İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Sende ki sabıra hayranım..
Varya ben öyle kızla fotograflarını göreyim yemin ederim kafayı yerim, çıldırırım !!!!!!!!!!!!!!111111

kız diğer yanındaki çocugun sevgilisi mi deği mi onu pek anlayamadım ama yine grubun içinde bir kız olması beni sinir etmiş durumda bitti dememek için zor tutuyorum kendimi sinir krizi geçiricem

kız diğer yanındaki çocugun sevgilisi mi deği mi onu pek anlayamadım ama yine grubun içinde bir kız olması beni sinir etmiş durumda bitti dememek için zor tutuyorum kendimi sinir krizi geçiricem

Ya izin almasını geçtim , hiç yoktan haber verseydi

O ne öyle resimlerden haberin oluyor..

Ya izin almasını geçtim , hiç yoktan haber verseydi

O ne öyle resimlerden haberin oluyor..

giderken fikrimi sormadı ona ayrı bı kızdım zaten bi de kız görüyorum daha geçen akşam benım gibi birini haetmıyosun diyodu

giderken fikrimi sormadı ona ayrı bı kızdım zaten bi de kız görüyorum daha geçen akşam benım gibi birini haetmıyosun diyodu

Eylülüm sen aptal mısın ?
Ne seni bağlıyor bu çocuğa ben onu anlamıyorum..

Yahu kızlı bir ortamlara girmesi mevzu değil..
Sana haber vermemesi sorun ..

ben olsam agız burun dalardım
ama daha öncesinde hangi davranıslara kızacagını bilmesi gerekir ki yapmasın.
bunu iyice anlatman ve burnunu sürtmen gerekir

Eylülüm sen aptal mısın ?
Ne seni bağlıyor bu çocuğa ben onu anlamıyorum..

Yahu kızlı bir ortamlara girmesi mevzu değil..
Sana haber vermemesi sorun ..

bnde bilmiyorum

sabah uyanınca söyledi böyle böyle gidicem gece aradı arkadşlarım diye hazırlanıp gitti sonra mesaj falanda attı bu esnada ama yine de bozduldum emri vaki yaptığı için şu an delirmiş durumdayım o facede paylaşım yapıyor geçen gün bitti dedim onun üstüne dedi işte haketmiyosun beni yaptıklarmı bilmem ne şimdi olanlara bak

Amy winehouse nasıl dinlemezsin...

Basbayaa

Eylül bence tavrını koy hiç kendni tutma tıpış tıpış dönücek nasıl olsa

Evet çok haklısın sen beni haketmiyomuşsun bgn daha iyi anladm bitti de görsün bi dumura uğrasın

Evet bencede , onun bu saçma harekeylerini haketmiyorsun !

Salak..

Afedersiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…