İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ay ben o dönemi atlattım şuan çok rahatım tabi boğaz yanması ve öksürük haricinde..
Ay bi kere bi hasta olmuştum varya , sesim feci şekilde çıkıyordu. O gibi olcam herhalde..

Yaptım canım içiyoum bir şeyler..
Ağrın var mı yani fazla oluyor mu ? Geçmiş olsun, adetleere karşıyımmmmmmdır

Tost yapmakla kamburluğun ne alakası var ben onu çözemedim..
Kambur olsan da olmasanda sen onun evladı değil misin..

Ya ben bazen çok sinirli olduğumda annemi terslediğimde içim içimi yerim..
Biraz sakinleştikten sonra gider yanaklarına yapışır annem annem diye severim..

Seninde böyle biri olduğunu tahmin ederek yazıyorum.Annen tam bir huysuzun teki.. !

Seni gördüm ben senin neren kamburmuş ? Yani kambur başka kavramamı geliyor yoksa ?

Aman de ya dikkat et :18::18:
Merhaba ben faruk vardı ya hihihihhi travesti
Sabah vardı ağrım ikisi birden çok ağır geldi azımdan tatlı lafı çıktı benimki bi triplere girdi sorma hala gülüyorum

iyi bir ruya..
korkulacak bisey yok bence
pek bisey anlamadim valla

Bende anlamadım hamişim , işte böyle rüyalar görüyorum bazen böyle olaylarla çok uğraşıyorum cebelleşiyorum..
Deliyim ben deli..
Hakikaten psikolojim yerinde değil benim, uçmuş gitmiş..
40 haramiler götürmüş..

jagger direk dalıyorum kusura bakmarüyamda seni gördüm ölüyodunayrıntı falan hatırlamıyorum bi markette rehin alınmıştın öldürülüyodun.Çok kötü bi rüyaydı

bende çözemedim şoklar geçirdim o yüzden böyle oldum aynen durup söylediklerin izledim sadece.
hayır bildiğin kambur diyor bana işte şunun haline bak bilmem ne diyor
ben kamburmuyum diyorum lafı değiştiriyor bilmem ne neden bnu yapıyor artık gerçekten beni kıskandını düşünecem
hergünümü zehir etmek için elinden geleniyo yapıyo

karışık çerezde var evde sen istersinde olmaz mıı

jagger direk dalıyorum kusura bakmarüyamda seni gördüm ölüyodunayrıntı falan hatırlamıyorum bi markette rehin alınmıştın öldürülüyodun.Çok kötü bi rüyaydı

Rüyanda beni nasıl gördün profilimi mi gördün Allah belanı vermesin

Ömrümü uzatıyorsunnnnn

Aman de ya dikkat et :18::18:
Merhaba ben faruk vardı ya hihihihhi travesti
Sabah vardı ağrım ikisi birden çok ağır geldi azımdan tatlı lafı çıktı benimki bi triplere girdi sorma hala gülüyorum

Ya dalga geçme ! Hem sesim şuan iyi ! Bi kere boğazıma iyi gelsin diye ada çayı içmiştim.
İçmemle öksürüğüm başladı..

Sende artık iyileş ! Burnunu kıcam !

Neden ayaklarının üzerinde durmayı denemiyorsun, bir süre sonra seni kapının önüne koyarsa o zaman napacaksın bunu hiç düşündün mü ?

Sen neler yaptın bakayım dünden beri..

Aradı mı senin ki (= Affettin mi daha doğrusu..

Bugun iyi gördüm seni (= Hadi bana iyi haberler verde iyi olduğun için biraz daha keyifleneyim !
yok aramadı hala aynı..
kalktım temizlik yaptım bi yandan aglıyorum bi yandan dolabları siliyorum
neyse sonra duş aldım dışarı çıktım votkamı aldım geldim. öyle yanii.

Ya dalga geçme ! Hem sesim şuan iyi ! Bi kere boğazıma iyi gelsin diye ada çayı içmiştim.
İçmemle öksürüğüm başladı..

Sende artık iyileş ! Burnunu kıcam !

Kıyamassın kii

Devam et yumuşak tut boğazını bebeğimm

Allahım kızın takıldığı noktaya bakkumraldın saçın siyahtı kot vardı üstünde bide siyah tişört

Ben kumral değilim , esmerim , açı siyah olup da kumral olan var mı , hay senin göreceğin rüyaya işeyeyim ben
Kim öldürüyordu beni

Niye kurtarmaya gelmiyorsun ! Nerde kaldı senin periliğin !

Neden ayaklarının üzerinde durmayı denemiyorsun, bir süre sonra seni kapının önüne koyarsa o zaman napacaksın bunu hiç düşündün mü ?

ayaklarımın üstünde duramam çünkü. kuzum biliyorum duramam.. çk az kaldı ama okulum seneye bitiyor kpss ile atanacam gidecem asla da almıcam onu yanına yada evlenecem benm için iki çözüm bu..
Allah kimseye böyle bir anne vermesin o kadar diyorum neyse sizinde içinizi karartmayım ben
sen hastalıktan niye kurtulamıyon söyle bakım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…