- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #8.581
emin olamıyorum inşallah tam olur yaa 41-42 olsa iyiydi ama 42-43 var umarım büyük yada küçük olma z
veriyorum şimdiii heey o kapli ısıtıcıyı da alayım mı :44:
ya adresi öğrenemezsem bir de :26:
hmm anladım canım olsun önemli değil:13:
bende memnun oldum tatlım geleneği bozmayım o zaman Zeyno deyim bende
anaamm kop koopbayaa sıkıntılı senin heriff yaa
Allah allah.. Canını sıkmaya yeltenmiş sanki herkes..
Hani bi söz var ya ''sabırla değil, duayla gelir beklenen'' diye ben bu sözü en çok sana uygun görüyorum.
Sabretmekten ve umutlarından vazgeçme sakın.. Kimseye de aldırış etme, bu çilenin vuslatı var kuzu.. Bunu hiç unutma olur mu
Üşürse giyecek o kadarr
Büyük gelirse iki çorapla giyer yavru dert etme
Bak o kalpli de güzel haa olabileer
Bende memnun oldum şekeriiim, eee neler yapıyorsun bakiim
valla şuan evdeyim çalışmıyorum ama aöfte okuyorum 2.sınıfım sınavıma da az kaldı öyle işte ya sen?Büyük gelirse iki çorapla giyer yavru dert etme
Bak o kalpli de güzel haa olabileer
Bende memnun oldum şekeriiim, eee neler yapıyorsun bakiim
anladm cnm önemli değil . Aynı dün geceki gibiyim değişen bişey yok ya .sanırım ben şubata kadar beklicem delirmek üzereyim ya hala gelmedi adamın yolladığı dosya . Sanmıyorm artık gelecğini babası düşünmüyo oğlunu şaka gibi bi lira verip yolluyo en geç getiren kimse . Sanki çok vakit vardı mal heriff . Sinirlerim tepemde ya ne güzel ocakda çıkcaktı açığa knşcaktık telde . Ben şimdi nasl dayancam bilmiyorumki şubata kdr ben daha aralığı geçiremiyorum . Her gece ağlıyorum bıktım artık herşeyden . Nefret ediyorum aşktan sevgiden . Allah belasını versin böyle hayatında onun babasınında sülalesininde .. Görmek de duymak da istemiyorum artık . Sinirlerim bozuluyo dayanamyıorum . Demin ders çalışıyordum ablam aramış araba alcaklarmş eniştemle bilmem ne annemle knşuyolar aa şöylemi yaptınz böylemi yaptınz dio annem ' sizli ' konuşuyo ona bile sinirleniyorum psikolojim bozuldu artık . Yemin ederim yolda el ele sevgili görsem saldırcamm ayrılın len gözümün önünde el ele olmayın falan hahah .
Dualarımda kabul olmuyo gece gündüz dua ediyorm hiç bişey olduğu yok . Töbe ya . Neyse ya benim herşey bitti ilişki de kalmadı ortada zaten . Böyle ot gibi bekliyoz işte . Konuşma yok haberleşme yok hiçbişey yok . Kendi kendme takılıyorm platonik gibi bişey olduk ikimizde tek kişililk yaşıyorz ilişkiiyihayallerle ruhani artık .. Sinir krizlerindeym gülüyorm artık hani insan çıldırırda sinirden güler ya aynı öyleyim .. neyse salla beni yazsamda aynı yazmasamda . senin nasl gidiyo neeler yapıyon bakalm :)
valla şuan evdeyim çalışmıyorum ama aöfte okuyorum 2.sınıfım sınavıma da az kaldı öyle işte ya sen?
hahaha
temem alıyorum
kalpliyi alıyım laa kesin bişey deyin kullnışlı olur demii :26:
valla şuan evdeyim çalışmıyorum ama aöfte okuyorum 2.sınıfım sınavıma da az kaldı öyle işte ya sen?
merhabaa canım hoşgeldnnne okuyoonn???
oofff oofff kuzu walaa esine katılıyorumm yaa diyecek bişi bulamıyomm artık yaa :26:
Dualarımda kabul olmuyo gece gündüz dua ediyorm hiç bişey olduğu yok . Töbe ya . Neyse ya benim herşey bitti ilişki de kalmadı ortada zaten . Böyle ot gibi bekliyoz işte . Konuşma yok haberleşme yok hiçbişey yok . Kendi kendme takılıyorm platonik gibi bişey olduk ikimizde tek kişililk yaşıyorz ilişkiiyihayallerle ruhani artık .. Sinir krizlerindeym gülüyorm artık hani insan çıldırırda sinirden güler ya aynı öyleyim .. neyse salla beni yazsamda aynı yazmasamda . senin nasl gidiyo neeler yapıyon bakalm :)
Al al denemekten bi zarar çıkmaz kuzu
Sınava çalışmayı ihmal etme
Çizelgelerden gördüğün üzere nişanlım askerde, şafak sayıyorum işte..
Bende evdeyim, çeyiz falan düzüyorum. Öyle boş boş takılıyorm
Sen şuan ne kadar kötü şeyler söylüyorsun. Dualarım kabul olmuyor demeyeceksin. Olur zamanı vardır
Platonik olsa canın bu kdar acımaz dı canım..
Bende aynı dayımlardayım, şafak saymaya devam ...
amma uyuyon kızım yaaaHeyyooooo ben çıkıyorum bayanlar bi tüttüreyim, sonra bi yatıp uyuyayım uykum var bee
Öpüldünz
yaaaaaa ne çektiimm beeee
Al al denemekten bi zarar çıkmaz kuzu
Sınava çalışmayı ihmal etme
Çizelgelerden gördüğün üzere nişanlım askerde, şafak sayıyorum işte..
Bende evdeyim, çeyiz falan düzüyorum. Öyle boş boş takılıyorm
Heyyooooo ben çıkıyorum bayanlar bi tüttüreyim, sonra bi yatıp uyuyayım uykum var bee
Öpüldünz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?