- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #12.461
ahh bercem hatanın en büyüğü sende aslında ama olanlar oldu artık iştee
ya ben anlamış değilim bak benim eşimde bana birinin bişey almasını istemez.. ben sana bakamıyor muyum da sana bişey alıyorlar der.. düşün artık bide onun bunun eskisini giydiğimi.. kıyameti koparır.. valla onu bunu bilmem ben her zaman karşında ki olgun olmalı yoksa karşındaki çocukla uğraş dur..
bercem karı gibi ağladı diyosun.. ağlamak yerine adam gibi ben eşimi bırakmam deseydi ya nie izin verdi gitmene. senden özür dileyebilirdi açıklama yapabilirdi.. bi sürü seçenek varken durup seyretmiş gerçekten yazık yani
konuşun sene oglimm
işim vardı bee
bercem eşiyle kavga etmiş okusana geçmiş sayfaları evıne gelmiş babası da şükür ki destek olmuş
ay inanmıyorum niye ayırışmışlar kim kimden pıçak yemiş kim çekmiş lan
okusana önceki sayfaları
öyle valla iyi dayanmış yine bercemm
sinirlirim oynadı ya bişey yazmak gelmiyor içimden
biri bana burda neler oldugunu anlatsın bercemmmmmmmmmmm
sinirlirim oynadı ya bişey yazmak gelmiyor içimden
valla bercemin baında çektiklerini bilmiyorum ama eşi ile dün kavga etmişler sırf berçem namaz kılıyorken eşinin teline cevap veremediği için eşi buna yapmadığını bırakmamış zamanındada buçak çekmiş berçemde sonunda dayanamayıp babacığını aramış babasıda gelmiş bercemi almış damat bozuntusunada tokatı çakmış(ohhh çokta iyi yapmış) böyle şeyler işte canım..
okudum da fazla birşey anlamadım
kıza onun bunun eskilerini mi giydiriyorlarmış s. sizler
yırtık ayakkabılar la mı dolaştırıyorlarmış
lanet olsun bu insanlara
adamın lüksüne bak namazı felan bırkacam acacan o telefonu ya sen kimsin kimsin ki
köpeksiz köye mi rastlamışlar bunlar kız küçük diye iyice ezmişler bunu
ah bercem ah ...
anladım şimdi canm of çok üzüldüm yazık kızı sahipsiz bellemişler iyice bu kadar da olmaz yaşı küçük diye
bu kadar da eziyet edilmez vicdansızllar
Allah onların cezasını versin
allah yardımcısı olsun önemli olan bu aldığı kararı uygulayabilmesi inşallah eşi eklını çeler de geri dönmezbak rabbimin varmış bir bildiği bir de o kadar çok bebek istiyordun
kaç yaşında bercem ki?
Allah öyle bi çektirir ki kıza giydirdikleri yırtık ayakkabılara muhtaç eder
valla çok üzüldüm ya
daha 16 yaşında be kuzum.. birde kıza bebegi olmuyor diye yükleniorlardı daha resmi nikahları bile yok
valla çok üzüldüm ya
daha 16 yaşında be kuzum.. birde kıza bebegi olmuyor diye yükleniorlardı daha resmi nikahları bile yok
ya valla böyle olaylar beni çok etkiliyor ne bilim elden de bişey gelmiyorbende çok kötü oldum yaa
ay benmde .. kızı yazık ezmişler iyice yaşı küçük resmi nikahları yok diye iyice
kızın tepesine binmişler ya onun bunun eskisini giydirmek yırtık ayakkabılarla dolaştırmK NE DEMEK YA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?