- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #10.481
Benim canım şuan hiç bir şey istemiyor çok şükür..
Yerinde olmak istemezdim .
Ama susup köşeye çekilmek en iyisi..
Hangi sebeble tekrar görüşmeye gidiyorsun diye hiç mi sormadın ?
Anladm cnm :) ben de sabah 12 de pttye gittim işte benmkine fax attm . Faxını aldm ve hala kaynanamla mesajlaşıyorzbiraz geldim ders çalştm kitap okudum şimdide balmala knşuyorm whatsappdan bi de sizle sohbet :)
Ya ecrine söyle bana yazmadı
wallaha mı çiğköftede miiii istemiooooo
yaa saufa çabuk akmış göremedm yazını bende bu kız neyen bana cewap vermez diyoduumm
ayy çook sewindm bebeem yaa bak inş tez waktte onaylanırdaa bana ortak olursuunn
ne güzel kafa dagtcak birilerni bulmuş bari ii olmuş sende sapıtma kızım yawaştan işler rayına oturuyo
ama sendeki aşktamaşallah yaa benm olsa allahım göstermesin ölürdm yaa walaa allahm kmseye göstermesin :....
tattlıı minnak seniiiibende iyiyim denecek dereceye ulaştım sonunda sentezlemeye başladım artıkın olayları.
sordum konuşacağı şeyler varmış dedi ısrar etmiş kadın zaten pek de iyi şeyler söylemyr kadın hakkında
Ecrin niye kıza yazmıyorsun
Oh iyi yapmışsın..
Salı günü kar gelicek diyorlardı burda hava günlük güneşlik be
sıkmamaya çalşyrm sonuçta habern olsun dye bna hber verdi dha dünden söyledi.Bakalım ne konuşacakmış sıkma canını ..
Aynen valla , çaylar senden o zaman muhabbet de bizden o vakit ..
Evli misin :)
Sevndim .. şu dersler çok sıkıcı ya ölüyorm cnm hiç okumak istemiyo kitabı . Onaylanmayabiliyormş dosya sıkıntı orda yani onaylanamzsa ben nasl dayancam şubata kdr bilmiyorum . ağladm yine dün gece o kdr çok özledimki anlatamam ay yine giremicem bu konulara ben şimdi sıkıntı stres basıyo söyleyincede bişey değişmiyo zaten :) Ben de ölüyorum yani zaten merak etmeçok aşırı zor bişey ya ..
Ecrin niye kıza yazmıyorsun
Oh iyi yapmışsın..
Salı günü kar gelicek diyorlardı burda hava günlük güneşlik be
senelerdir izmir kara hasret canmOf ya bizim buralara kar yağmıyo hiçİzmir olunca kar yüzü görmüyoruz ya soğuğu çekiyoruz karı göremiyoruz hakszlık diyorum ben hep .
hoop kapattık bnm aptallık pardoonders meselesini açma hiiç cinlerm tepeme çıkıoooo
Cıx istemiyo canım..
Tok da değilim ama canım hiç bir şey istemiyor..
Bir hafta spor yapıp pek bir şey yemedim ya , mide küçüldü herhalde..
Ay evet ya azcık bişiy var onuda tembelliğimiz ttuttu konusu bile bayıyo hiç açmıyormgel senlede konuşalm bari bi kızla özelden beyaz eşya rengi knşuyorduk demin . Sen ne düşünüyosn beyaz eşyayı renk ?
Of ya bizim buralara kar yağmıyo hiçİzmir olunca kar yüzü görmüyoruz ya soğuğu çekiyoruz karı göremiyoruz hakszlık diyorum ben hep .
Ay evet ya azcık bişiy var onuda tembelliğimiz ttuttu konusu bile bayıyo hiç açmıyormgel senlede konuşalm bari bi kızla özelden beyaz eşya rengi knşuyorduk demin . Sen ne düşünüyosn beyaz eşyayı renk ?
alemsiniz kızlar ya beyaz eşya diyorsunuz brde hangi renk düşünüyorsun diyorsunuz
spor yapmasamda küçük bnm midee ben yiyim die gözümün içine bakar bizimkiler
bnmkide gelince hele bi yeme walla burnunu sıkar agzına zorla vercem dioo korkuyoomm
baya tırstıım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?