İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

ahaaha süpermiş yaa
hergün birisiyle takılırsın
2 siyle gezip diğerine dedikodumu yapıyorsun alemsin kızz

benimde 2 tane var biri bizden biraz daha büyük evli ablam yerine koydum onu diğeri de yaşıtım sayılır arkadaşça takılıyoruz şu anda bakalım inşallah hep öyle güzel olur aramız

benimde 2 tane var biri bizden biraz daha büyük evli ablam yerine koydum onu diğeri de yaşıtım sayılır arkadaşça takılıyoruz şu anda bakalım inşallah hep öyle güzel olur aramız

Bebeğim bizimkilerde büyük

Biri 33
Biri 29
Biri 20 yaşında..

Yani küçük olan benimle yaşıt

ahaaha süpermiş yaa
hergün birisiyle takılırsın
2 siyle gezip diğerine dedikodumu yapıyorsun alemsin kızz

Hahahah biraz öyle oluyor

Mesela bazen küsüyor onlar biri geliyo bişi anlatıyo

Biri geliyo o böyle böyle yaptı diyor

Hepsine evet evet evet diyorum hahahaha hiç karışmıyorum laf taşımıyorum nasıl olsa barışacaklarını biliyorum

görümce candır ondan zarar gelmez kanımca rahat olun yani

bakkıııııın ne güzel renkli yazdım dimiiiiiiiii

ayyy tam komedi
tabi canım onlar kardeş sonuçta küserde barışırda sen kötü olursun yani

jogooo senin yavuklun ne iş yapıyo
ayrıca sen çalışmıyosun herhalde dimi yevruuum

ayyy tam komedi
tabi canım onlar kardeş sonuçta küserde barışırda sen kötü olursun yani

jogooo senin yavuklun ne iş yapıyo
ayrıca sen çalışmıyosun herhalde dimi yevruuum

jagger ne yiyorsun????????????

Vayyy sevdim bunu jagoyu..

Şuan benimki asker canım asker yareniyim ben , ondan topiğe asker yarenleri uğruyor hiç farketmediniz mi

2 buçuk ay kadar bir şey kaldı, Allah kısmet ederse gelicek..
Geldikten sonra bankada işi var , ama oraya devam etmeyecek kasko şirketinde bir iş adam bunu bekliyor maaşıda iyi baya bi..
Orayı geçer sanırım valla nerede rahat edecekse oraya geçsin..

Bana gelince istatistik ve matematiksel bilimler 4 senelik fakültem var ama şuan gitmiyorum. dondurdum. Zaten okuldan atılma gibi bir durumda yok artık biliyorsunuzdur.. Sürekli uzuyor..

O gelince Allah nasip ederse evlendiğimizde okumayı devam etmeyi düşünüyorum ama bulunduğumuz yerde..

Bana tekra gelince ben çalışmıyorum şuan evdeyim ne babam çalışmamı istiyor ne de benimki..
Bir ihtiyacım olduğunda babam ben varım diyor ben daha bu lafın üzerine ne diyim be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…