- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #10.021
Ya kaynanam bi yandan tembel bunlar diyo eşim bi yandan bi çocuk doğuramadın diyo psikolojim bozuldu artık. Bi de acaba düşünüyorum eşim öyle dedi diye mi vermiyor Allah diye en son oturup ağladım artık moralim bozuldu ya.
başla başla, gönlünü ferah tut
yasmin zaten yan etkisi en düşük olan ilaç, sadece gece iç yeter :)
iyi oldu sanaa
görücü usulu mü hımm sen nerde oturuyodun kızz
anladım mutluluklarr canımm bebek var mıydııı :44::44:
Ya kaynanam bi yandan tembel bunlar diyo eşim bi yandan bi çocuk doğuramadın diyo psikolojim bozuldu artık. Bi de acaba düşünüyorum eşim öyle dedi diye mi vermiyor Allah diye en son oturup ağladım artık moralim bozuldu ya.
yeni gördümmmmm kız valla msjını k..bakma sayfa değişince göremedim
kayseride kuzumsağol bitanem darısı başına inşallahhhhh
yok canım ama istiyoruz artık bakalım nasip kısmetse gelecek inatçı bebişim
Onun kullanımı nasıldı ki ya
töbe töbe bak sinirlerim zıpladı gene ya sanki manavdan mı alınıyor bu yaaYa kaynanam bi yandan tembel bunlar diyo eşim bi yandan bi çocuk doğuramadın diyo psikolojim bozuldu artık. Bi de acaba düşünüyorum eşim öyle dedi diye mi vermiyor Allah diye en son oturup ağladım artık moralim bozuldu ya.
4.dönemdym cnmm
2.dönemde tüm derslere giremdmondan eksk
aminnn kuzum inşallahhh
aa uzakmışızzzinşallah olur olur hayırlısı canımmm
amin bitanem sağolyüreğinde hissedersen mesafe yoktur be kuzum:13:
öyle tabiiii
sevdiğimde uzağımda amaa ruhu kalbi benimlee
ne demek bi çocuk doğamdn demk yasanki senin elinde
töbe töbe bak sinirlerim zıpladı gene ya sanki manavdan mı alınıyor bu yaa
herşeyin bi zamanı var eşinde bu konuda anlayışsızmış k.bakma ama böyle konuşması düpedüz cahillik
canım normalde sağlıklı çiftlerin bile ayda bebek sahibi olma şansı %25 civarında. hele ki bi yılda gebelik olmaması normal..
sen kimseyi dinleme ya gerekirsede sizene de ver cevaplarını üzerine gelmelerine izin verme ki seni ezmesinler
mezun olduğunuz da görürüz inşallah canım
Zoruma gidiyo artık ya.
canım ilacın arkasında günler yazıyo zaten başlıyosun, hergün aynı saatte içmen gerekiyor ama ilaç bitince de 7 ara veriyorsun.
töbe töbe bak sinirlerim zıpladı gene ya sanki manavdan mı alınıyor bu yaa
herşeyin bi zamanı var eşinde bu konuda anlayışsızmış k.bakma ama böyle konuşması düpedüz cahillik
canım normalde sağlıklı çiftlerin bile ayda bebek sahibi olma şansı %25 civarında. hele ki bi yılda gebelik olmaması normal..
sen kimseyi dinleme ya gerekirsede sizene de ver cevaplarını üzerine gelmelerine izin verme ki seni ezmesinler
mezun olduğunuz da görürüz inşallah canım
kv ne ve eşine söyleyecek söz bulamıyorum
ne demek bir çocuk doğuramadın çocuğu veren rabbim senin elinde mi çok sinir oldum kuzum yaa bende olsam psikolojim bozulurdu eşimle konuşmazdım bilee
ne ayıpp daha sanki yaşın çoook geçmişte böyle diyorlar daha zamanı var demek ki
ahhh evettt
ve kendilerinin de ilk 1 sene çocuğu olmamasına rağmen öyle diyolar biliyo musun ? zoruma gidiyo ister istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?