İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Biri koyu turuncu biri de altın sarısı renginde..

Bir tane daha vardı siyah o öldü

Bir tane daha vardı süslü pakizeydi adı oda öldü..

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet çok tatlıymış rengi falan hoş..

Valla bakacaksan al çok hassas hayvanlar hemencecik ölüyorlar ya

ecrine söylermisn bana yine yazmadııııııııııı
benim bi tane vardı eskiden 3 sene yaşadı bi tanede selami vardı o 1 sene yaşadı ben iyi bakarımda benim kedim fenaa patilerini sokarsa tırnaklarını sökerim walla

yaa walaa canım da yat yat nereye kadar biz şimdi hergün buluşurdk o iştede olsa beni okula almaya gelirdi bi bahane bulup dershane dönemimde desen öle çıkış saatime koşardı alıştk tanıştımızzdan berii...o yüzden o işe girince zor olcak eskisi gbi görüşemicez haftasonları akşamları ailem izin vermez çok çıkamam işi ayarlayıp tanışmaları lazım en azından haberleri olur yaa...lanet olası okul olaydı ne wardı sankii??
şimdi böle olmazdm...allahım inş seneye olurda hayalimi gerçekleştrrim....spora bedawa mı gidilir kızım??hangi paraylaa??
ki bide spora verilen paraya acırım ben...kurs falan ayarlama çalışcam artk....

devletin spor alanı var aerobik voleybol basketbol sadece ikametgah ve nüfus cüzdanınla gidiyon yazılıyon herkes gidebiliyo devlete ait olduğundan ücretsiz yani . Öyle işte . Biz de hafatda 2 kere falan blşurduk birşey olmaz haftada 2 kere bluşursunz siz de hergün buluşmak da çok lüks bişey olur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…