- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #9.981
ne biliyim kız daha yeni bitmişş sonuçtaa
Yine de umudumu kesmiyorum..
Ama adet bitiminin 4. günü yapılan bi uygulama var ben onu tım ve bir sürü kişi hamile kalmış bu forumda bu yöntemle ne bileyim yaa hayırlısı olsun..
afiyet olsun kuzum bende kuşburnu içeyim bari ama daha sonra
aa çok güzelll ballı olunca tatlı oluyorrr
anlat iştee çabukk
allah yardımcın olsun tatlım valla işin zor mu pekioluyo yabaznde olmyr ama ikisi bir arada bazn bni zorlyr
Ama ben bardak filan da çektirdim belime snra yakı yapıştırdım bunların hepsini adet bitiminin 4. günü yapın diyo öyle hamile kalanlar nasıl kalıyo o zaman :44:
tamam uygulama yaparsın da zaman içinde olur hemen o gün nasıl hamile kalınsın
hayırlısı tabikiiii
ne analatyım kız birden sorunca gelmiyor aklıma bişeycikk
allah yardımcın olsun tatlım valla işin zor mu peki
tatlım ya zamanı gelince olur zaten sen bu kadar acele etme 2 ay daha sabret sonra dr ye git bütün tahlillerini yaptır.. böyle şeylerle hiç uğraşma.. 1 sene olmadan tedaviye başlanmıyor zaten.. sen şimdi ayın kaçında hasta oldun bakim?
tatlım ya zamanı gelince olur zaten sen bu kadar acele etme 2 ay daha sabret sonra dr ye git bütün tahlillerini yaptır.. böyle şeylerle hiç uğraşma.. 1 sene olmadan tedaviye başlanmıyor zaten.. sen şimdi ayın kaçında hasta oldun bakim?
hmmm anladım tatlım kolay gelsin:13: bölümün ne peki ne okuyosunsağol cnmbazn zor oluyo ama halledyrm bnle birlkte ablam var rahat oluyr ozmn
iç içç soğuk sular içeeeğğğnnn geldi aklıma
bilmem ki ne anlatsannnn sen eşinle evlenmeden once ne kadar zaman görüşmüştün ehtiyarrr
evet çok acele ediyor bercem
hmmm anladım tatlım kolay gelsin:13: bölümün ne peki ne okuyosun
yok kız dün bi su içtim dişlerim sızladı resmen:18::18::18:
bizimki görücü usülü oldu kuzum sonra nişen düğün filan evlendikten sonra aynı sevgili gibi başladık geyet güzeldi şuan bile yeni evli gibiyiz
bencede acele etmeye gerek yok ama sonuçta onun kararı
hmmm anladım tatlım kolay gelsin:13: bölümün ne peki ne okuyosun
yok kız dün bi su içtim dişlerim sızladı resmen:18::18::18:
bizimki görücü usülü oldu kuzum sonra nişen düğün filan evlendikten sonra aynı sevgili gibi başladık geyet güzeldi şuan bile yeni evli gibiyiz
bencede acele etmeye gerek yok ama sonuçta onun kararı
Geçen ayın 26'sında adet oldum 30'unda bitti.
aöl okuym cnm dha bölm yok Allah izin verirse üniv. zannda seçecm
canım sen gebelik için mi kan verdin yani daha yumurtlama günün bile değil ki:26: şöyle anlatayım bi kadının her ay yumurtası oluşur adetinden sonra ve bu adet döngüsü içindede gebelik oluşması o yumurtalar atılır adetle birlikte.. yani daha gebelik filan oluşmamıştır yani bu imkansız yumurta olmadan
Hııı öyle mii
Ben kan testinde hepsine baktırdım hem hormonlarıma hem de gebeliğe..
Üf her ay umutlanmaktan bıktım artık ya.
Kızlar bi de doktorum bana adetimin düzene girmesi için dkh verdi kimisi doğum kontrol hapı kısır bırakıyo diyo doktor da kullanmazsan adetin düzene girmez diyo napsam ki ben yaa :44:
evet adetin düzene girmesi için içmen gerekiyor dr bana da verdi düzene girince bırakıcaksın içmeyi sonuçta ihmal etme canım
Hııı öyle mii
Ben kan testinde hepsine baktırdım hem hormonlarıma hem de gebeliğe..
Üf her ay umutlanmaktan bıktım artık ya.
Kızlar bi de doktorum bana adetimin düzene girmesi için dkh verdi kimisi doğum kontrol hapı kısır bırakıyo diyo doktor da kullanmazsan adetin düzene girmez diyo napsam ki ben yaa :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?