- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #10.461
hayır barışma olacağını dşnmyrmda kadın konuşmak istemiş bnmde içim içimi yedibrde bugn kadının annesi ile karşılaştık onunla beni yan yana gördü falan
Hımmm seninki kaç yaşında senin yaşın kaçtı unuttum..
o 28 bn 20 yim cnm
brde üstüne giderken benm ona aldığım atkıyı taktı. o kadınla yemeğe giderken ble benden br şey var yanında
Hadi bakalım hayırlısı olsun ..Herşey yoluna girmeye başladı bak ben sana demedim mi biraz sabret hrşey yoluna girecek demiştim..
Anladım , boşandı mı peki senin ki..
Ben anlamadım mevzuyu..
Annişkom sağolsun ben seviyorum diye alıyor koyuyor dolaba..
Anne bugun ne yicez derdi olmasın diye haha
Biraz karışık durumlarınız sanırım..
daha hiçbirşeyin yoluna girdiği yok dosya onaylanmayabilir . Onaylanmazsa şuubata kdr orda ve onu göremicem o zamana kadr inşallah onaylanr o da zaten 40 gün sürer . Umarım onaylanırda bütün bu uğraşlar boşa gitmez o zaman yola girer herşey . Neyse senin nasl gidiyo napıyosn evde bütün gün
pis bogaz bende kek buldum geldim onu yeyoom ama canm bi adana kebap çekioo kii sormaa walaa
tesekkur ederim hosbuldum canm
evt cnm karışık brz ya kafam karıştı bnmde acaba mesaj atsam mı sen gttn o kadınla buluşmaya ama aklım sende kıskanıyrm seni dye
aramız iyi de kafayı yiyeceğim içim içimi yiyor şuan offBilmem ki ..
Yani ilişkinizin hangi boyutta olduğunu bilmediğim için bir yorumda bulunamıyorum canım..
Sen ne yapmak istersen onu yap ben karışmayayım.
Nickinizi görünce çay içesi geliyor insanın..
İnşallah onaylanır..
Kuzenimin doğum günü vardı , ona paket gönderecektik . Hediye paketlerini yaptık ..
Im daha sonra benimkiyle telefonda konuştum , akşam maç var hangi kanalda olduğunu söyledi ve izle dedi..
Onun haricinde takip ettiğim bir kaç yabancı dizi var , onları izledim ettim birazdan da kaldığım yerden devam edeceğim..
Öyle işte bu kadar.. Bütün günüm bu
çok iyiyimmmmmmmmmmmmmmm :)) dosya geldi sonunda yaa inşallah onaylanırsa senin şafağına ortak olurum yeniden
Benimki oralardan kendine kendinden büyük bi arkadaş bulmuş onla idare ediyomuş sap sapNapsın garibim yoksa ölür bensizlikten insanın arkadaşı olmayınca düşün düşün acıdan kıvranıyo ya kötü oluyo sevindim onun adına bugün fax yazmş dün de yazmştı onları aldm işte . Ptt'deki kadınlarlada kanka oldum artık gide gele sevdiğim bi kadın vardı işini iyi bilen hep ondan istiyordum herşeyi o da gidiyormş başka şehre üzüldüm üzüldüğüm sevindiğim şeylere bakar mn sapıttım valla sen napıyosun bakalmm :)
ehh bu guzel topik caysiz gitmez zaten
aramız iyi de kafayı yiyeceğim içim içimi yiyor şuan off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?