İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

hiç çalışmadım napıcam benn :2::2: babam seni sabahları kalıp götürüyorum alıyorum ediyorum hele bir kal da diyorr :18::18:

bende pek çalışamadım valla bu dönem ama dönem sonu sınavında toparlarım die düşünüyorum
oooo baban duruma el koymuş hapı yuttun

bende pek çalışamadım valla bu dönem ama dönem sonu sınavında toparlarım die düşünüyorum
oooo baban duruma el koymuş hapı yuttun

:18::18::18: evettt haftasonları kalkıp götürüyo alıyo falan yüzüme vuruyo bir de

inşallah yaa off sıkıldım çok aöf ten

:18::18::18: evettt haftasonları kalkıp götürüyo alıyo falan yüzüme vuruyo bir de

inşallah yaa off sıkıldım çok aöf ten

sen çalış die yapıyor kız böyle baban
valla ben hiç sıkılmadım şimdiye kadar evde olduğum için sanırım

sen çalış die yapıyor kız böyle baban
valla ben hiç sıkılmadım şimdiye kadar evde olduğum için sanırım
öyle tabii ama çok söylenir biliyorum

olabilir kuzummm ama ben aöf yerine norma üni okumayı tercih ederdim
Kızlar annemn baktığı bebek gelmişti onla ilgilendim uyuttum geldim. naptınız ne var ne yok

napalım yaa aynı canım eşinden ses seda var mı :26:

Selam kızlar gelemedim bugün yoğunluktan hava çok soğuk işe gelmek işkence şu durumda

bercem yazdıklarını okudum yaşın küçükmüş eşininde öyle tabi
hemevliliğin ilk zamanlarında böyle sorunların yaşanması normal ama sizinki biraz abartılı olmuş..
ikinizde de hatalar gördüm

eşinin saygısızca konuşmaları seninde eşine karşı verdiğin cevaplar hiç hoş değil kuzum
unutma ki o senin kocan evinin direği bide böyle düşün yuva yıkmak kolay değil..

babanı çağırman konusunda yorum yapmicam ama evine dönmelisin tabi bunu hemen yapma madem babanın evine gittin eşin biraz sürünsün ağlasın pişman olsun vede en önemlisi seni kaybettiğini düşünsün ki hareketlerine dikkat etsin..
daha çok toysun bilmiyorsun kuzum evlilik ağır bir sorumluluk gerektirir öteki türlü çekilmez olur.
o evi cennet yada cehennem yapmak ikinizin elinde..

bu topiği çok sevdim paylaşmakta sakınca görmüyorum bende çok sıkıntılar yaşadım boşanmayı bile düşündüm bende babamın evine gittim
ama hepsi geçti gitti
şimdi mutluyuz huzurluyuz
zamanla herşey yoluna giriyor sıkma canını
zamana bırak

haklısın canım söylediklerinde amaa bercemin eşi daha çocukca olgunluk 0 ve düzeleceğini hiç sanmıyorum , görmedin sanırım bıçak çekmiş bercem e bebeği olmadı diye neler yapmış tokat atmış varlık içinde yokluk çektrimiş bunlar yenilir yutulur şeyler değil ayrıca resmi nikahları da yok ayrılmaları çok kolay olur

tabiki bize demesi kolay gelir ama ömrünce bunları yaşaması d a güzel değil ki

nacizane fikrim tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…