- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #8.781
Benim ust iki disim porselen
teee 10yil once yaptirdiydim igneyle uyusturmustu doktor..esimde di cektirdi
Esiminde gazozuna ilac atip cekmisler
Sabahtan beri benimkine surpriz yapmak kcin ugrasiyorum ablasiyla konusuyorum kaldigi evin adresini ogrenmek icin falannn, gelmis bana diyor bu kadar kimle konusuyosun ablanla oyle konustuk soylemem falan dedim heyecanimi hevesimi yok ettiallah allah ben ne konustugunu sornadim zaten kimle konusuyosun dedm ben surpriz falan istemiyorum yok bilmem nee konuyu uzattin falann dedi saydi saydi yatti sinir krizleri geçirdim keşke siparisi vermeseydim pisman oldum :85:
Sabahtan beri benimkine surpriz yapmak kcin ugrasiyorum ablasiyla konusuyorum kaldigi evin adresini ogrenmek icin falannn, gelmis bana diyor bu kadar kimle konusuyosun ablanla oyle konustuk soylemem falan dedim heyecanimi hevesimi yok ettiallah allah ben ne konustugunu sornadim zaten kimle konusuyosun dedm ben surpriz falan istemiyorum yok bilmem nee konuyu uzattin falann dedi saydi saydi yatti sinir krizleri geçirdim keşke siparisi vermeseydim pisman oldum :85:
Yaa kizlar oyle iste eve geldiki perisan benimki eski benimki degil belliki biseyler olmus yemek bile yiyememisti
Ay kuzum ne aldığını söylemezsin ama hediye aldığını söylersin yine sürpriz olur ..
Niye bu kadar dert ettin ki , haberi olunca ne oluyor..
Hem haberi olması daha iyi olur , tam adresi sevgilinden almış olursun..
Soyledim iste sana surpriz hediye dedim sacmadi bildigin o kadar hevesim kirildi ki sabahtsn beri ugrasiyorum ne icin mutlu olsun diye
Ben surpriz istemiyorum bana dogruyu soyle yok bilmem ne kendini hakli cikarma diyo bana
Ya kusura bakmada harbi öküz bu çocuk kuzum ya üzülmee sen
Ne demek sürpriz istemiyorum insan istemesede söylemez çaktırmaz,gerek yok zahmet etme der enazından bu ne ya?
Erkekler neden bukadar odun olmak zorunda ne güzel ince düşünmüşsün ama kabahat sende
Erkekler odundur tamam ama kürdana çevirmek senin elinde
Yaa kizlar oyle iste eve geldiki perisan benimki eski benimki degil belliki biseyler olmus yemek bile yiyememisti
Eh erkeklerin çoğu böyle olduğu için söylüyorum sana ya ..
Açık olman daha iyi en azından arkandan iş çevirdiğini şüphe etmez..
Sen şimdi ona sana hediyem var ama ne olduğunu sorma adresi ver bakayım deseydin problem çıkmazdı..
Yanlış yoldasın bacım..
Cok pişman oldum hata bende tabi , sabahtan beri ablamla mi konusuyosun diyo bir de
Benden bisey istemiyomuss kim bilir neye sinirkendi benden cikardi yatti bir de
Zaten ogrenemeseydim oyle diyecektim mecbur ondan isteyecektim adresi ama cook pişman oldum hata etmişim tamamen sacmaladi sen insanda heyecanda birakmazsin dedim , o kadar moralim boxuldu ki bu mu emegimin karsiligi
Eylulcum kirilma ama yerinde olsam supriz yapmaktan vazgecerdim
Üzülme sen kuzun sen sürprizini bozmamak için öyle yapmışsın kötü bişey yokki bunda
Bide nasıl başka bişeye sinirlenip senden çıkarıyor ki hem suçlu hem güçlü ya öküzcan işte nolcak
Bilmuyorum simdi hic hevesim kalmadi gondermek bile istemiyorum hediyeyi
Napicam bilmiyorum bir de ben konusuyorum bu bana yatiyorum diyo
Katiliyorum sabahtan beri heyecanlaniyorum saf gibiiiEylulcum kirilma ama yerinde olsam supriz yapmaktan vazgecerdim
İşte sen en başta yapman gereken şeyi , sonra yaparım demiştin yanlış orda var..
Şimdi sen ona ne desen o itiraz eder durur..
Eğer bana güvenmiyorsan ablana sorabilirsin , sana sürpriz yapmak için sabahtan beri uğraşıyordum ama kursağımda bıraktın de..
selaammmm kızçeleerrr
Üstüne gitme fazla tamam iyi geceler de , yatsın uyusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?