- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #12.441
canım yaş farkınız da pek yok ama eşinin akıl yaşı hala çocuk seviyesinde sanırımallah yardımcın olsun
şimdi ben geçmişi bilmiyorum sadece şuan yazdıklarından yola çıkarak konuşuyorum..
eşin eğer çalışıp çalıştığını az ya da çok fark etmez eve getirseydi sen başkasının eskilerini giydiğinde bu kadar çok zoruna gitmezdi ama anladığım kadarı ile eşin hiç yardımcı olmuyor bu yüzden bu kadar çok zoruna gidiyor ki çok normal..
kayınvalidende mi iyi davranmıyor sana ahh canım ya şükret ki baban arkanda durmuş senin yanına almış kol kanat germiş..
38s inde dediği gibi eşin hala çocuk aklında tam olgunlaşmamış bence de :26: eşin annesinden de gaz alıyor olabilir
helal olsun babana canım
Babamın hakkını nolursa olsun ödeyemem :2:
neyse ne umrumda değil artık bitti...
Baba yüreği işte....
ne olacak peki ayırlacak mısın :26:
38s inde dediği gibi eşin hala çocuk aklında tam olgunlaşmamış bence de :26: eşin annesinden de gaz alıyor olabilir
ya ben anlamış değilim bak benim eşimde bana birinin bişey almasını istemez.. ben sana bakamıyor muyum da sana bişey alıyorlar der.. düşün artık bide onun bunun eskisini giydiğimi.. kıyameti koparır.. valla onu bunu bilmem ben her zaman karşında ki olgun olmalı yoksa karşındaki çocukla uğraş dur..
bercem karı gibi ağladı diyosun.. ağlamak yerine adam gibi ben eşimi bırakmam deseydi ya nie izin verdi gitmene. senden özür dileyebilirdi açıklama yapabilirdi.. bi sürü seçenek varken durup seyretmiş gerçekten yazık yani
Babam geldi direk eşime vurdu ben kızımı sokaktan bulmadm şerefsiz filan dedi tuttu elimden götürdü. Evde anlattım olanları sen gitmek istemedikce ben seni yollamam kızım dedi.
Geri döndüğümde daha beterini yapacak. Dönmicem.
Bıçak çekmesi de cabası......
Babama söyleseydm öldürürdü onu var ya
cnm hayırlısı neyse o olsun ama dönmiyecem diyorsn ki haklısın bencede dönme
yuhhhh yani daha bişey demiyorum:26:
bıçakmııııyuh
38s çook haklıı
bıçak mı çektisakın sakın seni bir daha kandırmasına izin verme canım o şimdi biraz zaman geçsin başlar sana yalvarmaya ama emın ol döndüğün an daha kötülerini yaşayacaksın ailen arkanda bir daha onları üzme böyle biriyse hayat geçmez , zaten ayrılmanız da yasal yollardan kolay olacak :112::112::112::112:
sabrettm hep düzelir diye ama olmuyo adam olmuyo.
ya bende anlatmam aileme tartışşma filan olunca bu bıçak filan ne oluyor ya maganda mı bu adam ne sanıyor kendiniYa daha neler neler sırf ailem üzülmesn diye anlatmıyorum bişey
38s çook haklıı
bıçak mı çektisakın sakın seni bir daha kandırmasına izin verme canım o şimdi biraz zaman geçsin başlar sana yalvarmaya ama emın ol döndüğün an daha kötülerini yaşayacaksın ailen arkanda bir daha onları üzme böyle biriyse hayat geçmez , zaten ayrılmanız da yasal yollardan kolay olacak :112::112::112::112:
ne yaptı ne yaptı bıçak mı çekti sana ne bu adam azılı bi katille felan mı evlendin karısına bunu yapan başklarına neler yapıyodur allah bilir..
verilmiş sadakan varmış keşke sen çekseydin bıçağımanyak herife bak sen bıçakmış alsın o bıçağı kendine saplasın harakiri yapsın kendine azılı katil aşalık herife bak ya savunmasın bi kadına hayat arkadaşına bıçak çekiyo ay çok sinirlendim cidden karı kılıklıymış eşin çünkü adam olan erkek gibi erkek olan hiç bir insan yapmaz bunu..
kusuruma bakma gerçekten çok kızdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?