- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 34
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #12.421
ne oldu kuzum hayırdırrrrKızlar günaydn çk kötüyüm desteğinize öyle bi ihtiyacm var ki
bnm daha 3 haftam var amaaa 10 derse çalışmm gerk bu süre içindee
eşimle ayrıldık babamn evine geldim bende...
ne oldu kuzum hayırdırrrr
valla başla çalışmaya sonra çok sıkışıyo insann
ayrıldık bi srü şey oldu
neeeeeşaka yapıyosunn neden canım ne oldu çok özel değilse dinlerizz :26::26:
nedn cnmm
ayrıldık bi srü şey oldu
Ya smdı bak konu cok basıt seylerdn acıldı ama burama kdar geldı artık . dun namaz kılıyodum o esnada bu da benı arams namazdayım dıye acamadım namazım bıttı aradım noldu canım dedım "ben aradıgımda acsana lan" dedı namaz kılıyodum dedım "namaz mamaz kılmican ben aradıgımda bırakıcan namazını" felan dedı sonra telefonu suratma kapattı aradm acmadı mesj attım " acmazsan acma eve bes kurus para getırmıyon etmıyon bı de bana bagırıyon cagırıyon ben senn sacmalklarını cekemem sen yoluna ben yoluma ustunde ne hakkm varsa haram zehır zıkkım olsun" yazdm ylladm geldı ozur dıledı fılan affettım kızlar ınanır mısınız bılmem de bu kısın sogugunda ayagımda yırtık ayakkabıyla dolasıyorum ya . dun aksm eve geldm ıste kaynanam selının(gorumcem) ayakkabısıını gıy barı dedı oyle bı zoruma gıttı kı . sabah oldu ıste bana mılletın eskılerını gıydırmeyı ne kdar cok sevıyosun dedım snra kavga etmeye basladık tokat attı bana ben de attım snra bagırdı kaynanam geldı bagırmaya basladı fılan sonra babamı aradım gel benı al baba dıye geldı ıste aldı geldım...
Ya smdı bak konu cok basıt seylerdn acıldı ama burama kdar geldı artık . dun namaz kılıyodum o esnada bu da benı arams namazdayım dıye acamadım namazım bıttı aradım noldu canım dedım "ben aradıgımda acsana lan" dedı namaz kılıyodum dedım "namaz mamaz kılmican ben aradıgımda bırakıcan namazını" felan dedı sonra telefonu suratma kapattı aradm acmadı mesj attım " acmazsan acma eve bes kurus para getırmıyon etmıyon bı de bana bagırıyon cagırıyon ben senn sacmalklarını cekemem sen yoluna ben yoluma ustunde ne hakkm varsa haram zehır zıkkım olsun" yazdm ylladm geldı ozur dıledı fılan affettım kızlar ınanır mısınız bılmem de bu kısın sogugunda ayagımda yırtık ayakkabıyla dolasıyorum ya . dun aksm eve geldm ıste kaynanam selının(gorumcem) ayakkabısıını gıy barı dedı oyle bı zoruma gıttı kı . sabah oldu ıste bana mılletın eskılerını gıydırmeyı ne kdar cok sevıyosun dedım snra kavga etmeye basladık tokat attı bana ben de attım snra bagırdı kaynanam geldı bagırmaya basladı fılan sonra babamı aradım gel benı al baba dıye geldı ıste aldı geldım...
kolay gelsin tatlım bende kahvaltı yaptımköpeğmle kar oynadık şimdik iş başına geçtimmsn napyn cnm bnmm
sağol kuzum benim gel çay içelim
hadi afiyet olsun concikk:13:
ayy eşinde yaninasıl namaz mamaz kılmcn dedi yaa senn ahiretini yakmayamı niyetli
tokat flnbu nasl bişi ya kaynananda sizin aranızı yapması gerekmezmiydi
çok üzüldüm canım yaa tokat atmış bir denenden böyle yapıyor kii sana karşı çok anlayışsız eşin her konuda öyle anlattıkalrından önceki söylediklerinden bunu anlayabiliyorum aranızda kaç yaş var :26: seni hiç önemsemiyor gibi baksana olanlara ne akdar kaba sana karşı , bebek konusunda da hatırlıyorum sana dediklerini
ne olucak peki böyle
kolay gelsin tatlım bende kahvaltı yaptım
bercem canım ya okuyunca inanamadım olanlara:26::26: gerçekten üzüldüm allah yardımcın olsun.. eşin gerçekten k.bakma ama çok düşüncesiz.. seni kimseye muhtaç etmemesi gerekiyor.. kimsenin eskisini giymek zorunda da değilsin ayrıca.. sizin aranızda kaç yaş var canım.. anlaşılan yaşın küçük die her dediğini yaptıracaklarını sanıyorlar.. ben tam olarak içini dışını bilmiyorum fazla bişeyde demek istemiyorum...umarım aranızda ki sorunları aşarsınız ya kolay bişey değil yuva kurmak
çok üzüldüm canım Allah yardımcın olsun..
sağol canımmkolay gelsin tatlım bende kahvaltı yaptım
bercem canım ya okuyunca inanamadım olanlara:26::26: gerçekten üzüldüm allah yardımcın olsun.. eşin gerçekten k.bakma ama çok düşüncesiz.. seni kimseye muhtaç etmemesi gerekiyor.. kimsenin eskisini giymek zorunda da değilsin ayrıca.. sizin aranızda kaç yaş var canım.. anlaşılan yaşın küçük die her dediğini yaptıracaklarını sanıyorlar.. ben tam olarak içini dışını bilmiyorum fazla bişeyde demek istemiyorum...umarım aranızda ki sorunları aşarsınız ya kolay bişey değil yuva kurmak
iyi yapmışsın canımm da ailen ne diyor peki :26:4 yaş aramzda yaşımı da biliyosun yaşıma göre çok şey çektim çok bunaldım artık napıcam bilmiyorum
4 yaş var aramzda aynen öyle yaşm küçk diye hep eziyolardı beni ama artk yeter dedim..
Allah hepimizin yardımcısı olsun . sağol canım.
sağol canımm
iyi yapmışsın canımm da ailen ne diyor peki :26:
biliyorum çok sorunlar yaşadığını en büyük hatanın ne olduğunu da biliyosunn ahh ahh
Babam geldi direk eşime vurdu ben kızımı sokaktan bulmadm şerefsiz filan dedi tuttu elimden götürdü. Evde anlattım olanları sen gitmek istemedikce ben seni yollamam kızım dedi.
4 yaş aramzda yaşımı da biliyosun yaşıma göre çok şey çektim çok bunaldım artık napıcam bilmiyorum
4 yaş var aramzda aynen öyle yaşm küçk diye hep eziyolardı beni ama artk yeter dedim..
ohh iyi yapmış küçüksün diye sahipsiz sanmışlar iyice ailen arkanda olduğu sürece hiç eşinden falan kokrma çekinme canım
eşin ne yaptı peki baban öyle yapınca:26:
4 yaş aramzda yaşımı da biliyosun yaşıma göre çok şey çektim çok bunaldım artık napıcam bilmiyorum
Ağladı. Karı kılıklı
Babam geldi direk eşime vurdu ben kızımı sokaktan bulmadm şerefsiz filan dedi tuttu elimden götürdü. Evde anlattım olanları sen gitmek istemedikce ben seni yollamam kızım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?