İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

alemimidir benn sen görmedin mi hiç ya grisi var beyzı var kırmızı yeşil bulaşık makinaları var .d seçmek lazım . Ben gri düşünüyorum gerçii .

bizim buzdolabı lila misal mutfagın rengine göre düşünürüm ben ki mutfakta kırmızı siyah yada lila tarzı düşünüomm duwar ve ankastre olarak
inş kocacımlaa zengin olup ankastre falan istiomm ben yaa

canım ilerisi için hiç bi planım yook bnm derdm şuan için adam gbi bi üniyi bitirmek istediim yerii

ama beyaz olcak illaki başka ne olur???

gri de var ya sonra kırmızı yeşil sarı çamaşır bulaşık makinaları var . Vala ben açıktan okuduğumdan 1.senem zaten bitcek inşallah evlenirsem evlendiğimdede 2.sene biter üzerine düşünmüyrm daha düşünsem okulumu bırakıp gelmezdim eve yani .
Ben çok baktm mobilya beyaz eşya falan . Benimki balayı yeri de bak demiş ona bakıyorm . Olaya bak ya içinde bulunduğum duruma bak benim baktığım yerlere bak kendimi mal gibi hissediyorm bazen üzülüp kapatıyorum bazen heveslenip açıyorm falan .
Dengesizleştim ama inşallah olursa 2014 eylülde olmazsa 2015 haziranda falan evleniriz .

gördm de beyaz eşya deyince komiğime gitti mutfak eşyaları

Hahahah cidden düşündümde komik olmuş . Öff amam dert ya daha mobilyalar var onlarıda kahverengi kremsi düşünüyorm . Bi yatak odası takımı olsun bi salon takımı işte mutfağada yemek masası atarm tamam yeter işte bana . :)

Piyasa da ne kadar siyah ve beyaz eşya varsa evimize alacağım

En büyük beşiktaş !

dediim gibi siz o çıkınca hemen düşünüyonuz yaniii???
bidee 2 yıl okuyup ne yapmayı düşünüyon cansu 4 yıl okuyup sürünenler warken
ha lise btmiş ha 2 yıllık okumuşun nie okuyon ki o zaman bi amacın yoksa???

Ben benimkinin yanındayken et türü yemek yemekten sıkılıyorum valla

Ben pizza canavarıyımmmm

bende pizzayı sewerimde bnmki doymaz onla bizde genelde iskender falan alıştrdm ona geçen gelişinde yedik bi ömrümü yedii aşkım hadi
yemek yiyelim diee

Ya ben şimdi tekrar girsem üniversite sınavına kazansam bütün üniler çoğu hazırlıkla 5 sene oldu okusam hadi benim yaşım tamamada onun herşeyi bitmiş olcak çoktan bitmiş olcak askerlik yok işi gücü yerinde neden beklesinki . Ben de beklemek istemiyorm daha fazla .
Biyerde çalışırm geçici olarak 1 sene . diplomayı alıncada kendi alanmda işe girerim çok fazla iş illanı var bu meslekde internetten araştırdımda . Çok şey fark ediyo yani .

2 yıl okuyup bankaya mı gircen yaniiii???

2 yıl okuyup bankaya mı gircen yaniiii???

dövseydin beni bi de istersen yok ya büro olur sigortacılık olur öyle . Şimdi ben istemiyorum o ne olacak ? ünievrsite sınavına hazırlanmak büyük işkence zaten testlerde başarılı olamıyorum hiç bi zaman olamadım . 1 sene ona hazırlan 5 senede üniversite oku benimkinin yaşı olacak 30 ben de 25 olcam . 30 yaşında evlenmek isteyeceğini sanmıyorm onun . Eskiden öyleymiş bence 30 çok ya .
kız için ideal 23-27 erkek içinde bana göre 24-28 falan olmalı . O da ben de beklemek istemiyoruz .
Onun iyi bi işi bi maaşı var evlenince ben de bi iş bulur geçici olarak çalışırım diplomamı alana kadar diplomayı alıncada düzgün biyerde iş bulurum çalışırız . Zaten gıda üzeerine dükkan açmayı da düşünüyor ordan gelen para da olacak ucu ucuna da olsa neblym belki daha iyi olur şartlar da geçiniriz yani .

Elmalı kurabiye ve
Ispanaklı börek yaptımm :)
Ben yiyemeyeceğim isteyen varmı sıcak sıcakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…