İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ecrin niye kıza yazmıyorsun

Oh iyi yapmışsın..

Salı günü kar gelicek diyorlardı burda hava günlük güneşlik be

Sevndim .. şu dersler çok sıkıcı ya ölüyorm cnm hiç okumak istemiyo kitabı . Onaylanmayabiliyormş dosya sıkıntı orda yani onaylanamzsa ben nasl dayancam şubata kdr bilmiyorum . ağladm yine dün gece o kdr çok özledimki anlatamam ay yine giremicem bu konulara ben şimdi sıkıntı stres basıyo söyleyincede bişey değişmiyo zaten :) Ben de ölüyorum yani zaten merak etme çok aşırı zor bişey ya ..

hoop kapattık bnm aptallık pardoon ders meselesini açma hiiç cinlerm tepeme çıkıoooo

hoop kapattık bnm aptallık pardoon ders meselesini açma hiiç cinlerm tepeme çıkıoooo

Ay evet ya azcık bişiy var onuda tembelliğimiz ttuttu konusu bile bayıyo hiç açmıyorm gel senlede konuşalm bari bi kızla özelden beyaz eşya rengi knşuyorduk demin . Sen ne düşünüyosn beyaz eşyayı renk ?

Cıx istemiyo canım..

Tok da değilim ama canım hiç bir şey istemiyor..

Bir hafta spor yapıp pek bir şey yemedim ya , mide küçüldü herhalde..

spor yapmasamda küçük bnm midee ben yiyim die gözümün içine bakar bizimkiler

bnmkide gelince hele bi yeme walla burnunu sıkar agzına zorla vercem dioo korkuyoomm

baya tırstıım yaaa

alemsiniz kızlar ya beyaz eşya diyorsunuz brde hangi renk düşünüyorsun diyorsunuz

Of ya bizim buralara kar yağmıyo hiç İzmir olunca kar yüzü görmüyoruz ya soğuğu çekiyoruz karı göremiyoruz hakszlık diyorum ben hep .

Bizim bu taraflara kar epey yağar..

Evin önüne kardam adam yapıyoruz biz kocaman...

Oturduğumuz yerde ne kadar insan çocuk çocuk anne baba demeden gece yarılarına kadar kar topu savaşı yapıp bayırdan aşağıya kayıyoruz

canım ilerisi için hiç bi planım yook bnm derdm şuan için adam gbi bi üniyi bitirmek istediim yerii

ama beyaz olcak illaki başka ne olur???

spor yapmasamda küçük bnm midee ben yiyim die gözümün içine bakar bizimkiler

bnmkide gelince hele bi yeme walla burnunu sıkar agzına zorla vercem dioo korkuyoomm

baya tırstıım yaaa

Ben benimkinin yanındayken et türü yemek yemekten sıkılıyorum valla

Ben pizza canavarıyımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…