- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #10.941
canım farklı düşünüyoruz o ayrı bişey baktı diye beğenmesine ne gerek var ne diye beğenirsin amaç nedirYahu yabancı kızların resmini beğenmiş diyorsun..
Allah aşkına Eylül açık konuşucam..
Bu seninki şey türlü ihtiyacını nasıl karşılıyor ? Bir şekilde yabancı kızların açık saçık resimlerine bakıyor veya başka türlü şeyler izleyerek ihtiyacını gideriyor demi..
Sen face de muhabbeti var mı bilmiyorum ama , bir yabancı kızın resmini beğendi diye hı gür çıkarıyorsun..
Herşeyi ciddiye almayın bu kadar..
Yani sen buna kızıyorsan , tabi sana yanlış bir durumu yok olduğu halde kızıyorsan , üstte yazdığım mevzularada kızmalısın..
Kızıyor musun ?
Bakmıyor muymuş..
Hı söylesene bi.. ?
Elin yabancı kadınını beğendi diye, ertesi gün kızla mı buluşucaklar anlamadım ki ya ..
tamam canımMidem bir kendine gelsin birazdan atıştırıcam
Kızlar Brokoli aldım geçen ama daha önce hiç yemedim, doktorun tavsiyesi üzerine sebze yemeklerine yöneldim de, Brokoli ile ilgili yemek tarifi bilen var mı? çok yabancıyım brokoliye :26:
Kızlar Brokoli aldım geçen ama daha önce hiç yemedim, doktorun tavsiyesi üzerine sebze yemeklerine yöneldim de, Brokoli ile ilgili yemek tarifi bilen var mı? çok yabancıyım brokoliye :26:
canım farklı düşünüyoruz o ayrı bişey baktı diye beğenmesine ne gerek var ne diye beğenirsin amaç nedir
beğenmekte hadi baktn ne oldu beğendin de ve benım gorecegımı bılerek ne dıye bunu yaparsın ki ben buna anlam veremıyorum amaç sürekli beni sinirlendirmek ben görüyorum ha birde üstüne girip tekradan aynı şeyi beğeniyosun nedir ki amaç aklım almıyo bunu ona da soruyorum öylesine beğendim yok bilmem ne , ne saçmalıktır bu yaa
Bir şey sorucam..
Bakması mı seni sinirlendiriyor..
Yoksa beğenmesi mi..
Bakıpta, içinden ah ne güzel kızmış be demesi veya rast gele sırf beğenmek için beğenenler vardır ya, onlar gibi yapıyor olması ; kıza beğendiği halde o resmi beğenmemesi senin tatmin edecek miydi ?
Bence hayır.
Yani bana farklı düşünüyoruz :) baktıysa beğenmesine ne gerek vardı gibi cümleler kurma bence..
slmmm
hmm brokoliyi severmmm
her ikisi de ama madem baktın gözüme sokmana gerek yoktu beğenerek onu diyorum
Anladım ki erkekler bize ne yapsa gözümüze batıyor
bencedeee
bir de karşıma geçmiş öylesine beğendim diyorneyse güzel bi mesaj döşedim iyi oldu
Sizin ilişki de de tartışmanın biri bitiyor biri başlıyor be
Birinci düşmanım klaus hayranı olan damla gelmişnaber
sormaa
hep ondan kaynaklı amaaa
Klausu alamadııı
iyilk sndn nabrrr
selam canımslmmm
hmm brokoliyi severmmm
Ne olsun canım ayılma çabaları işte..
Birazdan dizimi açıp kahvaltı yapacağım mutfakta..
daha yenimi uyandınn
hangi diziymş o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?