İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ama yani kısır kalmam dimi ?

doğum kontrol haplarının kısır bırakma gibi bir etkileri yok canım için rahat olsun.
sinirleniyorum böyle şeylere doktorlar bile böyle şeyleri söylüyorsa artık..
Dk haplarını en fazla 8 ay içip bırakmanda bir sorun olmuyormuş. ama kullansan da farklı yan etkileri var ama kısırlık gibi bişey yok yani

Başliyim o zaman ben hapa doktoruma da söyleyeyim. Yasmin'in en düşük dozunu vermişti bana ona devam edeyim mi ?

Doktor demedi internette görmüştüm de sadece. O zaman başlym ben hapa geri

tabiki önce dr ni ara söyle ona göre kullan canım

tamam canım benim sen boşver kimseyi dinleme kafanda içinde rahat olsun.. allahın izniyle en kısa zamanda anne olursun

tabiki önce dr ni ara söyle ona göre kullan canım

tamam canım benim sen boşver kimseyi dinleme kafanda içinde rahat olsun.. allahın izniyle en kısa zamanda anne olursun

iç içç soğuk sular içeeeğğğnnn geldi aklıma

bilmem ki ne anlatsannnn sen eşinle evlenmeden once ne kadar zaman görüşmüştün ehtiyarrr

evet çok acele ediyor bercem

Ya kaynanam bi yandan tembel bunlar diyo eşim bi yandan bi çocuk doğuramadın diyo psikolojim bozuldu artık. Bi de acaba düşünüyorum eşim öyle dedi diye mi vermiyor Allah diye en son oturup ağladım artık moralim bozuldu ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…