İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Bende Nurgül, 22 yaşındayım, Trabzonda memurum, aynı zamanda okuyorum Ktü de, Evliyim işte bi de bebiş geliyor bu yoğunluğa memnun oldum

bende oturuyorum öylee pastaa yedim
:
ooo afiyet olsunnnn bacım
ye kuzum ye afiyet olsun löp löp et olsun
ben yiyemedim siz yiğinn
acıların cocuguna bagladım he iki dakkada

:
sağol kuzum ama et olmasın abowww kıyamam kız ben sana sende daha sonra acısını çıkartırsın merak etme
Merhaba canım 38s yi takip edip sizin topikte dolandım muhabbetiniz sardı okudum biraz sevdim bu konuyu da sizi de

afiyet olsun Ball

sağol bebeğim beraber olsun iyi yaptın kuzum ben nereye sen oraya

Hayatta balık yemem balık yapılan evden dışarı çıkar giderim..

bende patateslerini yirmmm zaten balık bende sevmemm
Üzerimizden demi

Evet bencede lanet varsa gitsin

seviyorum seninle dalaşmayı

allam yareppim olayı nerden nereye bagladı
:92::92::92::92::92::92::92:
bende seviyomm lannnn :125: :125:

eylülünki lan

Bende Nurgül, 22 yaşındayım, Trabzonda memurum, aynı zamanda okuyorum Ktü de, Evliyim işte bi de bebiş geliyor bu yoğunluğa memnun oldum

oyy ne kadar güzel genç yaşda evlenmişin demekki maşallah kuzum maşallah
Rabbim hayırlıla kucana almayı nasip etsin bir ömür boyu mutlu mesut olun inşallahh
Nasıl gidiyor evlilik bacım nasıl bişi bu evlilik

sağol canım sanadddaaa

Nolmuş beğendiyse..

Çok düşmeyin erkek milletinin üzerine..

Rast gele beğenmiştir işte..

Aykırı bir durum söz konusu değilse he diyin geçin gidin..

Çıtır annelerdensin hı :)

Ben da Eda, 20 yaşındayım 2014 gelsede 21 desem diye bakıyorum artık
Memnun oldum

Bende memnun oldum özleyecez ama bu yaşları sabırsızız yine de

evlilik eşine bağlı bi durum, benimki tam kafa dengi, bol bol uyur, temizlik yapmasam off-puff etmez, önüne ne koysam yer bi de gezmeyi eğlenmeyi sever, benim için şahane yani bebek gelmeden önce 1 buçuk yıldır gezip tozduk işte, şimdi analık babalık yapma zamanımız tabi becerebilirsek

Nolmuş beğendiyse..

Çok düşmeyin erkek milletinin üzerine..

Rast gele beğenmiştir işte..

Aykırı bir durum söz konusu değilse he diyin geçin gidin..

canım bir ünlü yü beğenmemiş olay o normal yabancı kızların resmını beğenmiş ve ben gorup kaldırdıktan snra ınadına tekrar gırıp begenmiş

Mümkün olsa bir beş sene sonrama giderdim sıkıldım valla..

canım bir ünlü yü beğenmemiş olay o normal yabancı kızların resmını beğenmiş ve ben gorup kaldırdıktan snra ınadına tekrar gırıp begenmiş

Yahu yabancı kızların resmini beğenmiş diyorsun..

Allah aşkına Eylül açık konuşucam..

Bu seninki şey türlü ihtiyacını nasıl karşılıyor ? Bir şekilde yabancı kızların açık saçık resimlerine bakıyor veya başka türlü şeyler izleyerek ihtiyacını gideriyor demi..

Sen face de muhabbeti var mı bilmiyorum ama , bir yabancı kızın resmini beğendi diye hı gür çıkarıyorsun..
Herşeyi ciddiye almayın bu kadar..

Yani sen buna kızıyorsan , tabi sana yanlış bir durumu yok olduğu halde kızıyorsan , üstte yazdığım mevzularada kızmalısın..
Kızıyor musun ?

Bakmıyor muymuş..
Hı söylesene bi.. ?

Elin yabancı kadınını beğendi diye, ertesi gün kızla mı buluşucaklar anlamadım ki ya ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…