- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #18.701
Olma hasta fln bi ıhlamur yada bitki çayı iç varsa toz yada taze zencefil ye bişeyciğin kalmaz kuzum ağzını ayrı aç aman diyimm
Bende regl oldum üstüne edam tanrım neden benn diye haykırıyorum sabahtır
bilmiyorum eda .. sen benim az çok yaşadıklarımı bilyorsun.. neler çektiğimi kendimi o kadar zor toparladım ki ama her defasında dibe vurduruyor beni psikolojimi bozuyor
bugun hiç birşey yoktu yemin ederim sana. ben onunla iyi gecinmek için elimden geleni yapıyorum
mutfaga tost yapmaya gitmiştim durdurk yere kavga çıkardı..
beni kambur diye eğleniyor. şunun haline bak allah belanı versin diyor bana
ben kambur felan değilim.. birde kambur olsam napacakmısım kim bilir
çok zoruma gidiyor bu sözleri takmayım diyorum ama olmuyor insan öz kızını sunun haline bak kambur kambur su bu diye eğlenirmi ?
Ay ben o dönemi atlattım şuan çok rahatım tabi boğaz yanması ve öksürük haricinde..
Ay bi kere bi hasta olmuştum varya , sesim feci şekilde çıkıyordu. O gibi olcam herhalde..
Yaptım canım içiyoum bir şeyler..
Ağrın var mı yani fazla oluyor mu ? Geçmiş olsun, adetleere karşıyımmmmmmdır
karışık çerezde var evde sen istersinde olmaz mııMehmet Erdemi dinleye dinleye iç benim yerimede..
Of ulan off ne kederlendim be ! Arkadan dumanı da patlattın mı tamamdır..
Cipsi boşver keşke çerez alsaydınnn
iyi bir ruya..
korkulacak bisey yok bence
pek bisey anlamadim valla
jagger direk dalıyorum kusura bakmaAy ben o dönemi atlattım şuan çok rahatım tabi boğaz yanması ve öksürük haricinde..
Ay bi kere bi hasta olmuştum varya , sesim feci şekilde çıkıyordu. O gibi olcam herhalde..
Yaptım canım içiyoum bir şeyler..
Ağrın var mı yani fazla oluyor mu ? Geçmiş olsun, adetleere karşıyımmmmmmdır
Tost yapmakla kamburluğun ne alakası var ben onu çözemedim..
Kambur olsan da olmasanda sen onun evladı değil misin..
Ya ben bazen çok sinirli olduğumda annemi terslediğimde içim içimi yerim..
Biraz sakinleştikten sonra gider yanaklarına yapışır annem annem diye severim..
Seninde böyle biri olduğunu tahmin ederek yazıyorum.Annen tam bir huysuzun teki.. !
Seni gördüm ben senin neren kamburmuş ? Yani kambur başka kavramamı geliyor yoksa ?
karışık çerezde var evde sen istersinde olmaz mıı
jagger direk dalıyorum kusura bakmarüyamda seni gördüm ölüyodun ayrıntı falan hatırlamıyorum bi markette rehin alınmıştın öldürülüyodun.Çok kötü bi rüyaydı
Aman de ya dikkat et :18::18:
Merhaba ben faruk vardı ya hihihihhi travesti
Sabah vardı ağrım ikisi birden çok ağır geldi azımdan tatlı lafı çıktı benimki bi triplere girdi sorma hala gülüyorum
Allahım kızın takıldığı noktaya bakRüyanda beni nasıl gördünprofilimi mi gördün Allah belanı vermesin
Ömrümü uzatıyorsunnnnn
Sevgi takma be
anneni biliyorsun artık sen. alışmış olman lazımdı.
bende çözemedim şoklar geçirdim o yüzden böyle oldum aynendurup söylediklerin izledim sadece.
hayır bildiğin kambur diyor bana işte şunun haline bak bilmem ne diyor
ben kamburmuyum diyorum lafı değiştiriyor bilmem ne neden bnu yapıyor artık gerçekten beni kıskandını düşünecem
hergünümü zehir etmek için elinden geleniyo yapıyo
yok aramadı hala aynı..Sen neler yaptın bakayım dünden beri..
Aradı mı senin ki (= Affettin mi daha doğrusu..
Bugun iyi gördüm seni (= Hadi bana iyi haberler verde iyi olduğun için biraz daha keyifleneyim !
Ya dalga geçme ! Hem sesim şuan iyi ! Bi kere boğazıma iyi gelsin diye ada çayı içmiştim.
İçmemle öksürüğüm başladı..
Sende artık iyileş ! Burnunu kıcam !
Allahım kızın takıldığı noktaya bakkumraldın saçın siyahtı kot vardı üstünde bide siyah tişört
Neden ayaklarının üzerinde durmayı denemiyorsun, bir süre sonra seni kapının önüne koyarsa o zaman napacaksın bunu hiç düşündün mü ?
yok aramadı hala aynı..
kalktım temizlik yaptım bi yandan aglıyorum bi yandan dolabları siliyorum
neyse sonra duş aldım dışarı çıktım votkamı aldım geldim. öyle yanii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?