İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

selamm

Selam kızlarr naıslsınzz

Sende özelden mesaj atmışsın fakat sana da geri dönüş yapmak istedim ama beş dakika engeline takıldım kuzu...
Antalya tarafları çok iyidir alanya ve beleğe gitmişliğim var..

Senin gösterdiğin yerlerde çok iyi.

Ama kim gidecek ?

Bende iyiyim şekerim , dün özelden mesaj atmışsın sana cevap atmak istedim fakat özel mesajların dolduğu için attığım mesajı ne yazık ki gönderemedim..

Bugun daha iyisin demi kuzu ..

selamm

Selam kızlarr naıslsınzz

ewt yaa öle bişiler olmuş herkes atamamış bi boşaltam ne durdurursam hatıra kalcak gibi

iyiyim bebeem saol yaa atlattk şükür bakalım

cansuum sen nassın kuzumm???

walaa bugün misafirlerle ugraştım kuzu yaa ondan giremedm pek yeni gtti bi partisi anca girdmm

açıktıımm yaa off gözümün önünde kebaplar dönüyoo

Ben daha acıkmadım ama canım Amerikan salatası istiyor, dolaba baktım varmış..

Biraz daha zaman geçsin onu alır yerim..

ewt yaa öle bişiler olmuş herkes atamamış bi boşaltam ne durdurursam hatıra kalcak gibi

iyiyim bebeem saol yaa atlattk şükür bakalım

cansuum sen nassın kuzumm???

çok iyiyimmmmmmmmmmmmmmm :)) dosya geldi sonunda yaa inşallah onaylanırsa senin şafağına ortak olurum yeniden
Benimki oralardan kendine kendinden büyük bi arkadaş bulmuş onla idare ediyomuş sap sap Napsın garibim yoksa ölür bensizlikten insanın arkadaşı olmayınca düşün düşün acıdan kıvranıyo ya kötü oluyo sevindim onun adına bugün fax yazmş dün de yazmştı onları aldm işte . Ptt'deki kadınlarlada kanka oldum artık gide gele sevdiğim bi kadın vardı işini iyi bilen hep ondan istiyordum herşeyi o da gidiyormş başka şehre üzüldüm üzüldüğüm sevindiğim şeylere bakar mn sapıttım valla sen napıyosun bakalmm :)

Ben daha acıkmadım ama canım Amerikan salatası istiyor, dolaba baktım varmış..

Biraz daha zaman geçsin onu alır yerim..

Sevindim iyi olmana... Hep böyle ol yoksa saçlarını keserim

kesersinn bilirimm cadı kıızz senii

abii nası bi dolap war sendede bilmem ki dizilerdekiler gibi ne canın çekse elini atıp buluyoonn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…