- 19 Ocak 2012
- 28.690
- 7.343
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #19.481
Bir gün gelicek hepimiz evleneceğiz tek tesellimiz bu haha
O kendi isteği üzerine mi banlanmıştı
Bi ara geldi sonra geri gitti..
evet kendi uı istedi
belki geri gelmiştir yeni isimle bilmiyorum
Sende ki sabıra hayranım..
Varya ben öyle kızla fotograflarını göreyim yemin ederim kafayı yerim, çıldırırım !!!!!!!!!!!!!!111111
Gelse bulurdu bence bizi
Bence gelmemiştir.Ortık o mühendis..
kız diğer yanındaki çocugun sevgilisi mi deği mi onu pek anlayamadım ama yine grubun içinde bir kız olması beni sinir etmiş durumda bitti dememek için zor tutuyorum kendimi sinir krizi geçiricem
Başla bencede. O değilde senin klausa olan tutkun ne oldu.Dizimag ortadan kaybolunca ondan da mı vazgeçtin hııı
Hoşgeldin kalorifer böceğii..
Nabeer (=
Niye niye niyeeeeeeeeeeeeeeee
yoo ne alaka cnm değiştirmek istedii
tekrar avatarı klaus koyayımmı gerçi profilde hala klaus var <3
Ya izin almasını geçtim , hiç yoktan haber verseydi
O ne öyle resimlerden haberin oluyor..
giderken fikrimi sormadı ona ayrı bı kızdım zaten bi de kız görüyorum daha geçen akşam benım gibi birini haetmıyosun diyodu
giderken fikrimi sormadı ona ayrı bı kızdım zaten bi de kız görüyorum daha geçen akşam benım gibi birini haetmıyosun diyodu
Eylülüm sen aptal mısın ?
Ne seni bağlıyor bu çocuğa ben onu anlamıyorum..
Yahu kızlı bir ortamlara girmesi mevzu değil..
Sana haber vermemesi sorun ..
Amy winehouse nasıl dinlemezsin...
kız diğer yanındaki çocugun sevgilisi mi deği mi onu pek anlayamadım ama yine grubun içinde bir kız olması beni sinir etmiş durumda bitti dememek için zor tutuyorum kendimi sinir krizi geçiricem
Ben artık klausu sevmiyorum tamam mı hıh istediğini koy pis şişko seni
hoşgördümmmmnapıonuz
bnde bilmiyorum
sabah uyanınca söyledi böyle böyle gidicem gece aradı arkadşlarım diye hazırlanıp gitti sonra mesaj falanda attı bu esnada ama yine de bozduldum emri vaki yaptığı içinşu an delirmiş durumdayım o facede paylaşım yapıyor geçen gün bitti dedim onun üstüne dedi işte haketmiyosun beni yaptıklarmı bilmem ne şimdi olanlara bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?