- 20 Ocak 2010
- 49.785
- 195.999
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #19.501
hele hele heleee şişşkoo diyene bakh
hı hı tabii cnmm sen zaten klausu hiiç sevmezsnkiiii
çalışıyormmm işler yığıldı önümee
sen napyn nassnn
hop kızlar naparsınız bakemm
ben olsam agız burun dalardım
ama daha öncesinde hangi davranıslara kızacagını bilmesi gerekir ki yapmasın.
bunu iyice anlatman ve burnunu sürtmen gerekir
Basbayaa
Eylül bence tavrını koy hiç kendni tutma tıpış tıpış dönücek nasıl olsa
Evet çok haklısın sen beni haketmiyomuşsun bgn daha iyi anladm bitti de görsün bi dumura uğrasın
Evet bencede , onun bu saçma harekeylerini haketmiyorsun !
Salak..
Afedersiniz..
inadına yapıyor zaten kızacağımı delireceğimi bile bile diyorum ya çocukca hareketler
dedim zaten ama ondan sonra aynen lady tbin pişman oluyo haketmedğimi bidiği halde sonra da pişmanlık resme baktıkça deli oluyorum
şimdi çıkmam lazım eve gidin ce girerm kızlar çok kötü kavga çıkıcak artık altta kalmıyorum zaten ağzıma gelenı soyluyorum haketmıyosun da dedim defalarca
inadına yapıyor zaten kızacağımı delireceğimi bile bile diyorum ya çocukca hareketler
dedim zaten ama ondan sonra aynen lady tbin pişman oluyo haketmedğimi bidiği halde sonra da pişmanlık resme baktıkça deli oluyorum
şimdi çıkmam lazım eve gidin ce girerm kızlar çok kötü kavga çıkıcak artık altta kalmıyorum zaten ağzıma gelenı soyluyorum haketmıyosun da dedim defalarca
Severdim ama bir zamanlar. Yani diziyi takip ederken.
Ona karşı olan sevgim azalsın diye diziyi de takip etmez oldum kızım..
ben bayadr ne orjinalleri nede vg izlyrmm
slmmm
Ben eskiden çok dizi izlerdim şuan izlediğim sadece bir tanecik dizi var ya..
Bibimmm gelmiiiş
hop
sıkmalık yanaklım nabersin
Oy hoşgeldin bibituuuuum , gece kuşlarım akşam olunca teker teker gelmeye başladıııı
Naber
Ben eskiden çok dizi izlerdim şuan izlediğim sadece bir tanecik dizi var ya..
:118: :118:
iyidir canım sizden nehaber ben anca düşüyorum nete
aynen 1 gibi kalktım etraf toplama iş güç duş şubu derken anca giriyorum napayım6 gibi kocişte gelicek ozaman çıkarım uyutunca gelirim bebişimi gene
:118: :118:
iyidir canım sizden nehaber ben anca düşüyorum nete
aynen 1 gibi kalktım etraf toplama iş güç duş şubu derken anca giriyorum napayım6 gibi kocişte gelicek ozaman çıkarım uyutunca gelirim bebişimi gene
o birtanesi ne??
bnde çok izlerdm hele çalışmaya başlamadn önce her akşm bir dizim vardıı
Bende aklımda bişi var diyorum sabahtan beri sahi ya duşa giricektim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?