İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Kötü olmş yaa geçmiş olsunn canımm :) Nasılsın bakalımm dün özelden baya agreesif agresif yazdm ama sinirlerim tepemdeydi sülalesine saydırdım benimkinin

Gördüm canım son yazdığın şey hoşuma gitmedi ama bana söver gibi olmuş biraz..
Ben normal hayatımda bırak küfür etmeyi lan demem kk da da espirisine söylüyorum yani..
Üzüldüm açıkçası..

walaa döverimde yanii kızdım çünkü kim nerde iş verio 2 yıllık okuyanada sana vercekler artı bide madem 2 yılı bitirene weriolar mllet nden fakülte bitirip hala dışarda işsiz gezio

hadi onu geçtm herkes nie örgüne ugraşsın gider paşalar gbi okur aöften 2 yıl sonra oohh mis

bence okul konusunda yanlış düşünüon bi büyüğün olarak çok yaş farkı olmasada ve hayatın zorluklarını görmüş biri olarak herşeyi geçtm
tekrar hazırlanmak bile kasıosa en azından elindekii üniyi 4 e tamamla bi garantin olsunn

yalan mı???2 yılda kusura bakma kmse iş vermez....ben senin için deyoom yanii nese ben yemeğe kaçar...
gelirim birazdan...

ıspanak böregii yenmez miiiben ıspanagın hertürlüsünü yerim şuandada ıspanak yiceemmtabi böregini tercih ederdm amaa elde olanla yetinceezzz

Ohh afiyet olsun canımmm
Benim yerimede yiyin azıcık dibi tuttu böreklerimin yaa
Benimki severim ben öyle istesen yapamazsın üzülme dedi ama üzüldüm bikere

Canım ya hiç sana küfür eder miyim ya aşk olsun .. Üzüldüm şimdi böyle düşündüğün için . Ben çok sinirlendim ailesine ondan onlara ettim yani :) biliyosun .

Haklısında bakcaz artık çaresine şimdilik böyle devam .. afiyet olsun cnm bende çıkcam şimdi öptüm

yaa şu puntoları falan nerden değişiozz yaa onlarııı

kızım ne dizisi bi otuur daaa

eski takımımdı ama artık GALATASARAY diyorum ama kırmızı sarı yapmam asla evimi . Bende siyah beyaz kahveden yanayım .

Elmalı kurabiye ve
Ispanaklı börek yaptımm :)
Ben yiyemeyeceğim isteyen varmı sıcak sıcakk

Asi , kullanıcı kontrol paneline gir..
Seçenekleri düzenle de.
En aşağıya çek sayfayı , standart editör kutucuğunu seç ve değişiklikleri kaydet de ..

Sonra ifadeleri görürsün..

Kahve sevmem ya siyah olcak ya beyaz olcak ayazım..

Persom , ellerine sağlık :) Dişin iyi olduğunda bol bol ye onlardan tamam mı..

Sana yapmıştım ama ben onları:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…