İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

canım bz 1 gün görüşmedk mi kawga çıkaran adamlarız yaniii...olmaz öle de bakalımm hayırlısı artk...
yaa nası bişi o yaa bilmiommm??*

Biter o dizi birazdan ..

Allah'tan annişkomların odasın da da tv var hııı o orda izliyor ben salonda..

Ben çevir dedim ya beyazdakileri sevmedim yoksa açmazdı annişko ..

canım bz 1 gün görüşmedk mi kawga çıkaran adamlarız yaniii...olmaz öle de bakalımm hayırlısı artk...
yaa nası bişi o yaa bilmiommm??*

Biz buluşamıyrdk hergün evlerimiz yakın değil zaten . Siz yine iyiymişsnz gelincede yolunu bulursun :)
Bizim burda var aama belediyenin ücretsiz halk kursları . spor da onların içine girince .

Nabzıma hançer doladı bu özlemin zehri
Tüm savrukluğuyla yine yerden yere vurdu hasretin acısı
Bir bir tembihledi dudaklarımı bu zindan gecenin acı zemheri
Ben de sustum , sustum ve sessiz sessiz ağladım ..

224 ...

olmuşmu ya bu aceleylen yazdm ama ?

BULMAK ZORUNDAYIZ CANIM İNŞ İSTEDİMİZ GİBİ GİDERDE İŞLER AYARLARIZZ....
ewmz yakın ama olmasada yapardk bz sonuçta aynı şehirde oldktan sonra engel yok...
bizimde warda spor içine girmioo ücretsz diil maleseff...

o zaman sen de öteki kurslara bak canım kesin birşey bulur birine girersin hem o gelene kadar da sana uğraş çıkmış olur .
Ev yakın olsa da hergün buluşma imkanmz olmazdı benim ailem malum .. Pek izin vermiyorlar .
Uzak olunca evler o gelmek zorunda kalıyo dışarı çktğm an eve biraz daha erken gitmem gerekiyo bende çıktığım an yannda olmak zorundaym zamanı yolla yiyeemem o yüzden o geliyodu ee ailesine bakıyo iş yerinin mazotu bi de asla hak yemez iş yerinin mazotunu yeme giibi bi hakkıda yok kendi arabasıyla kargo şirketinde çalışıyo . O yüzden de mazot parası olmuyordu bazen gelmiyordu . Sporda haftada 3 kere demek saçma olurdu 2 gün diyordum öyle son zmanlarda yürüyüş diye çıkıyordum 1-2 saat öyle işte . Onda bile arıyordu annemler hadi gel artık ne yürüyüşü bu diye .

yaa bende öle normal çıkamam da işte okul dershane falan olunca öle işte yoksa sıkıntı...o arabayla falan diil ayakları yeter onun
walşa ben olsam haftanın hergünü derdmm yanii

yaa bende öle normal çıkamam da işte okul dershane falan olunca öle işte yoksa sıkıntı...o arabayla falan diil ayakları yeter onun
walşa ben olsam haftanın hergünü derdmm yanii

imkanı olmayınca insan bilince ısrar edemiyo malesef . neyse ben uyuyrmm cnm öptüm seni uyumayacağmda annemler kızıyorlarr .. iyi gecelerr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…