyorsa ya olmaması gerektiği için olmuyordur,yada daha iyisi olacagı için olmuyordur"bence bu kadar kötü düşünme artk rabbim bi yola koydu onu bz ne desek ne yapsak boş....

yok yok çalışkan öğrenciyimdir birazcık
oyyy allah yardımcın olsun zordur asker yolu beklmek.. allah sevdiğine kavuştursun tatlım..
oo kolay gelsin çeyizi bitirdin mi bakim kaç yaşındasın peki?

Sen şuan ne kadar kötü şeyler söylüyorsun. Dualarım kabul olmuyor demeyeceksin. Olur zamanı vardır
Platonik olsa canın bu kdar acımaz dı canım..

Bende aynı dayımlardayım, şafak saymaya devam ...

Anladm cnm .. Çok mutsuzum işte ya düzelmeyecek düzelmiyo alışamıyorum bıktım her gece ağlıyorum yeter ettim artık ya . Zaaman da geçmiyo ki ya . Ocağa kdr beklerim herhalde bi şekilde diyordum şimdi bu gidişle şubatın ortasına çıktı . Of ben aralığı geçiremiyorum daha

TATAAAA PANDUFLAR YOLA ÇIKTIII

şimdi şu ısıtıcıyıı inceliyim

sağolun kızlarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…