- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #11.121
[sıze=3]şu saks mavisine bitiyorum ya[/sıze]
tamam ben bekleriminatçı seniii
kızlar ben kaçıyorum hepinizi çook öptüümmmkocişe yemek yapacağım
valla imrendim kızzz ohh ne güzel tadını çıkar bu günlerininVayyy sevdim bunu jagoyu..
Şuan benimki asker canım asker yareniyim ben , ondan topiğe asker yarenleri uğruyor hiç farketmediniz mi
2 buçuk ay kadar bir şey kaldı, Allah kısmet ederse gelicek..
Geldikten sonra bankada işi var , ama oraya devam etmeyecek kasko şirketinde bir iş adam bunu bekliyor maaşıda iyi baya bi..
Orayı geçer sanırım valla nerede rahat edecekse oraya geçsin..
Bana gelince istatistik ve matematiksel bilimler 4 senelik fakültem var ama şuan gitmiyorum. dondurdum. Zaten okuldan atılma gibi bir durumda yok artık biliyorsunuzdur.. Sürekli uzuyor..
O gelince Allah nasip ederse evlendiğimizde okumayı devam etmeyi düşünüyorum ama bulunduğumuz yerde..
Bana tekra gelince ben çalışmıyorum şuan evdeyim ne babam çalışmamı istiyor ne de benimki..
Bir ihtiyacım olduğunda babam ben varım diyor ben daha bu lafın üzerine ne diyim be
cevap verseneee hey hatttt :44::44::44::44:
bende seviyorum bu rengiŞu saks mavisine bitiyorum ya
38s imm bizim hamilelikk topiği buraya taşınmışşşş
valla imrendim kızzz ohh ne güzel tadını çıkar bu günlerinin
o zaman yarin gelince düğün olaylarına girişeceksiniz baya baya hadi hayırlısı artık..
tam istediğim hayat sabaha doğru uyu öğlen kalk iş yok ders yok ooohhh miiss misss
ev hanımı olunca sıkça yapıcam bunu hee
kızlarr akşama ne yemek yapayım
jagger anacuğun ne pişiriyo bende aynısını yapayım
valla kuzum azıcık öyle oldu sevenlerim yanıma geliyor ve bu benim çok hoşuma gidiyoriyiki varsınız kuzularım benim
hanii nerdeeeeee
ben bugün pizza yapacağım canım istediiii
Senin tek sevenin ben olayım be !
Yap yap ben çok severim pizza
kayseri ateşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
oyyy kuzum valla daha 2 gündür tanışıyoruz ama çok sevdim ben seni de diğer kızları da:13: iyi ki gelmişim buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?