- 30 Ocak 2013
- 29.476
- 43.957
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #10.501
gördm de beyaz eşya deyince komiğime gittialemimidir bennsen görmedin mi hiç ya grisi var beyzı var kırmızı yeşil bulaşık makinaları var .d seçmek lazım . Ben gri düşünüyorum gerçii .
emrin basim ustuneyok canm degilim siteye uye olurken ne denefiysem olmadi bende dalgadina bunu yazdim beni buldu
alemimidir bennsen görmedin mi hiç ya grisi var beyzı var kırmızı yeşil bulaşık makinaları var .d seçmek lazım . Ben gri düşünüyorum gerçii .
canım ilerisi için hiç bi planım yook bnm derdm şuan için adam gbi bi üniyi bitirmek istediim yerii
ama beyaz olcak illaki başka ne olur???
laan yazdıım ben ona sayfa akınca görmediimm
hani sen bana yazıyla ilgili olayı anlatcadıın bi anlat bee
gördm de beyaz eşya deyince komiğime gittimutfak eşyaları
sıkmamaya çalşyrm sonuçta habern olsun dye bna hber verdi dha dünden söyledi.
Hahahahcidden düşündümde komik olmuş . Öff amam dert ya daha mobilyalar var onlarıda kahverengi kremsi düşünüyorm . Bi yatak odası takımı olsun bi salon takımı işte mutfağada yemek masası atarm tamam yeter işte bana . :)
gri de var ya sonra kırmızı yeşil sarı çamaşır bulaşık makinaları var . Vala ben açıktan okuduğumdan 1.senem zaten bitcek inşallah evlenirsem evlendiğimdede 2.sene biter üzerine düşünmüyrm daha düşünsem okulumu bırakıp gelmezdim eve yani .
Ben çok baktm mobilya beyaz eşya falan . Benimki balayı yeri de bak demiş ona bakıyorm . Olaya bak ya içinde bulunduğum duruma bak benim baktığım yerlere bak kendimi mal gibi hissediyorm bazen üzülüp kapatıyorum bazen heveslenip açıyorm falan .
Dengesizleştim ama inşallah olursa 2014 eylülde olmazsa 2015 haziranda falan evleniriz .
Ben benimkinin yanındayken et türü yemek yemekten sıkılıyorum valla
Ben pizza canavarıyımmmm
Sen kıskançlık krizlerine girmişsin..
Hangi yazı anlamadım ya ben hergün birilerine birşey anlatır olmuşum ama benim bunlardan haberim yok
Kimle konuşuyorsunuz ben diye anlamıyorum ki haha
Kızlar ben dizi izleyeceğim bir saat sonra gelirim..
dediim gibi siz o çıkınca hemen düşünüyonuz yaniii???
bidee 2 yıl okuyup ne yapmayı düşünüyon cansu 4 yıl okuyup sürünenler warken
ha lise btmiş ha 2 yıllık okumuşun nie okuyon ki o zaman bi amacın yoksa???
bende pizzayı sewerimde bnmki doymaz onla bizde genelde iskender falan alıştrdm ona geçen gelişinde yedik bi ömrümü yedii aşkım hadi
yemek yiyelim diee
Ya ben şimdi tekrar girsem üniversite sınavına kazansam bütün üniler çoğu hazırlıkla 5 sene oldu okusam hadi benim yaşım tamamada onun herşeyi bitmiş olcak çoktan bitmiş olcak askerlik yok işi gücü yerinde neden beklesinki . Ben de beklemek istemiyorm daha fazla .
Biyerde çalışırm geçici olarak 1 sene . diplomayı alıncada kendi alanmda işe girerim çok fazla iş illanı var bu meslekde internetten araştırdımda . Çok şey fark ediyo yani .
Piyasa da ne kadar siyah ve beyaz eşya varsa evimize alacağım
En büyük beşiktaş !
2 yıl okuyup bankaya mı gircen yaniiii???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?