- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #11.421
ben 18cikim dahahiç değerini bilmezmiyim ben senin canım arkadaşım
Yürü git lan sende beni delirtiyosun seni savunanda kabahat
Bak hemen şaka kaldıramıyorsunuzz
Beni delirtmeyin
Kaldırmam ben şaka falan
Yapmıcaan oluum öyle
A yok bundan sonra kimseye şaka yapmam..
Herkese yap bana yapma
napıyım beklemedeyim dün yine karıştı ortalık amaa konuşmadk daha nöbete gelirse yne başıma savcı falan çıkmazsa konuşcazE sen ne yaptın konuşuyor musunuz ?
sen bi de onu bana sor zamanı çürütüyorum gün geçsin diye . Üni sınavına hazırlanmıyomsn sen ona çalış ?
napıyım beklemedeyim dün yine karıştı ortalık amaa konuşmadk daha nöbete gelirse yne başıma savcı falan çıkmazsa konuşcaz
yook yaa mala bagladım kendime çeki düzen vermem lazım ama bnmki gelmedende onu yapamıcam sanırım
Sizinde her geceniz karışık geçiyor bi iyi geçirdiğiniz geceniz yok valla..
Hiç kimse için bir şey yapayım yok zaten ..
Bilmiyorsun işte yalan mı söyliycemmm
napıyım beklemedeyim dün yine karıştı ortalık amaa konuşmadk daha nöbete gelirse yne başıma savcı falan çıkmazsa konuşcaz
yook yaa mala bagladım kendime çeki düzen vermem lazım ama bnmki gelmedende onu yapamıcam sanırım
İyi geceler gençlik tatlı rüyalar
bir susunda geçin yatın oglim
Neyse sen onu bırakda ben balık istiyorummmmmmmmmmmm .. Akvaryumuma koyacamm nasl fikir ? bak bakyim netten kırmızı plati'lere
seninkinin gelmesine az kaldı toparlarsno zaman toparlarsn sende 27 gün daha idare et ben de günleri uyuyarak zehr etmek istemiyorm ama çok özlüyorum bugün 3bçkda uyandm öğlen biliyomsn .. bütün gün evin içindeym dışarı bile çkmıyorm kendi ellerimle söndürdüm hayatımı o yok diye .. Çok üzülüyorm napıym gece ağlıyorm sabah gözlerimi açar açmaz onun adını sayıklıyorm ..
Sesli sesli özledim diyorm falan . Kendi kendime napıyo acaba diyorm o kdr çok özledimki anlatamam bu böyle sürecek ocaağa ya da şubatın 15ine kadaar nasl dayanacam bilmiyormki dayanamadan geçiyo günler .
Sen de bak işte derslere üni sınavına grmiycenmi bu sene çalışman lazm senin martta nisanda sınav olur
Anlaşıldı havanda değilsin tamam susuyorum beeen
Neyse sen onu bırakda ben balık istiyorummmmmmmmmmmm .. Akvaryumuma koyacamm nasl fikir ? bak bakyim netten kırmızı plati'lere
seninkinin gelmesine az kaldı toparlarsno zaman toparlarsn sende 27 gün daha idare et ben de günleri uyuyarak zehr etmek istemiyorm ama çok özlüyorum bugün 3bçkda uyandm öğlen biliyomsn .. bütün gün evin içindeym dışarı bile çkmıyorm kendi ellerimle söndürdüm hayatımı o yok diye .. Çok üzülüyorm napıym gece ağlıyorm sabah gözlerimi açar açmaz onun adını sayıklıyorm ..
Sesli sesli özledim diyorm falan . Kendi kendime napıyo acaba diyorm o kdr çok özledimki anlatamam bu böyle sürecek ocaağa ya da şubatın 15ine kadaar nasl dayanacam bilmiyormki dayanamadan geçiyo günler .
Sen de bak işte derslere üni sınavına grmiycenmi bu sene çalışman lazm senin martta nisanda sınav olur
sormaa yaa gelsinde her gecemiz güzel gecçek inş canım ...sizin durumlar nasıı???aranız iyimi??
İyiyiz çok şükür bir sıkıntımız yok
o gelince düzene gircem artk tek umudum o yoksa böle eve baglı gbi yaşamak istemiomm yaa kahretsinn
ben sabah 7 de yattım senin hesap 2 falanda kalktm günlerimi böle ziyan ediyorum bende ama napiim iş dedik olmadı şimdide üstüne düşmedim düşsem girerdm ama bi yere dogru düzgün başvuru yapmadm...o gelene kadar sabır diomm aartkk işe girsem görüşmemiz sıkıntıya gircek oda gelince gezip tozalım özledm dicek...daha nası çıkcam ewden o zamanlar onu düşünüomm:26:ilk gün çıktık desek sonraa???
off martta sınaw biliomm ama içimden gelmio cansu yaa
Benim var balığım iki tane ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?