İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ay kuzum ne aldığını söylemezsin ama hediye aldığını söylersin yine sürpriz olur ..

Niye bu kadar dert ettin ki , haberi olunca ne oluyor..

Hem haberi olması daha iyi olur , tam adresi sevgilinden almış olursun..

Yaa kizlar oyle iste eve geldiki perisan benimki eski benimki degil belliki biseyler olmus yemek bile yiyememisti

Ya kusura bakmada harbi öküz bu çocuk kuzum ya üzülmee sen
Ne demek sürpriz istemiyorum insan istemesede söylemez çaktırmaz,gerek yok zahmet etme der enazından bu ne ya?
Erkekler neden bukadar odun olmak zorunda ne güzel ince düşünmüşsün ama kabahat sende
Erkekler odundur tamam ama kürdana çevirmek senin elinde

Soyledim iste sana surpriz hediye dedim sacmadi bildigin o kadar hevesim kirildi ki sabahtsn beri ugrasiyorum ne icin mutlu olsun diye

Ben surpriz istemiyorum bana dogruyu soyle yok bilmem ne kendini hakli cikarma diyo bana

Soyledim iste sana surpriz hediye dedim sacmadi bildigin o kadar hevesim kirildi ki sabahtsn beri ugrasiyorum ne icin mutlu olsun diye

Ben surpriz istemiyorum bana dogruyu soyle yok bilmem ne kendini hakli cikarma diyo bana

Eh erkeklerin çoğu böyle olduğu için söylüyorum sana ya ..

Açık olman daha iyi en azından arkandan iş çevirdiğini şüphe etmez..

Sen şimdi ona sana hediyem var ama ne olduğunu sorma adresi ver bakayım deseydin problem çıkmazdı..

Yanlış yoldasın bacım..

Cok pişman oldum hata bende tabi , sabahtan beri ablamla mi konusuyosun diyo bir de

Benden bisey istemiyomuss kim bilir neye sinirkendi benden cikardi yatti bir de

Zaten ogrenemeseydim oyle diyecektim mecbur ondan isteyecektim adresi ama cook pişman oldum hata etmişim tamamen sacmaladi sen insanda heyecanda birakmazsin dedim , o kadar moralim boxuldu ki bu mu emegimin karsiligi

Cok pişman oldum hata bende tabi , sabahtan beri ablamla mi konusuyosun diyo bir de

Benden bisey istemiyomuss kim bilir neye sinirkendi benden cikardi yatti bir de

Üzülme sen kuzun sen sürprizini bozmamak için öyle yapmışsın kötü bişey yokki bunda
Bide nasıl başka bişeye sinirlenip senden çıkarıyor ki hem suçlu hem güçlü ya öküzcan işte nolcak

Zaten ogrenemeseydim oyle diyecektim mecbur ondan isteyecektim adresi ama cook pişman oldum hata etmişim tamamen sacmaladi sen insanda heyecanda birakmazsin dedim , o kadar moralim boxuldu ki bu mu emegimin karsiligi

İşte sen en başta yapman gereken şeyi , sonra yaparım demiştin yanlış orda var..

Şimdi sen ona ne desen o itiraz eder durur..
Eğer bana güvenmiyorsan ablana sorabilirsin , sana sürpriz yapmak için sabahtan beri uğraşıyordum ama kursağımda bıraktın de..

Bilmuyorum simdi hic hevesim kalmadi gondermek bile istemiyorum hediyeyi

Napicam bilmiyorum bir de ben konusuyorum bu bana yatiyorum diyo

Eylulcum kirilma ama yerinde olsam supriz yapmaktan vazgecerdim
Katiliyorum sabahtan beri heyecanlaniyorum saf gibiii

Dedim zaten ablanla konustuk sor ama suc bende sana surpriz yapmak icin ugrasiyorum insan da heyecan birakmazsin sen dedim

Yaa tam anlamiyla bir surpriz olsun hic aklinda yokken pat diye kargo gelsin eve istemstim o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…