İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

brde üstüne giderken benm ona aldığım atkıyı taktı. o kadınla yemeğe giderken ble benden br şey var yanında

Hadi bakalım hayırlısı olsun .. Herşey yoluna girmeye başladı bak ben sana demedim mi biraz sabret hrşey yoluna girecek demiştim..

daha hiçbirşeyin yoluna girdiği yok dosya onaylanmayabilir . Onaylanmazsa şuubata kdr orda ve onu göremicem o zamana kadr inşallah onaylanr o da zaten 40 gün sürer . Umarım onaylanırda bütün bu uğraşlar boşa gitmez o zaman yola girer herşey . Neyse senin nasl gidiyo napıyosn evde bütün gün

İnşallah onaylanır..

Kuzenimin doğum günü vardı , ona paket gönderecektik . Hediye paketlerini yaptık ..

Im daha sonra benimkiyle telefonda konuştum , akşam maç var hangi kanalda olduğunu söyledi ve izle dedi..

Onun haricinde takip ettiğim bir kaç yabancı dizi var , onları izledim ettim birazdan da kaldığım yerden devam edeceğim..

Öyle işte bu kadar.. Bütün günüm bu

evt cnm karışık brz ya kafam karıştı bnmde acaba mesaj atsam mı sen gttn o kadınla buluşmaya ama aklım sende kıskanıyrm seni dye

Bilmem ki ..

Yani ilişkinizin hangi boyutta olduğunu bilmediğim için bir yorumda bulunamıyorum canım..

Sen ne yapmak istersen onu yap ben karışmayayım.

Anladm cnm :) ben de sabah 12 de pttye gittim işte benmkine fax attm . Faxını aldm ve hala kaynanamla mesajlaşıyorz biraz geldim ders çalştm kitap okudum şimdide balmala knşuyorm whatsappdan bi de sizle sohbet :)

Ya ecrine söyle bana yazmadı

yaa saufa çabuk akmış göremedm yazını bende bu kız neyen bana cewap vermez diyoduumm
ayy çook sewindm bebeem yaa bak inş tez waktte onaylanırdaa bana ortak olursuunn

ne güzel kafa dagtcak birilerni bulmuş bari ii olmuş sende sapıtma kızım yawaştan işler rayına oturuyo
ama sendeki aşkta maşallah yaa benm olsa allahım göstermesin ölürdm yaa walaa allahm kmseye göstermesin :....
tattlıı minnak seniiiibende iyiyim denecek dereceye ulaştım sonunda sentezlemeye başladım artıkın olayları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…