- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #10.521
Elmalı kurabiye ve
Ispanaklı börek yaptımm :)
Ben yiyemeyeceğim isteyen varmı sıcak sıcakk
elmalı kurabiye sevmemde ıspanaklı börek alırım yaa demin balık ekmek yemiştim ama ne mide var arkadaş yine acıktım yaa
:)
Resim çekmeye niyetlendim ama çok kızardı altı
çek gönder :) sen niye yiyemiyorsun ki canım ? Cannım istedi şimdi ya ıspanağı normal yemeyi sevmemde böreği çok gzel oluyo .
Dişimi çektirdim canım ondan
Ben severim hertürlü ıspanağı yaa..
Kötü olmş yaa geçmiş olsunn canımm :) Nasılsın bakalımm dün özelden baya agreesif agresif yazdm ama sinirlerim tepemdeydisülalesine saydırdım benimkinin
dövseydin beni bi de istersenyok ya büro olur sigortacılık olur öyle . Şimdi ben istemiyorum o ne olacak ? ünievrsite sınavına hazırlanmak büyük işkence zaten testlerde başarılı olamıyorum hiç bi zaman olamadım . 1 sene ona hazırlan 5 senede üniversite oku benimkinin yaşı olacak 30 ben de 25 olcam . 30 yaşında evlenmek isteyeceğini sanmıyorm onun . Eskiden öyleymiş bence 30 çok ya .
kız için ideal 23-27 erkek içinde bana göre 24-28 falan olmalı . O da ben de beklemek istemiyoruz .
Onun iyi bi işi bi maaşı var evlenince ben de bi iş bulur geçici olarak çalışırım diplomamı alana kadar diplomayı alıncada düzgün biyerde iş bulurum çalışırız . Zaten gıda üzeerine dükkan açmayı da düşünüyor ordan gelen para da olacak ucu ucuna da olsa neblym belki daha iyi olur şartlar da geçiniriz yani .
Dişimi çektirdim canım ondan
Ben severim hertürlü ıspanağı yaa..
ıspanak böregii yenmez miiiben ıspanagın hertürlüsünü yerim şuandada ıspanak yiceemm tabi böregini tercih ederdm amaa elde olanla yetinceezzz
Gördüm canım son yazdığın şey hoşuma gitmedi ama bana söver gibi olmuş biraz..
Ben normal hayatımda bırak küfür etmeyi lan demem kk da da espirisine söylüyorum yani..
Üzüldüm açıkçası..
walaa döverimde yanii kızdım çünkü kim nerde iş verio 2 yıllık okuyanada sana vercekler artı bide madem 2 yılı bitirene weriolar mllet nden fakülte bitirip hala dışarda işsiz gezio
hadi onu geçtm herkes nie örgüne ugraşsın gider paşalar gbi okur aöften 2 yıl sonra oohh mis
bence okul konusunda yanlış düşünüon bi büyüğün olarak çok yaş farkı olmasada ve hayatın zorluklarını görmüş biri olarak herşeyi geçtm
tekrar hazırlanmak bile kasıosa en azından elindekii üniyi 4 e tamamla bi garantin olsunn
yalan mı???2 yılda kusura bakma kmse iş vermez....ben senin için deyoom yanii nese ben yemeğe kaçar...
gelirim birazdan...
Canım ya hiç sana küfür eder miyim ya aşk olsun .. Üzüldüm şimdi böyle düşündüğün için . Ben çok sinirlendim ailesine ondan onlara ettim yani :) biliyosun .
yaa şu puntoları falan nerden değişiozz yaa onlarııı
kızım ne dizisi bi otuur daaa
eski takımımdı ama artık GALATASARAY diyorum ama kırmızı sarı yapmam asla evimi . Bende siyah beyaz kahveden yanayım .
Elmalı kurabiye ve
Ispanaklı börek yaptımm :)
Ben yiyemeyeceğim isteyen varmı sıcak sıcakk
Asi , kullanıcı kontrol paneline gir..
Seçenekleri düzenle de.
En aşağıya çek sayfayı , standart editör kutucuğunu seç ve değişiklikleri kaydet de ..
Sonra ifadeleri görürsün..
Kahve sevmem ya siyah olcak ya beyaz olcak ayazım..
Persom , ellerine sağlık :) Dişin iyi olduğunda bol bol ye onlardan tamam mı..
Puahahahaulan ipi tutsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?