İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Babamın hakkını nolursa olsun ödeyemem :2:

38s inde dediği gibi eşin hala çocuk aklında tam olgunlaşmamış bence de :26: eşin annesinden de gaz alıyor olabilir

neyse ne umrumda değil artık bitti...

helal olsun babana canım

Baba yüreği işte....

38s inde dediği gibi eşin hala çocuk aklında tam olgunlaşmamış bence de :26: eşin annesinden de gaz alıyor olabilir

ya ben anlamış değilim bak benim eşimde bana birinin bişey almasını istemez.. ben sana bakamıyor muyum da sana bişey alıyorlar der.. düşün artık bide onun bunun eskisini giydiğimi.. kıyameti koparır.. valla onu bunu bilmem ben her zaman karşında ki olgun olmalı yoksa karşındaki çocukla uğraş dur..

bercem karı gibi ağladı diyosun.. ağlamak yerine adam gibi ben eşimi bırakmam deseydi ya nie izin verdi gitmene. senden özür dileyebilirdi açıklama yapabilirdi.. bi sürü seçenek varken durup seyretmiş gerçekten yazık yani

Bıçak çekmesi de cabası......
Babama söyleseydm öldürürdü onu var ya

38s çook haklıı

bıçak mı çekti sakın sakın seni bir daha kandırmasına izin verme canım o şimdi biraz zaman geçsin başlar sana yalvarmaya ama emın ol döndüğün an daha kötülerini yaşayacaksın ailen arkanda bir daha onları üzme böyle biriyse hayat geçmez , zaten ayrılmanız da yasal yollardan kolay olacak :112::112::112::112:

sabrettm hep düzelir diye ama olmuyo adam olmuyo.

Ya daha neler neler sırf ailem üzülmesn diye anlatmıyorum bişey
ya bende anlatmam aileme tartışşma filan olunca bu bıçak filan ne oluyor ya maganda mı bu adam ne sanıyor kendini

bence de bercem dönme ya biz duymaktan bile bu kadar rahatsız oluyorken sen bunları tekrar tekrar yaşayacaksın.. yol yakınken kararını vermelisin

ne yaptı ne yaptı bıçak mı çekti sana ne bu adam azılı bi katille felan mı evlendin karısına bunu yapan başklarına neler yapıyodur allah bilir..
verilmiş sadakan varmış keşke sen çekseydin bıçağı manyak herife bak sen bıçakmış alsın o bıçağı kendine saplasın harakiri yapsın kendine azılı katil aşalık herife bak ya savunmasın bi kadına hayat arkadaşına bıçak çekiyo ay çok sinirlendim cidden karı kılıklıymış eşin çünkü adam olan erkek gibi erkek olan hiç bir insan yapmaz bunu..

kusuruma bakma gerçekten çok kızdım..

kim kime pıçak çekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…