- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 34
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #10.001
Ama yani kısır kalmam dimi ?
heee şimdik anladım kuzum ne bilim bende aöf sanmıştımhadi hayırlısı olsun bakalım
canım adet düzensizliği için o hapı veriyor dr sen onu kullan.. zaten şunun şurasında 2 ay kullanırsın.. 1 sene olmadığı için dr direkt bunu önermiştir sana.. dediğim gibi 1 yılını doldur ve öyle git dr ye..
yok cnmkeşke aöf olsa ama İnşAllah Allahın izniyle oda yakındr
canım sen kulaktan duyma bilgilere çok inanıyosun anladığım kadarıyla.. öyle bişey yok çok yanlış düşünüyosun biçok arkadaşım dkh bıraktığı ay hamile kaldı.. sen içini ferah tut tatlım
Tamam o zaman öyle yapayım ben..
tamam canım benim sen boşver kimseyi dinleme kafanda içinde rahat olsun.. allahın izniyle en kısa zamanda anne olursun
Başliyim o zaman ben hapa doktoruma da söyleyeyim. Yasmin'in en düşük dozunu vermişti bana ona devam edeyim mi ?
doğum kontrol haplarının kısır bırakma gibi bir etkileri yok canım için rahat olsun.
sinirleniyorum böyle şeylere doktorlar bile böyle şeyleri söylüyorsa artık..
Dk haplarını en fazla 8 ay içip bırakmanda bir sorun olmuyormuş. ama kullansan da farklı yan etkileri var ama kısırlık gibi bişey yok yani
o kadar bilgim yok ama öyle olsa doktorlar bu ilacı vermezdi canım düzene girmesi için içmemiz gerek sıkıntı yapma
olur olur merak etme canım kaç kredin var peki daha çok mu bitrmene
canım kendini hazır hissetmese anne olmak istemezdi dimi amane deyim ben hayırlısıyla olsun
54 kredim var bitirmm için 138 krediye ihtiyacm var her sınvdn 30 kredi almam gerekyr hemen okulu bitirmk için
kız ben onu mu dıyorum sen benım yazdıklarıma cevap vermeıdn onu dıyorum:2:
tabiki önce dr ni ara söyle ona göre kullan canım
tamam canım benim sen boşver kimseyi dinleme kafanda içinde rahat olsun.. allahın izniyle en kısa zamanda anne olursun
tabiki önce dr ni ara söyle ona göre kullan canım
iç içç soğuk sular içeeeğğğnnn geldi aklıma
bilmem ki ne anlatsannnn sen eşinle evlenmeden once ne kadar zaman görüşmüştün ehtiyarrr
evet çok acele ediyor bercem
evet canım biliyorum sistemidaha çokmuş yaa çok çalış çokkk:13: zaten sınav tarihinizde değişti zamanın da var çalış bol bol
Doktor demedi internette görmüştüm de sadece. O zaman başlym ben hapa geri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?