İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Yine de umudumu kesmiyorum..
Ama adet bitiminin 4. günü yapılan bi uygulama var ben onu tım ve bir sürü kişi hamile kalmış bu forumda bu yöntemle ne bileyim yaa hayırlısı olsun..

tamam uygulama yaparsın da zaman içinde olur hemen o gün nasıl hamile kalınsın

hayırlısı tabikiiii

aa çok güzelll ballı olunca tatlı oluyorrr

anlat iştee çabukk

afiyet olsun kuzum bende kuşburnu içeyim bari ama daha sonra
ne analatyım kız birden sorunca gelmiyor aklıma bişeycikk

oluyo ya baznde olmyr ama ikisi bir arada bazn bni zorlyr
allah yardımcın olsun tatlım valla işin zor mu peki
Ama ben bardak filan da çektirdim belime snra yakı yapıştırdım bunların hepsini adet bitiminin 4. günü yapın diyo öyle hamile kalanlar nasıl kalıyo o zaman :44:

tatlım ya zamanı gelince olur zaten sen bu kadar acele etme 2 ay daha sabret sonra dr ye git bütün tahlillerini yaptır.. böyle şeylerle hiç uğraşma.. 1 sene olmadan tedaviye başlanmıyor zaten.. sen şimdi ayın kaçında hasta oldun bakim?

sağol cnm bazn zor oluyo ama halledyrm bnle birlkte ablam var rahat oluyr ozmn

iç içç soğuk sular içeeeğğğnnn geldi aklıma

bilmem ki ne anlatsannnn sen eşinle evlenmeden once ne kadar zaman görüşmüştün ehtiyarrr

evet çok acele ediyor bercem

Geçen ayın 26'sında adet oldum 30'unda bitti.

sağol cnm bazn zor oluyo ama halledyrm bnle birlkte ablam var rahat oluyr ozmn
hmmm anladım tatlım kolay gelsin:13: bölümün ne peki ne okuyosun

iç içç soğuk sular içeeeğğğnnn geldi aklıma

bilmem ki ne anlatsannnn sen eşinle evlenmeden once ne kadar zaman görüşmüştün ehtiyarrr

evet çok acele ediyor bercem

yok kız dün bi su içtim dişlerim sızladı resmen:18::18::18:
bizimki görücü usülü oldu kuzum sonra nişen düğün filan evlendikten sonra aynı sevgili gibi başladık geyet güzeldi şuan bile yeni evli gibiyiz

bencede acele etmeye gerek yok ama sonuçta onun kararı

iyi oldu sanaa

görücü usulu mü hımm sen nerde oturuyodun kızz

anladım mutluluklarr canımm bebek var mıydııı :44::44:

aöl okuym cnm dha bölm yok Allah izin verirse üniv. zannda seçecm

Geçen ayın 26'sında adet oldum 30'unda bitti.

canım sen gebelik için mi kan verdin yani daha yumurtlama günün bile değil ki:26: şöyle anlatayım bi kadının her ay yumurtası oluşur adetinden sonra ve bu adet döngüsü içindede gebelik oluşması o yumurtalar atılır adetle birlikte.. yani daha gebelik filan oluşmamıştır yani bu imkansız yumurta olmadan

Veee 1000. sayfa oldukkk :124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118:

1000 sayfa heee jaggerrrrr uyan partii bitiyorrrr

:124::124::124::124::119::119::119::118::118::118:

Son düzenleyen: Moderatör:

Hııı öyle mii
Ben kan testinde hepsine baktırdım hem hormonlarıma hem de gebeliğe..
Üf her ay umutlanmaktan bıktım artık ya.
Kızlar bi de doktorum bana adetimin düzene girmesi için dkh verdi kimisi doğum kontrol hapı kısır bırakıyo diyo doktor da kullanmazsan adetin düzene girmez diyo napsam ki ben yaa :44:

evet adetin düzene girmesi için içmen gerekiyor dr bana da verdi düzene girince bırakıcaksın içmeyi sonuçta ihmal etme canım

canım adet düzensizliği için o hapı veriyor dr sen onu kullan.. zaten şunun şurasında 2 ay kullanırsın.. 1 sene olmadığı için dr direkt bunu önermiştir sana.. dediğim gibi 1 yılını doldur ve öyle git dr ye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…