İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Afiyet olsun o zaman :)

Deniz ile isyanın arasında ne var ? Hararetli bir tartışma içerisindelerdi az önce..

sağol bebeğim beraber olsun:13:
valla bişey olmuş ama tam olarak bilmiyorum aralarına girmek istemedim zaten herkes bi yorum yapmış.. ben araya girmek istemedim ikisinide severim umarım araları düzelir

sağol bebeğim beraber olsun:13:
valla bişey olmuş ama tam olarak bilmiyorum aralarına girmek istemedim zaten herkes bi yorum yapmış.. ben araya girmek istemedim ikisinide severim umarım araları düzelir

Hiç düzelcek gibi durmuyorlar ama üzüldüm aralarının bozulmasına..

Eylül senin panduf aradı mı bir anlatmadın be güzelim ..

haa evet o olaydan sonra düzelttik arayı yanlış anlamış beni sadece benim masrafa girmemi istemiyomuş bir de ayrı olduğumuz için siniri bozukmuş ondan öyle çıkışmış falan

ben senin için ugraşacaktim ama

oturuyom la öyle halsiz halsiz sen napıyon
annem tutturdu dedemlere gidecez diye hoff

Ya yok göstermem nazar değdi zaten..

Hem sen zaten gördün beni , bir daha bir daha görüp ne yapacaksan artık

Dün bum diye ampül patladı

Halıya takıldım düştüm..

Parmağımı dolabın kapağına sıkıştırdım..

Nazar nazar

ben senin yerinede yirim öyleyse bebeğim sen mideni daha fazla bozma azıcık dinlerdir

çay içiyorum kuzum sen?
bende oturuyorum öylee pastaa yedim
ben senin için ugraşacaktim ama

oturuyom la öyle halsiz halsiz sen napıyon
annem tutturdu dedemlere gidecez diye hoff

bende aynııı ağırlık çöktü

gitme sendeeee

Merhaba canım 38s yi takip edip sizin topikte dolandım muhabbetiniz sardı okudum biraz sevdim bu konuyu da sizi de

afiyet olsun Ball

aramıza hoşgeldin o zaman tatlımm memnun olduk bizlerde
ben sevgi 20 yaşındayım konyalım bekarım aöf okuyorum çalışıyordum ama işten ayrıldım şimdi katipliğe ve sınavlarıma hazırlanıyorum sende tanıt bakem kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…