- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #11.441
Ya aynı durumdayz bi de sen benim gibi hiç konuşamasan uyku saatini benim gibi 3e 4e çekecensanırım .
Ben de senin gibiyim vallaha aynı durumdayz gittim üniversite yurt hayatından eve geldim böyle pişman değilim orda yapamazdm bana göre değildi alışamazdm gibi geliyo ama böyle evdede eve kapanmak kötü ya göz göre göre bile bile yapmak bunu en kötüsü yani cidden . Bende bi türlü işe giremedim benimkide sıcak bakmıyorm işe girmene girme yazmş evlenelim dio para nolcak neyse o durumlarra gimriyormda şmdi bende başvuruda bulunmadım hiç . Girmek istiyorm bazende istemiyorum arada kaldm . Bence sen bekle . Sevgilin gelsin 1 ay onnla vakit geçir sonra onnda işleri olur o sırada sendde girersin işe . Beraber çalışırsnz boş vakitlerinizdeede buluşursunz . Ben de spor diye çıkıyordm evden şimdi o da yok spor diyede çıkmıyorum spor bitti sanıyorlar 4-5 saat geldiğinde nasl çkcam onu düşnüyorm sende iş yerine spora kaydol o gelene kdr spora gidersn o gelincede spor diye yanına gidersin ?
Ayy sinrilerim bozuldu ecrin yazı yazarken annemle babam sabahtan beri netin başndasn deyip duruyorlar geç yazdm kbakma .
ne güzell renkleri nee
sevindim canımmaşallah bugünde muhabbetine doyum olmiiyyyy:44:
Biri koyu turuncu biri de altın sarısı renginde..
Bir tane daha vardı siyah o öldü
Bir tane daha vardı süslü pakizeydi adı oda öldü..
Çünkü telefondaydım ondan benimkiyle plan yaptıkta...
Ama şimdi işim yoh
Hmm ben de bi tane dişi kırmızı bir tane de sarı erkek plati issstiyorumm .
2 tanede mavi yunus diye bir tür var onlardan istiyorumm . 4 tane falan alcam .
https://www.google.com.tr/search?q=...forum%2Fplati_cesitliligi_k648292.asp;640;512
bak platiyee çok şekerr
Evet çok tatlıymış rengi falan hoş..
Valla bakacaksan al çok hassas hayvanlar hemencecik ölüyorlar ya
ecrine söylermisn bana yine yazmadııııııııııı
benim bi tane vardı eskiden 3 sene yaşadı bi tanede selami vardı o 1 sene yaşadıben iyi bakarımda benim kedim fenaa patilerini sokarsa tırnaklarını sökerim walla
Ya aynı durumdayz bi de sen benim gibi hiç konuşamasan uyku saatini benim gibi 3e 4e çekecensanırım .
Ben de senin gibiyim vallaha aynı durumdayz gittim üniversite yurt hayatından eve geldim böyle pişman değilim orda yapamazdm bana göre değildi alışamazdm gibi geliyo ama böyle evdede eve kapanmak kötü ya göz göre göre bile bile yapmak bunu en kötüsü yani cidden . Bende bi türlü işe giremedim benimkide sıcak bakmıyorm işe girmene girme yazmş evlenelim dio para nolcak neyse o durumlarra gimriyormda şmdi bende başvuruda bulunmadım hiç . Girmek istiyorm bazende istemiyorum arada kaldm . Bence sen bekle . Sevgilin gelsin 1 ay onnla vakit geçir sonra onnda işleri olur o sırada sendde girersin işe . Beraber çalışırsnz boş vakitlerinizdeede buluşursunz . Ben de spor diye çıkıyordm evden şimdi o da yok spor diyede çıkmıyorum spor bitti sanıyorlar 4-5 saat geldiğinde nasl çkcam onu düşnüyorm sende iş yerine spora kaydol o gelene kdr spora gidersn o gelincede spor diye yanına gidersin ?
Ayy sinrilerim bozuldu ecrin yazı yazarken annemle babam sabahtan beri netin başndasn deyip duruyorlar geç yazdm kbakma .
ne güzell renkleri nee
Ecrin oku şurayı yorma beni
Ecrin oku şurayı yorma beni
beyaz showw başlamşşşşşşşşş ben de gideceğim şimdi sabahtan beri pcdeydimm öpüyorum senii cnmm
yaa walaa canım da yat yat nereye kadar biz şimdi hergün buluşurdk o iştede olsa beni okula almaya gelirdi bi bahane bulup dershane dönemimde desen öle çıkış saatime koşardı alıştk tanıştımızzdan berii...o yüzden o işe girince zor olcak eskisi gbi görüşemicez haftasonları akşamları ailem izin vermez çok çıkamam işi ayarlayıp tanışmaları lazım en azından haberleri olur yaa...lanet olası okul olaydı ne wardı sankii??
şimdi böle olmazdm...allahım inş seneye olurda hayalimi gerçekleştrrim....spora bedawa mı gidilir kızım??hangi paraylaa??
ki bide spora verilen paraya acırım ben...kurs falan ayarlama çalışcam artk....
Ay evet beyazı izleyeyim bende gelirim yineeeeeeeeeeeeee
öff konukları beğenmedim yaa geçen hafta daha iyiydi . Aşk dizisinin oyuncuları vardı ne güzel .
bence konuklar harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sevdiğim konuklar var
Emel sayın çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?