İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Hasta mı oldun kız :26:
İsyanlardayım ben lolitamm

Evet canım , dün duştan sonra saçlarımı biraz ıslak bıraktım ondan oldu herhalde..

Evet görüyorum,artık iyileşmek istediğini yazıyorsun, bir değnenim olsaydı şimdi seni çoktan iyi etmiştim..
Ama bende değnek ne arasın,bahçeden bir dal kırar değnek diye yuttururum sana..

Aferim sana klasik hareketlerin yine yolcam o saçlarını sonunda hee

Heheh yutarım valla herşeye inanasım var şuan sen kerestede koysan değnek sanarım

bende banyoya girdim sonra ıslak ıslak dışarı çıktım şimdi girdim vodka lemon yapacağım akşam buyur gel

hayirlara karsi..
ne gordun?

Rüyamda kalabalık bir evdeyim, ev o kadar güzel bahçeli ki..
Etrafımda tanımadığım insanlar var, ama hepsiyle sanki 40 yıldır arkadaş gibiyiz..

Gülüşmeler ,sohbetler falan..

Sonra birden bahçede yangın çıkıyor..
Herkes yangını söndürmeye çalışıyor ama söndüremiyor..

ben müdahale ediyorum kocaman yangını söndürüyorum..

Yangını söndürdükten sonra , ormanlık bi arazide ıssız yolda giden bir dolmuşa biniyorum..
Sonra arabada müzik dinleken uyuyakalıyorum ama nereye gittiğimi bilmiyorum..

Sonra uyanıyorum

Yani kısacası yangın söndürdüm rüyamda..

bende banyoya girdim sonra ıslak ıslak dışarı çıktım şimdi girdim vodka lemon yapacağım akşam buyur gel

Ooooooo bensiz içiyorsun he, ah kuzum ah..

Naptın kız dışarda, votkayı ben lemonla sevmiyorummmm benim için ya vişne ya da portakal suyu alır mısın..

Sen benim için herşey yaparsın,benim ki de soru mu demi..

haha portakal suyuda almıştım vallahii
cipste varr

Rüyada yangın söndürmek görmek beceri sahibi bir insana, hayırlı işler yapacağına, sevinmeye, yeminin tutulacağına, hak edilen kuvvete, getirili işler yapacağına, huzurlu olmaya, huzur bulmaya, rahatlamaya, huzur bulmaya delalettir. Olumsuz anlamda zora düşmeye, korkuya, fakirliğe, içinden çıkılması zor bir sorunla yüzyüze gelineceğine işaret eder. Farklı bir açıdan yaklaşan rüya tabircileri şöyle derler ki: Bu rüya zorlanarak gözlediği başarıya, sıkıntı sonrasında kazandığı paraya, meşakkatle kavuştuğu beceriye, umudunu yitirdikten sonra hayalini kurduğu rahata yorulur.

Yontma işlemini sen kullan o zaman, of başım öyle çok ağrıyor ki fena hasta olacağım herhalde..

Olma hasta fln bi ıhlamur yada bitki çayı iç varsa toz yada taze zencefil ye bişeyciğin kalmaz kuzum ağzını ayrı aç aman diyimm
Bende regl oldum üstüne edam tanrım neden benn diye haykırıyorum sabahtır

Senin annenle ne olacak bu kavgaların...

Ne yaptı yine bakayım anlat..
bilmiyorum eda .. sen benim az çok yaşadıklarımı bilyorsun.. neler çektiğimi kendimi o kadar zor toparladım ki ama her defasında dibe vurduruyor beni psikolojimi bozuyor
bugun hiç birşey yoktu yemin ederim sana. ben onunla iyi gecinmek için elimden geleni yapıyorum
mutfaga tost yapmaya gitmiştim durdurk yere kavga çıkardı..
beni kambur diye eğleniyor. şunun haline bak allah belanı versin diyor bana

ben kambur felan değilim.. birde kambur olsam napacakmısım kim bilir
çok zoruma gidiyor bu sözleri takmayım diyorum ama olmuyor insan öz kızını sunun haline bak kambur kambur su bu diye eğlenirmi ?

iyi bir ruya..
korkulacak bisey yok bence
pek bisey anlamadim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…