- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 34
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #12.481
Heeeyyyy :44::44::44::44::44:
nerde bu devlettt
bende anlamadım ki herkes bi celallendi parladı aynı anda söndüler
aynenn
ben yemeğe gittim geldimm
tamam canım sağolafiyet olsun bende hep buralardaydım bi sigara içmeye gideceğim şimdi
ben geldimm:126:
tamam canım sağol
napıyosun ehtiyarr :122::122::122::122:
ne olsun ihtiyar sensin bi kere
yooook
nereye kayboldunuz mamalar
doğum tarihini söyle ortaya çıksın kim ihtiyarmış
azıcık sinirlendim yahu kendime gelmeye çalıştım susarak
91 liyim oglimmmmm
bende benimkine sinirlendim aynenn
bende 91 liyim bea hangi ay
ne yaptı bakim yine
kasım seninnn
uyuz işte dün telefonda konuştuk tartıştık daha doğrusu çok sinirlendi bağırdı bana sesini yükseltti baya hemde haliyle bende açtım ağzımı yumdum gözümü ve küstüm de sonra , gönlümü alman gerek diyorum senın söylediğin laflar ne olucak diyo ben uzatınca sonra tamam alıcam diyo sabah hala aynııı :26::26:
dersteyım dıyo ders aralarında bana mesja atmak yerıne ınternete gırıyor bakıyorum facebookta bir şeyler beğenmiş paylaşmış ordan görüyorum sonra eylül her yapırıgıma kızıyo memnun olmuyo bilmem ne oluyoruminadına yapıyor herşeyi sebepsiz tripler yapıyoo
bu durumda ben ihtiyarım bende mayıs doğumluyum kuzum:13:
hmmm anladım canım değişik bi ilişkiniz var anladığım kadarıyla.. ama bunlarda ilişkinin tadı tuzu keyfini çıkarın bu günlerin boşverin.. arada sevgi varsa bunlarda unutulur be bacım.. ilerde gülerek hatırlarsınız bu günleri
ahahah ehtiyarsın işte
değişikleştiren o amaöyle de sürekli aynı hataların tekrarlanması hoş olmuyor be canım kendi haline bıraktım zaten karışmıyorum ama yine bişey çıkıyo sorun çıkartıyo
facebooka heyecanlı hissediyor yazmış haliyle anlam veremedim ne olduda heyecanlısın yanii
he yaa öyle oldummm
bu face filan ilişkileri ne kadar etkiliyor yaa.. artık resmen bağımlılık oldu herkese.. önceden face mi vardı dimi ama.. valla her zaman aynı şeyleri tekrarlıyorsanız bunun çözümünü bulmalısınız.. yoksa durmadan sorun çıkar ilişkinizi zedelemeyin sakın
evet bu faceydi whatsaptı olmadan ne akdar güzeldi
yüzyüze konuşup çözüyoruzzz sonra yine aynıbu sene nasipse okulu bir bitsin de yanımda olacak hep o zaman sorun kalmayaacak inşallah
bencede daha güzeldi
hadi bakalım inşallah bi sorun kalmaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?