İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Katılsana bir de seni görelim heyecandan iki elin bir araya girmiyor mu görürürüzzzz

Sahneye çıkmadan herşeyi kuliste bırakıcaksın canım ben ağladığımı bilirim utanmıştım çokk
Ama sahneye çıkınca herşey değişiyor inan kendimden geçiyorum şahsen
Ben söylemiştim sana yarışmalardan keşfedilmek istemiyorum diye hala eğitim alıyorum kendi emeklerimle biyerlere gelmek istiyorum geçen seneki ayda mıydı neydi noldu ona uzaya gelin mi gitti yok piyasada
Onun gibi olmak istemem

Denizcim sen biliyor musun

Özelde dolgu ve kanal tedavisi yaparken sprey mi kullanıyorlar yoksa uyuşması için iğne mi yapıyorlar bilgin var mı bu konuda..
Canim bir bilgim yok
annem ve yengem yaptiriyor ama du bi arayip sorayim

EVet sen rahat görünüyorsun

Böyle yarışmalarda heyecan yapmamak en güzeli. Çünkü heyecan sese vuruyor çok..

Jagger abimin esini aradim
annem,kizkardesim ve o hepsi beraber gidiyolarmis doktora onlarda dolgu ve kanal tedavisi goruyolarmis igneyle uyusturuyomus doktor spreyi duymadim bende hic onlarda ozele gidiyo fistigim

EVet sen rahat görünüyorsun

Böyle yarışmalarda heyecan yapmamak en güzeli. Çünkü heyecan sese vuruyor çok..

Evet fena bir faktör heyecan özellikle ilk çıktığında 1 dk sonra alışıyorsun ama bende öyle yani

Benim ust iki disim porselen
teee 10yil once yaptirdiydim igneyle uyusturmustu doktor..esimde di cektirdi
Esiminde gazozuna ilac atip cekmisler

Jagger abimin esini aradim
annem,kizkardesim ve o hepsi beraber gidiyolarmis doktora onlarda dolgu ve kanal tedavisi goruyolarmis igneyle uyusturuyomus doktor spreyi duymadim bende hic onlarda ozele gidiyo fistigim

Bende duymadım zaten o yüzden sormuştum çok teşekkür ederim denizcim (=

kaldık yine iğneye..

Noldu kuzum?
Bu duygu durumu da neyin nesi

Sabahtan beri benimkine surpriz yapmak kcin ugrasiyorum ablasiyla konusuyorum kaldigi evin adresini ogrenmek icin falannn, gelmis bana diyor bu kadar kimle konusuyosun ablanla oyle konustuk soylemem falan dedim heyecanimi hevesimi yok etti allah allah ben ne konustugunu sornadim zaten kimle konusuyosun dedm ben surpriz falan istemiyorum yok bilmem nee konuyu uzattin falann dedi saydi saydi yatti sinir krizleri geçirdim keşke siparisi vermeseydim pisman oldum :85:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…