İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

iyi canım klasik biz işte

Bende aklımda bişi var diyorum sabahtan beri sahi ya duşa giricektim bende

net başında koktu kız laf yetiştircem diye

valla bende bilerek açmadım ki kalkamam diye bi bdvye girdim orasıda fena alışkanlık yaptı bende hem sinir oluyorum hemde düzenli giriyorum aslında bitek orada takılıyordum şimdi burası da var artık :118:

Bu topikte ne çok şey kaynatıyorsunuz yahu , profilimde habire iki lafın beli yazıyor

Rengina Hanımlarda ne zaman baksam burada artık :82:

Bir ceee dedim bir ara kahvenizi içmeye geleceğim jagger hanım

Ben izliyorum yine dizilerimi asla terketmemmmmm

Ben girdim mis gibiyim , kokutmayın topiğimi gidin yıkanın

Kanka beni hamama götürcen demi

Götürcen sen gel hele bi çok sarcak

Yok tatlm ya babannemi almaya gelcekler çanta falan indircem sabahtan beri bekliyoruz halamları ama yoklar ortada ondan giremedm

ben kociş gelmeden alırım hep koklasın mis gibi

Ohh mis kokulu bibimmmm

Benm belim yine çok ağrıyor

nassnn tanıtırmsnn kendni

geriyemiii
sebep

ayy bnde şimdi güneşi beklerkinn izleyemedğm bölmleri izlyrm 22.bölmdeymm

Çünkü ilk bölümleri güzel değil.Son sezondan başlayıp geri geri gidiyorum çok eğlenceli oluyor..

Sonunda ne olcakmış diye bekleme derdi yok, merak yok oh ne güzel .Her bölümü kahkaha dolu

Çok iyiydi bu. Leydiyi biri gömecek diye beklerken beklenen gol rengi den geldi..
karşı atak bekliyorum

valla bende bilerek açmadım ki kalkamam diye bi bdvye girdim orasıda fena alışkanlık yaptı bende hem sinir oluyorum hemde düzenli giriyorum aslında bitek orada takılıyordum şimdi burası da var artık :118:

bize takıl hayatını yaşa şekerim
bdv adamı panik atak yapar

hangi dizileri izliyoonnn

Çünkü ilk bölümleri güzel değil.Son sezondan başlayıp geri geri gidiyorum çok eğlenceli oluyor..

Sonunda ne olcakmış diye bekleme derdi yok, merak yok oh ne güzel .Her bölümü kahkaha dolu

öyle olurmu yaaa arkadaşım hoşgeldin-komedi dükkanı izlee

Bu topikte ne çok şey kaynatıyorsunuz yahu , profilimde habire iki lafın beli yazıyor

Buyur ablacığım benim , sen gel ben kimselere yapmadığım Türk Kahvesini sana yaparım
Ardından da uyduruk bir kahve falını da patlattık mı harika olur

Bi türlü kıramadık abla ondan her gün gelip kırmaya çalışıyoruz, ama sonuç hep aynı

üff sorma ausum kk kazan ben kepce oldum artık
sana bu topikte her daim kahve var

şaka balım ben gıyamam sana
yakı aldın mı bakim sen

Tamam sözümü aldım , falda 3 vakte kadar yolun var , börtü böcek var deme ama özgün olsun

Kese atarken bi yerimi acıtırsan yemin ederim hamam da seni döverim ! tasla kafana kafana vururum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…