İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ya bak eksik düşündüğün şurada..

Bu çocuk okumuyor mu ? Okuyor..
Gündüz okulda oluyor mu oluyor ikinci öğretimse bilemem..

Sen kargoya verdin diyelim , kargo bunun evine gitti . Ya evde yoksa ? Attığın kargo sana geri dönerdi..
Ha yurtta kalıyorsa böyle bir durum olmazdı.

Sürpriz yapmak istemişsin ama hiç bir şeyi tam anlamıyla planlamamışsın bile..

Bir kere senin ki bu tarz şeylerin değerini bilmiyor bence. Yaptığın kurabiyelerin değerini bildi mi bilmemişti demi..

Keşke ablasıyla konuşacağına açık açık ona söyleseydin evin adresini verebilir misin bir tanem sana bir paket göndereceğim deseydin..
O zaman seninki daha anlayışlı olurdu.

ben böyle düşünüyorummm

Ne olursa olsun boyke yapmamaliydi ama

Evet o aklima geldi zaten ama kargo bir sekilde hslleder dedim verirken konusacaktim şu saatte yollasinlar falan diye , kendi surpriz yaptiginda ben hic bozmuyorum surprizlerini

Yaa iste dedim tam surpriz olsunn boyle sacmakayacagini bilseydim direk isterdim adresi simdi istemem de artik inadima

Surpriz yapmak istedim diye ben mi suclu oldum yaff

Son düzenleyen: Moderatör:

Şimdi sorarım sana bu çocuk sürprizi hak ediyor mu ?

Kızlar yetişemiyorum aşkımcım bana çocuk gibi bişeyler tıkmaya çalışıyo yine

triplerdeyim cok fenaaa

Bi öküz için üzme kendini yüzde verme kuzum affettirmeye çalışsın kendini bırak sen neden hırpalıyorsun ki kendini
Kızıyorum ama çık şu moddan yatmış zıbarmış allahın öküzü ben olsam aradığında açmazdım bile

Hep kendni hakli cikartioo bir de bana diyor kendini hskli ciksrtmsys calişma diye

Poff dusundukce sinir oluyorum bencede cikayim şu moddan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…